marius_vararu Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 si ce mai ziceti mai varaderistilor .....? sa nu imi spuneti ca stati toata ziua afara cu moto si nu aveti timp de forum . eu la a mea i-am schimbat consumabilele , am mai facut vreo 1000 km si am sa ma prezint la smaeb , voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 am sa ma prezint la smaeb , voi ? cu motocicleta? eu am facut in weekend-ul trecut o plimbare de aprox. 800km...bacau-moinesti-comanesti-darmanesti-slanic moldova...am incercat forestierul slanic-poiana sarata dar nu prea a mers...nu eram sigur daca am luat-o corect asa ca m-am intors prin tg. ocna si am luat-o spre onesti-tg.secuiesc-brasov-poiana brasov-rasnov-bran(aici m-am cazat - 120 lei) iar a doua zi(duminica)...brasov-intorsura buzaului...am mai incercat si pe aici un forestier pe la nehoiu...gura teghii, am vrut sa ajung spre Marasesti, dar m-am intors...cica s-ar infunda drumul in muntii Penteleu...in fine si am luato direct spre buzau-ramnicu sarat-focsani-marasesti-adjud-bacau...cam 800km...frumos, vreme buna motocicleta s-a descurcat impecabil...sa traiasca cei care au facut-o se descuraca si pe forestier iar pe E85(buzau-bacau) am tinut-o...100-110-120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Aprilie 21, 2010 Share Postat Aprilie 21, 2010 (editat) bravo ! , trebuia sa anunti si tu despre tura ta de weekendul trecut ca eu sigur veneam ca sa ne intalnim , mai discutam si ne mai plimbam , poate ne incumetam mai mult la drumurile forestiere poate data viitoare , si da , vin cu motorul la smaeb mai mult ca sigur o sa il recunoasteti in parcare ) Mesaj completat frate , cat ma oftic ca nu am venit si eu pe acolo weekendul trecut , eu deabia astept sa plec pe undeva (nu conteaza unde , doar sa plec , sa nu mai stau degeaba , sau sa ma frec prin oras de colo colo) , da nu prea am cu cine , si daca e sa ii imbarlig pe aia mai mari , iti dai seama ca nu ma pot tine dupa ei ... Editat Aprilie 21, 2010 de marius_vararu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 bravo ! , trebuia sa anunti si tu despre tura ta de weekendul trecut ca eu sigur veneam ca sa ne intalnim , mai discutam si ne mai plimbam , poate ne incumetam mai mult la drumurile forestiere poate data viitoare , si da , vin cu motorul la smaeb mai mult ca sigur o sa il recunoasteti in parcare ) Mesaj completat frate , cat ma oftic ca nu am venit si eu pe acolo weekendul trecut , eu deabia astept sa plec pe undeva (nu conteaza unde , doar sa plec , sa nu mai stau degeaba , sau sa ma frec prin oras de colo colo) , da nu prea am cu cine , si daca e sa ii imbarlig pe aia mai mari , iti dai seama ca nu ma pot tine dupa ei ... incerc sa ajung si eu la smaeb...dar cu masina, poate ne vedem pe acolo pe unde ai vrea sa mergi? ce obiective ai? eu as vrea sa fac anul asta...nordul moldovei, delta dunarii, sighisoara, transfagaresan...sa mai trag o tura la mare...m-ar tenta sa fac si turul Romaniei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) pai nu mai bine facem turul romaniei ca sa le includem pe toate ? , eu as vrea sa mai ajung pe transalpina , pana nu o asfalteaza astia pe toata (transalpina e intre sebes si novaci ) ,as vrea sa ajung si pe la sighisoara , la ceteatea aia de la brasov , si delta dunarii....sa trecem de tulcea , sa ne ducem cat mai mult . si apoi om vedea noi daca o mai face si alte tururi Editat Aprilie 22, 2010 de marius_vararu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 pai nu mai bine facem turul romaniei ca sa le includem pe toate ? , eu as vrea sa mai ajung pe transalpina , pana nu o asfalteaza astia pe toata (transalpina e intre sebes si novaci ) ,as vrea sa ajung si pe la sighisoara , la ceteatea aia de la brasov , si delta dunarii....sa trecem de tulcea , sa ne ducem cat mai mult . si apoi om vedea noi daca o mai face si alte tururi si pe mine m-ar tenta transalpina...ideea este ca eu lucrez, sunt liber doar in weekend iar ca sa fac turul romaniei imi trebuie mai multe zile...poate vreo 2 saptamani, deci imi trebuie concediu...sa fie mai la vara iunie-iulie oricum trebuie compus un traseu, sa atingem punctele mai importante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Aprilie 22, 2010 Share Postat Aprilie 22, 2010 (editat) chestia e ca nu cred ca ma vor lasa ai mei vreo 2 saptamani sa plec vineri , sambata , duminica ma vor lasa sa plec da 2 sapt .....nu cred ca am sanse , sau poate maxim o saptamana , dar sa ne adunam mai multi si sa le explic exact ce si cum Editat Aprilie 22, 2010 de marius_vararu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 chestia e ca nu cred ca ma vor lasa ai mei vreo 2 saptamani sa plec vineri , sambata , duminica ma vor lasa sa plec da 2 sapt .....nu cred ca am sanse , sau poate maxim o saptamana , dar sa ne adunam mai multi si sa le explic exact ce si cum pai mai vedem...mai spre vara sa fie, poate ne strangem mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 haideti fratilor , nimic nimic ....., ce ati mai facut ? la smaeb cel mai mult mi-a placut parcarea , de acolo mi-am luat 2 dresuri de neopren pt telescoape , ca sa protejez semeringurile si cam atat . weekendul asta plec pe la buzau 3 zile , si am sa ma plimb pe acolo (cheia , brasov , vulcani , padure , cetatea aia , etc ) . Voi nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 mi-am luat 2 dresuri de neopren pt telescoape , ca sa protejez semeringurile ceva poze? si eu ma pregatesc pentru o tura mai lunga dar saptamana viitoare...concediu fara plata ... bacau - sighisoara - vatra dornei - nordul moldovei(manastiri), vreo 3-4 zile insa nu stiu sigur, sa vad si vremea si duminica care a trecut am mai tras o tura de 300km prin apropiere izvorul muntelui, baraj bicaz, cheiile bicazului, lacul rosu trebuie sa-mi iau un aparat foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 recomandare ap foto : samsung es15 , pretul variaza intre 230 si 300 , in functie de unde il iei ( in ron deisgur ) , mia luat 1 luna sa gasec unu care sa faca bine poze o sa pun si poze , momentan sun la cineva in telefon . ce bine de tine ca stai la munte si ai unde sa te plimbi cac*lau , in schimb , noi astia de la ses , trb sa mergem o groaza ca sa dam de ceva frumos... asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Samsungul e ăla care s-a fărmat după o tură de filmat pe jug? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 si eu ma pregatesc pentru o tura mai lunga dar saptamana viitoare...concediu fara plata ... bacau - sighisoara - vatra dornei - nordul moldovei(manastiri), vreo 3-4 zile insa nu stiu sigur, sa vad si vremea si din cauza vremii am renuntat la tura asta si am ales ceva mai scurt bacau-vaslui-barlad(lacul cuibul vulturilor)-adjud-bacau...cam 300km ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 ce bine de tine ca stai la munte , cand iti vine , imediat o tura prin munti si gata , in schimb noi astia de la ses , avem o groaza de mers pana la munte ca sa vedem si noi ceva + ca mai apoi trebuie sa ne si intoarcem (alti 100km cel putin de campie) .... bravo tie , tine-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 E a doua oară când zici asta, uită-te mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 stiu frate , da ma oftic de imi vine sa mut orasu macar la poalele muntilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 Nu-mi mai zice frate că-mi zigneÂşti mama. Dacă erai la munte ce făceai aÂşa extraordinar? Nu Âştiu cât de mult poți să urci pe munte, offroad cu barca ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Mai 15, 2010 Share Postat Mai 15, 2010 nu zic neaparat de off-road , da macar nu e drept , de ex : ca faci tu la br ? , inafara ca e tulcea pe acia , dar sa cam denivelat drumu si platesti la bac 20 lei pt un motor dus-intors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 de ex : ca faci tu la br ? , inafara ca e tulcea pe acia ai dobrogea aproape /index.php?...howtopic=523483 ai delta aproape esti aproape de mare...m-as duce in fiecare weekend la mare eu in ultima tura nu am vazut nimic interesant, doar m-am plimbat prin sate si comune, drum liber, nu prea bun(forestier, pietris-de tara)...dar numai bun pentru jucaria mea Mesaj completat eu am facut in weekend-ul trecut o plimbare de aprox. 800km...bacau-moinesti-comanesti-darmanesti-slanic moldova...am incercat forestierul slanic-poiana sarata dar nu prea a mers...nu eram sigur daca am luat-o corect asa ca m-am intors prin tg. ocna si am luat-o spre onesti-tg.secuiesc-brasov-poiana brasov-rasnov-bran(aici m-am cazat - 120 lei) iar a doua zi(duminica)...brasov-intorsura buzaului...am mai incercat si pe aici un forestier pe la nehoiu...gura teghii, am vrut sa ajung spre Marasesti, dar m-am intors...cica s-ar infunda drumul in muntii Penteleu...in fine si am luato direct spre buzau-ramnicu sarat-focsani-marasesti-adjud-bacau...cam 800km...frumos, vreme buna motocicleta s-a descurcat impecabil...sa traiasca cei care au facut-o se descuraca si pe forestier iar pe E85(buzau-bacau) am tinut-o...100-110-120 am facut rost de ceva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 cati km ai cu ea pana acum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 cati km ai cu ea pana acum ? am vreo 28000km - cam 9000 facuti de mine...anul trecut am facut vreo 6000km si anul asta de prin martie vreo 3000, dar o scot numai in weekend, o folosesc doar pt plimbari urmeaza sa-mi fac revizia Entretien des 28000 km - ContrĂ´le Batterie - A recharger, si la tension de repos est infĂŠrieure à 12,6V ContrĂ´le Canalisation d'essence ContrĂ´le Commandes des gaz, starter et embrayage ContrĂ´le Eclairage et ĂŠquipement ĂŠlectrique ContrĂ´le Liquide de Frein ou d'embrayage - Remplacer tous les 2 ans ContrĂ´le RĂŠgime du ralenti ContrĂ´le Roues et pneumatiques - Profondeur pneu mini : Avt 1,5mm / Ar 2,0mm ContrĂ´le Suspensions ContrĂ´le Système de freinage & usure ii mai mult de verificat, nu am nimic de schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 cati km ai cu ea pana acum ? Ce ziceai mă că are mulți kilometri O să îți zic kilometri pe care i-am făcut eu cam prin iulie, ai să fii uimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Ce ziceai mă că are mulți kilometri O să îți zic kilometri pe care i-am făcut eu cam prin iulie, ai să fii uimit eu o scot doar in weekend...daca vremea nu-i ok nu o scot la drum lung, in oras nu merg anul trecut avem un weekend pe luna liber si singurul drum mai lung a fost in concediu cand am fost la mare acu doi ani inainte de varadero am avut un malaguti madison, nu lucram si eram liber si am facut intr-un sezon 10000km oricum nu ma intereseaza sa fac kilometri, mai mult sa ma plimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_vararu Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 destul de departe , daca ar fi fost mai prin centrul tarii , as fi venit , da asa...cluj , nu ma lasa ai mei (naspa tare cand trebuie sa faci ce zic parintii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Mai 26, 2010 Share Postat Mai 26, 2010 (editat) destul de departe , daca ar fi fost mai prin centrul tarii , as fi venit , da asa...cluj , nu ma lasa ai mei (naspa tare cand trebuie sa faci ce zic parintii) Nu le mai zice ma. Când am fost la BraÂşov ai mei nu Âştiau nimic de BraÂşov, Âştiau ceva de Buzău Editat Mai 26, 2010 de Chivu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate