Chivu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 dap e indoit , a sarit vopseaua de pe el , da oricum eu nu platesc nimic , plateste asigurarea dauna totala sau o fac ei , nush , ramane de vazut da-o sa ti-o faca ei daca n-ai nevoie de bani daca iei dauna toatala pe ea, iei banii si o faci cu piese second, sau o lasi asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Octombrie 16, 2009 Share Postat Octombrie 16, 2009 da sa stiii ca mam gandit sa o fac naked , arata si bine , ca am vazut intr-un clip pe youtube Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Ne cunoastem cumva de te bagi cu mine in seama? Ciocu mic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 am si eu o intrebare , stiti cumva pe unde pot gasi piese pt honda varadero 125 , ca am avut un accident ( /index.php?showtopic=431791 ) si am nevoie de piese pt toata partea frontala (inafara de telescoape , roata , frana , in rest TOT <carene , semnalizari , far , parbriz , rezervor , alte piese din plastic din interiorul carenelor , etc ) www.zsf-motorrad.de , acolo unde scrie ( fahrgestellnummer ) bagi seria de sasiu a motocicletei si iti da toate piesele cu coduri si preturi bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 (editat) multumesc foarte mult , dar am o intrebare , piesele sunt originale ? m-am lamurit , la ce preturi record sunt , cred ca sunt originale , doar o carena fata 250 ? :-O Mesaj completat ce parere aveti despre acest varadero ? : Editat Octombrie 19, 2009 de marius_vararu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 (editat) nu arata rau... asa vrei sa-l faci? sau asa l-ai facut? Editat Octombrie 24, 2009 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 vand varadero 125 an 2001 45.000 km cauciucuri noi, consumabile schimbate, stare ireprosabila. propietar si utilizator este o fata. detalii la tel: 0766.752.673 / 0734.717.572 pret informativ: 2.000 euro negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 siiii ..., nu sa mai intamplat nimic , nu ati mai fost nicaieri , nu ati mai adus nici-o modificare la motocicleta , nu va-ti mai jucat cu ea , nimic ....... , eu inca ma cert cu rca-ul ca sa imi iau banii de la ei si cam atat pentru ca sunt tras pe dreapta de aproximativ 2 luni ... , da voi ... ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Noiembrie 19, 2009 Share Postat Noiembrie 19, 2009 (editat) pt mine ii sfarsit de sezon, asa ca am pregatit-o de depozitare, am uns cablurile de acceleratie, ambreiaj, soc, vitezometru, am facut plinul si am pus stabilizator in benzina, am facut schimbul de ulei, am luat bateria in casa la incarcat, am spalat motocicleta... daca vremea o sa fie buna o sa o scot din ianuarie-februarie Editat Noiembrie 19, 2009 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 la mine deabia astept sa pun mana pe motor ca iar incepe sezonu de weekend , si la 9 - 10 grade afara , ma imbrac gros si tot ies afara , ca la cat am stat pe drapta , am inebunit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 la mine deabia astept sa pun mana pe motor ca iar incepe sezonu de weekend , si la 9 - 10 grade afara , ma imbrac gros si tot ies afara , ca la cat am stat pe drapta , am inebunit Abea aÂştept să-ți faci motoreta Mihăiță ce mai face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 la mine deabia astept sa pun mana pe motor ca iar incepe sezonu de weekend , si la 9 - 10 grade afara , ma imbrac gros si tot ies afara , ca la cat am stat pe drapta , am inebunit mie mi-a expirat asigurarea in octombrie si nu mi-am mai facut...nu am crezut ca o sa fie vremea asa buna in noiembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 pai ce astepti , dute si fa-ti alta , ca oricum odata si odata tot trebuie sa iti faci , fa-ti una pe un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 cred ca imi fac din ianuarie in functie de vreme...sa o las macar 2 luni la hibernare daca tot am pregatit-o atata bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 hai ca sparg eu gheata pe anu asta : poze cu vara dupa accident : iote colea eu am scos-o la noroi cu prima ocazie cu care puteam iesi afara deci norioul de pe ea dateaza din 29 dec 2009 , si a fost in fiecare zi actualizat ) mai urmeaza 2 modificari : o alta toba si retusat rezervorul pt ca e indoit si vreau sa fie fara prinderile pt carene , sa va pun si poze cu modificarile , de vreti desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Ce i-ai facut ma...parca e motocicleta de armata .La accidentul ala nu a fost din vina lui?De ce nu ai facut-o ca inainte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 Ce i-ai facut ma...parca e motocicleta de armata .La accidentul ala nu a fost din vina lui?De ce nu ai facut-o ca inainte? Nu se merită investiția. E motocicletă de duri! Nu vezi ce aspect hard are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 asa e , chivu are dreptate , si pe langa asta costul de a o face ca inainte se ridica la apropae 2000€ si cum eu am primit dauna totala (adica am primit contravaloarea motorului ) 1000€ + echipamentul distrus 100€ = 1100 € dauna totala , si pe langa asta , daca tineam mai mult motorul 3,4,5 ani merita investitia ca sa il fac ca inainte , dar cum eu la anu am altu ca fac 18 , nu merita sa il fac , la asta ii doar retusez rezervorul ca arata urat in rest nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 17, 2010 Share Postat Ianuarie 17, 2010 asa e , chivu are dreptate , si pe langa asta costul de a o face ca inainte se ridica la apropae 2000€ si cum eu am primit dauna totala (adica am primit contravaloarea motorului ) 1000€ + echipamentul distrus 100€ = 1100 € dauna totala , si pe langa asta , daca tineam mai mult motorul 3,4,5 ani merita investitia ca sa il fac ca inainte , dar cum eu la anu am altu ca fac 18 , nu merita sa il fac , la asta ii doar retusez rezervorul ca arata urat in rest nimic Ai mare grija la radiator, cu cat ai mai mult noroi acolo cu atat se raceste mai greu, atat ca acum este frig, dar pe viitor. PS. Interesant modelu asta de " Cabana ", vici stie cel mai bine cum e cu astea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Ianuarie 18, 2010 Share Postat Ianuarie 18, 2010 (editat) imi poti spune ce ai vrut sa spui cu asta : "PS. Interesant modelu asta de " Cabana ", vici stie cel mai bine cum e cu astea ) " cu nu am inteles Editat Ianuarie 18, 2010 de marius_vararu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 (editat) salutare am gasit cateva filme pe youtube cu diverse varadero de 125. tipul asta ruleaza undeva pe coasta italiei,cam proasta calitatea filmuletului cateva secvente de la un tip din finlanda o evacuare dubla homemade , se aude foarte tare! inca o evacuare dubla tip harley cateva stunt-uri http://www.youtube.com/watch?v=bQPMX2oVUh8 un filmulet dragut si frumos editat de la un pusti din germania doua modele de varadero 125 din 2001 si din 2007 http://www.youtube.com/watch?v=-1ap2abuij4 inca unul interesant cu European Mountains on 125ccm Mesaj completat putin offroad filmat la roata , cam slabut inca doua din finlanda pe ,unul drum mixt, iar celalalt pe sosea, calitate buna a filmelor clipul asta este al unui tip din franta si il urmaream zi de zi pana acum 2 ani, inainte sa o cumpar, putin uimit de ce iesiri din oras au francezii, sa nu mai spun de drumuri... http://www.youtube.com/watch?v=YceF8T6JhIo varadero 125 motocicleta de politie in franta , genial si arata chiar bine o seara buna. Mesaj completat si bineinteles pentru curiosi o accelerare 0-126 the end . Editat Februarie 20, 2010 de miha_hoe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 21, 2010 Share Postat Februarie 21, 2010 (editat) varadero 125 motocicleta de politie in franta , genial si arata chiar bine o seara buna. chiar citeam intr-o revista Motolife ca Honda Varadero in 2006 ar fi fost pe locul 1 in topul celor mai vandute motociclete in Franta... + francezii au si un forum dedicat http://www.varadero125.fr/varaforum/portal...294b017ce0ef9c7 Editat Februarie 21, 2010 de vld_bc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Zlo Postat Februarie 25, 2010 Share Postat Februarie 25, 2010 i am back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Februarie 26, 2010 Share Postat Februarie 26, 2010 salut Vici simti vreo diferenta cu noul parbriz? protejeaza mai bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate