sandman86 Postat Octombrie 30, 2012 Share Postat Octombrie 30, 2012 Incerc sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Noiembrie 1, 2012 Share Postat Noiembrie 1, 2012 si eu incerc sa ajung .... daca e masina disponibila )) daca nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 Salutare . Ce mai faceti? V-a speriat frigul? CE ZICETI MAINE PE SEARA DE UN VIN FIERT LA CASA DOMNEASCA? DORITORII sa se anunte! 1. EU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Martie 7, 2013 Share Postat Martie 7, 2013 Salutare! Vad ca incepeti sa scoateti mobrele la asfalt. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Ehee. O scoate care nu o are in reparatii..... Pam pam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Ehee. O scoate care nu o are in reparatii..... Pam pam... Pai toata iarna ce ai pazit..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 (editat) Iarna a fost linistita. Eu sunt cel vinovat ,de probleme. Dar s-a rezolvat pe cale amiabila nu am ajuns la divort. Acum mergem iar la drum. Editat Martie 23, 2013 de sandman86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 mda...am iesit si eu cu a mea zilele astea, dar se pare ca da bateria rateuri....sper sa o resuscitez ca nu imi vine sa iau alta noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Martie 25, 2013 Share Postat Martie 25, 2013 In caz de urgenta, lipsa finante ,etc incearca aici http://depozituldebaterii.ro/, a mea e volton high performance ytx9-bs. E al 3- lea an , si nu am avut probleme. Acum vad ca e mai scumpa 110 lei, eu am dat 80 de lei pe ea. Cel mai bine la telefon sa o puna la activat inainte de cumparare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 m-am uitat si eu la ei pe site si chiar nu stiam cam cum e voltonul. multumesc de info. de care ai luat? normala sau daia portocalie cu led? care iesi azi cu mobra? )))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionita_Alexandru90 Postat Martie 26, 2013 Share Postat Martie 26, 2013 Salut, eu sint din Darvari langa Domnesti daca nu mai ninge poate ne intalnim cu totii undeva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Am luat din aceea neagra, high performance, nu cu gel. @ Salut, eu sint din Darvari langa Domnesti daca nu mai ninge poate ne intalnim cu totii undeva. Salut. Ne intalnim cu siguranta. Acus trece si ultima rabufnire a iernii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_A Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Va salut. Sunt Bogdan, din Domnesti.Desi momentan nu am carnet, daca primiti "suporteri" la intalniri vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Cam liniste pe aici. ....... O ieseala ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Am fost azi pana la Slanic Prahova. SUPER Recomand pentru o iesire de jumatate de zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 nu ai zis nimic ....ma bagam si eu la o tura mica. credeam ca pleci cu puhoiul pe siriu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Am fost cu nevasta si nu a mai iesit la drum lung....am ales ceva mai scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sandman86 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 am inteles, se iarta de data asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkMoto46 Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 astazi mergem pe undv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Mai 15, 2013 Share Postat Mai 15, 2013 (editat) Hai salutare ! Eu am bagat mobra la verificari - carburatorul, schimbat bujici, curatat,+ intins lant, revopsit cric lateral - pana acum. Urmeaza cand o sa ajunga o garnitura de capac, sa umblu si la lantul de contrabalansare si atunci schimb si uleiul si filtrul, adica asta cam pe 25 mai. De atunci ma prezentez la datorie miercuri/joi pe seara sa bem un suc si sa discutam. O sa mai apara inca un rider - proaspat incepator cu un CB - F, vecin de-al meu. Iata ca incepem sa ne strangem Pana atunci ASFALT USCAT ! Editat Mai 15, 2013 de Dragon Knight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Knight Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 Hei gasca! Mobra este gata de drum! Astazi i-am facut ultimele pregatiri asa ca de acum doar asfaltul sa fie uscat! DECI - ne vedem la un suc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 Hai sa scapam de caldura din oras si sa ne bagam la o excursie pe Transfagarasan !!! maine sau Luni cu plecare dimineatza si inapoi acasa pana seara. Care se baga ? sper sa nu ma duc singur ca data trecuta o765 . o8327 9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CND Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 E inca zapada pe margini..... astept mai pe vara pt transfagarasan +transalpina eu duminica -luni as merge pe siriu-cheia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 E inca zapada pe margini..... astept mai pe vara pt transfagarasan +transalpina eu duminica -luni as merge pe siriu-cheia e pe strada zapada ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nepotu_Lu_Zmoala Postat Iunie 22, 2013 Share Postat Iunie 22, 2013 ba nu stiu in 20 min ziceam sa ma intalnesc cu cineva care zicea ca merge maine dimineata cu mine pe transalpina dar poate ne combinam sa mergem pe cheia siriu ... hai sa ne intalnim mai tarziu nitel in oras sa punem la cale plimbarea eu la 9 jumate sunt in agip in 13 septembrie ... suna-ma in caz ca nu raspund sunt pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate