mihai_2b3 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) . Editat August 26, 2008 de mihai_2b3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_2b3 Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 pt cei care se intalnesc joia la intrarea in parcul tineretului si cu care n-am plimbat si eu pe data de 21.08.2008 pana la Arc va anunt ca am cazut in aceeasi zi mai pe seara....sunt ok, motorul e cam avariat. Am cazut ca un incepator pe linia de tramvai, multumesc anticipat celor care or sa rada de mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 @mihai_2b3: pare rau sa aud asta, sper ca nu sunt stricaciuni majore @ratonyx: n-ai inteles nimic, facem reising cu masinute teleghidate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 @ratonyx: n-ai inteles nimic, facem reising cu masinute teleghidate Lasa ca va stiu eu pe voi astia care va dati extrem, nu fac nici un reising cu voi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 hai tu, ca ne luam echipament full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon_ Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Sa ma bag si eu in seama??? Hai sa incerc: Sunt Teo si stau la Tineretului / Carol. Am Honda Dominator si o sa vin si eu sa va vad intr-o joi seara, probabil saptamana asta. Sanatate, Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 pai te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 salut! mai primiti un aiurit pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Salutare tuturor! Scuze ca intru peste subiectele voastre interne dar poate printre voi se gasesc doritori de-o plimbarica frumoasa pe... Transalpina, in primul weekend din septembrie (vineri, 5 sept - duminica, 7 septembrie). Pentru detalii, va invit sa vizitati topicul dedicat, adica: Transaplina Enduro-tour 2008, 5-7 sept 2008 Va asteptam cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon_ Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) N-am putut ajunge ieri ca is la mare in team-building cu toata gasca mea de la serviciu. Vreau sa vin joi 04.09 sa vad si eu pe cativa dintre voi. Sper sa nu fiu singur pe acolo... Sanatate! Asfalt uscat! inca ceva: id de mess: theosagnostos tel: 0722555707 daca vrea cineva sa-mi comunice ceva... Editat August 29, 2008 de manon_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Vreau sa vin joi 04.09 sa vad si eu pe cativa dintre voi.Sper sa nu fiu singur pe acolo... Pai vino dude! Sa nu te sperii daca ajungi la 19.00 si nu gasesti pe nimeni, de obicei intarziem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcristi29 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Salut! Ma numesc Cristi Âşi am un Kawasaki ZX7R Ninja de 750 de cmc. Stau pe ÂŞincai între Liceu Âşi AGIP-ul de lângă Timpuri Noi. Mi-ar place să ne strângem undeva, poate la intrarea în parc, cei din zona asta... Să trancanim despre ce impresii are fiecare, poate să stăm la o bere. Cine e din zonă poate să mă sune - sau să dea beep ca sun eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 +1 Salut, sunt David, stau si eu tot pe Sincai si am un Suzuki Bandit 650S. Cred ca o sa vin si eu joi, 04.09.08 sa vad pe cine mai gasesc din "cartier" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 o boy, o boy, strangem gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mcristi29 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Las' că e bine! A avea o motocicletă e grozav, însă e Âşi mai grozav să te vezi cu cei care-s ca tine Pe joi (adică pe mâine, la 19:00)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Salut! Ma numesc Cristi Âşi am un Kawasaki ZX7R Ninja de 750 de cmc. Stau pe ÂŞincai între Liceu Âşi AGIP-ul de lângă Timpuri Noi. Mi-ar place să ne strângem undeva, poate la intrarea în parc, cei din zona asta... Să trancanim despre ce impresii are fiecare, poate să stăm la o bere. Cine e din zonă poate să mă sune - sau să dea beep ca sun eu Pai asta si facem de o vreme incoace..ne vdm la parc,in fiec. joi de la 19-00,si trancanim si stam la bere.N-ai citit inceputul topicului? dar oricum nu e nimeni punctual,asa ca poti veni in fiec joi de la 19-20 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Sorry, nu am mai ajuns joia asta pentru a venit brokerul sa imi faca casco la motor Data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Oho, bag seama ca se strange lumea. Eu nu am avut cum sa vin in nici o joi fiindca am mobra defecta. Daca vreti poze hardcore-mechanical priviti aici. Sper sa o repar in urmatoarea sapt ca ma urc pe pereti deja de atata pietoneala. http://www.urbanriders.ro/forum/index.php?...ost&p=50192 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Unele lucruri nu trebuie uitate niciodata. Unii oameni nu trebuie uitati niciodata. Parintii lui Traian si Ela au nevoie de voi, la un an de la moartea lor sub rotile basculantei. /index.php?showtopic=264230 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Maine (joi 11 sept) se preconizeaza vreo intalnire? Ca vreau sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 da, in principiu ne vedem in fiecare joi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Mda, iar nu am apucat sa vin fir'ar sa fie! Dar am rezolvat iar un lucru util, am schimbat uleiul si filtrul Next time...sper sa nu mai apara nimic, sau sa fie in alta zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidda Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Cei care doresc sa vina la parastasul Elei si al lui Traian, dar nu stiu sa ajunga pe str. Agnita, sunt asteptati maine la ora 11.00 la Arc. La ora 11.30 maxim se pleaca. Daca aveti intrebari/nelamuriri ma puteti contacta la nr de tel: 0721.667.667-Silvia /index.php?showtopic=136150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Nu se mai misca nimic aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 pai hai sa miscam diseara la intalnire apropo mai vine cineva diseara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate