cristh4ever Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 eu,ratonyx,cats si iama ne-am decis sa venim fara motoare joia asta...sunt o groaza de locuri in tineretului,langa casa,unde putem baga un vin,eventual fiert,sau orice alcoolic. Mergem cu totii la un cico,dar cei ce vin fara motoare pot baga unul cu alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 eu,ratonyx,cats si iama ne-am decis sa venim fara motoare joia asta...sunt o groaza de locuri in tineretului,langa casa,unde putem baga un vin,eventual fiert,sau orice alcoolic.Mergem cu totii la un cico,dar cei ce vin fara motoare pot baga unul cu alcool cicoooo alcoolizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Tind sa cred ca in timpul saptamanii oricat m-as stradui n-am nici o sansa. Sapt viitoare n-o sa ma mai straduiesc, poate am noroc(si ajung).Cu Alliantz-ul am sunat azi si dosarul a plecat de la "agentul constatator" la "agentul lichidator" - cica sapt viitoare ar trebui sa am un raspuns. Razvane unde zici ca stai? Bafta si Asfalt uscat! In cartieru tineretului ,daca vii joi la intilnire promit sa iti zic si bloku si apartamentu unde stau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 yeeeee, tonight on youngster's thursday AA meeting. da spuneti unde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) yeeeee, tonight on youngster's thursday AA meeting. da spuneti unde! Pai ne vedem la parc, tot la 7, si facem un plan. Doar stii ca stam bine la capitolul asta (organizare, care este). Editat Octombrie 23, 2008 de Ratonyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 o sa va rog macar sa cititi multumesc /index.php?showtopic=282095 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu01 Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Budapesta , Principatele Unite mai exact. Varadero 1000 si Majesty 250... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 Budapesta , Principatele Unite mai exact. Varadero 1000 si Majesty 250... Sa inteleg ca ti-ai facut prezentarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 28, 2008 Share Postat Octombrie 28, 2008 Sa inteleg ca ti-ai facut prezentarea? pai asa pare bine ai venit, manu01. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai atunci joi il astept la intilnire sa ne cunoastem 7 30 si de data asta promit ca nu ma mai fofilez acasa ,se mai intimpla cind am bugetu lovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 7:30 - adica 8 ... pe acolo. eu nu ajung ca-s la Sibiu asa ca distrati-va si pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai atunci joi il astept la intilnire sa ne cunoastem 7 30 si de data asta promit ca nu ma mai fofilez acasa ,se mai intimpla cind am bugetu lovit lasa, bine ca era lovit doar buhetu, nu tu @dracushor, te invidiez ca o sa fii in sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ratonyx Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 pai atunci joi il astept la intilnire sa ne cunoastem 7 30 si de data asta promit ca nu ma mai fofilez acasa ,se mai intimpla cind am bugetu lovit Iar ne organizam? Cineva sa-l anunte pe Iama! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Iar ne organizam? Cineva sa-l anunte pe Iama! spune-i tu, ca mie deja mi-e frica. face urat daca aude iar de organizarea noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 spune-i tu, ca mie deja mi-e frica. face urat daca aude iar de organizarea noastra datzi mei nr lui (pm) il anuntz eu intrun mod mai diferit (lume mai noua modalitazti mai noi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 Sunt Radu, locuiesc si lucrez langa podul de la Timpuri Noi. Am o HONDA VFR800 care are casuta pe Mircea Voda. Sapt asta nu pot sa ma arat la intalnire pt ca nu sunt in Buc (vacanta la copii). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 mda' "spuneti-i si lu radu". lasa buei mistou ca stie si radu sa citeste. ne vedem dara acolo la super organizare.hai pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 luni, 03.11.2008, unui prieten i-a evadat din curte o catea bullterrier alba in zona Piata Progresu - Sura Mare (City Mall). daca careva auziti ceva de-un bullterrier gasit, rog un tel. sau sms la 0726548736. e tanara, are in jur de 2 ani, forte jucausa si prietenoasa cu toata lumea. nu stiu acum exact la ce nume raspunde sau daca are tattoo cu nr. de identificare. ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracushor Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 luni, 03.11.2008, unui prieten i-a evadat din curte o catea bullterrier alba in zona Piata Progresu - Sura Mare (City Mall). daca careva auziti ceva de-un bullterrier gasit, rog un tel. sau sms la 0726548736. e tanara, are in jur de 2 ani, forte jucausa si prietenoasa cu toata lumea. nu stiu acum exact la ce nume raspunde sau daca are tattoo cu nr. de identificare. ms mult baga poza ... cu canele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 apare azi cineva la parc sau v-ati pus trotinetele la iernat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ackard Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 eu unu inca mai astept sa vina zapada ,pana atunci o sa ies in continuare,desi as iesi si atunci pe zapada sa ma distrez oleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 pan la urma apare cineva diseara la parc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iama Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cats Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 am vazut cu intarziere ca totusi o sa mai fie niste suflete pe-acolo, asa ca am ramas acasa, ca n-aveam chef sa inghet de una singura pe-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate