cosmin_sn Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 sal sunt si eu prin prelungirea ghence pana in bariera,am un suzuki 600gsxf,mai am un prieten care are un vfr800 tot in prelungire,dornici de plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 17, 2008 Autor Share Postat Mai 17, 2008 salsunt si eu prin prelungirea ghence pana in bariera,am un suzuki 600gsxf,mai am un prieten care are un vfr800 tot in prelungire,dornici de plimbari. Sunteti bineveniti. Deocamdata Kiki e p-acolo.Eu mai am de stat un pic la Oradea dar in max 2 sapt sunt akolo. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 da-mi un pm cu id-ul tau...si mergem la implimbari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 cosmin_sn....asta e id.asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 (editat) Eu momentan sunt in Oradea dar mai am un pic si ma intorc acasa(Domnesti).Am vazut ceva motoare prin D si de aceea am deschis acest topic. Ma refer la Domnesti - Ilfov chiar dupa prelungirea Ghencea Baieti mai am un pic si vin akasa. Sa vad cum fac k treb sa vin si cu moto si cu masina. Poate aduc motorasul pe vreo platforma ...vad eu. Ne auzim cand vin. Editat Mai 20, 2008 de poloistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 te asteptam te asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 daca ai de ales cu ce sa vi te sfatuiesc sa vi cu motorul:). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 sal ma numesc bogdan, stau in prelungirea ghencea vis-a-visde primavara, am o busa albastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 sal ma numesc bogdan, stau in prelungirea ghencea vis-a-visde primavara, am o busa albastra Salut Bogdan! Bine ai venit. Un lucru este clar. Trebuie sa ne organizam un pic. Ca usor,usor ne strangem. Eu , Kiki , Cosmin, Ioana , Deea si acum tu Bogdan. Am intemeiat o familie deocamdata virtuala. Sapt viitoare vin si eu akasa si sa vedem cum facem sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Salut bogdan,bine ai venit...Pe mine si pe amicum meu cu vfr ne gasesti mai mereu la petshop-ul dintre cele 2 spalatori...vis a vis de "barosanii".Vb pe mes poate iesim la o plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Dar vad ca e activitate pe aici! Ciudat cum entuziasmul propriu legat de o plimbare cu moto dispare gand e vorba de calculul necesarului de teava de gaz, polistiren si gresie Las' ca se face casa si se aproba contractul cu Electrica (Kiki, sunt demoralizata cu asta...) si imi revin! Super idee intalnire saptamana viitoare. Un loc, o zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Propun sa ne vedem in fatza la Doricom,luni marti cand puteti eu zic pe la ora 18...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Care e Doricom? E in Domnesti? Propun sa ne vedem in fatza la Doricom,luni marti cand puteti eu zic pe la ora 18...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 nu e in prelungirea ghencea...dar ma gandeam ca poate dam o tura prin oras si dupa aia ne retragem la un un suc.Doricom e dupa a 2 spalatorie aia rosie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 nu e in prelungirea ghencea...dar ma gandeam ca poate dam o tura prin oras si dupa aia ne retragem la un un suc.Doricom e dupa a 2 spalatorie aia rosie. Eu oricum nu pot veni cu motorasul k e neinmatriculat si e aici la or. Cred ca d data asta mergeti fara mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cucu bau Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 stau in spatele blocului gri cu balcoane roz(situat vis a vis de primavara) iar pet shop ul il stiu (mama soacra ii cumpara la catea grisine de la voi) iar motorul e momentan la vopsit si incaltat din vina unui prost care a intrat in mine cu masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 SA VEDEM CINE SE INSCRIE LA O PLIMBARE JOI VINERI:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 SA VEDEM CINE SE INSCRIE LA O PLIMBARE JOI VINERI:)) Am trecut pe la petshop Luni dupa-masa. Si nu erati. Tu ai spus k pe acolo va gasim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Noi avem acolo o angajata,dar seara daca nu suntem plecati suntem si noi pe acolo.hai sa stabilim cum sa ne vedem toti la o bere fara alcool:)). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienuta Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 deci chiar nu ma asteptam sa gasesc domnesti-ul aici...hmm,interesant,ma mut si eu cand e gata casa, cine vrea gumeeeee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 aM TRECUt PE La 0.30 0 coloana de motociclisti...Erau 2 parcati cu care ne-am salutat...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poloistul Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Bai baieti aici sunt! Postati ceva dak faceti ceva planuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_sn Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Eu cu cei din militari o sa vedem meciul la terasa.O sa-l sun si pe Cucu maine sa vad daca vine,daca mai e cineva amator il asteptam.Daca vine Cucu poate sa vina cu el [t ca el stie unde e terasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
le_KiKi Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 bai poloistule,hai naiba sa ne implimbam odata ) ca mereu se gaseste ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cechevara Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Sunt nou ca motociclist si lucrez in zona Domnestiului unde imi construiesc si casa( pe langa cartierul Curtea Domneasca) As vrea sa vin si eu la intalnirile voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate