motorist1 Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 e bine sa citesc pe aici, ba una, ba alta. mai stie cineva en500 c, bun, in cautare de proprietar nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 e super frumoasa en 500 c, insa care sunt preturile? din 97-98, cu pana in 20000 km, e vreuna de vanzare? eu am vreo 2500-2600 euro. gasesc ? GERMANIA ,ITALIA ... WWW.MOBILE.DE WWW.MOTO.IT UITE UNUL IN GERMANIA Visihttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=35574230&__lp=1&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.modelDescription=EN500C&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&lang=en&pageNumber=1t My Website ASTEA SUNT PRETURILE DE GERMANIA DIN CARE DACA AI PAPAGAL ATAT SCRIS SI VORBIT MAI POTI SCOATE MAIXIM 300-400 EURO... LA PRETUL PE CARE IL FACI CU NEAMTUL MAI PUI 500EURO PT ADUS IN TARA SI 150-200EURO PT ACTE. IN TARA .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ti=am dat PM daca vrei ti-am lasat si ID-ul meu de mess nu intentionez sa-l vand neaparat anul acesta dar daca te interesaeza ma poti suna sau contacta pe mess EN 500 C an 2000 , 13.000 km , carte service 1 proprietar unic in DE , 1 proprietar unic in RO. stare impecabila pret nenegociabil 3000 eur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) Cat despre Italia avand sezonul moto mai scurt ca Germania. Acolo chiar nu vad cu ce am gresit. Gandeste-te mai bine la asezarea lor geografica. Ai fost de sarbatorile de iarna prin cele 2 tari, ca sa poti face o comparatie? Eu vorbesc din proprie experienta. De la Munchen pana la granita de sud a Germaniei zapada, dupa ce am ajuns in Italia - soare, cald, briza... ai zis de 2ori aceeasi prostie....e zic ca e tocmai invers,adica nemtii au sezon mai scurt decat italienii.... futui mama ei de geografie....sau nu stiu eu si Germania are iesire la Mediterana??? Editat Mai 21, 2008 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ai zis de 2ori aceeasi prostie....e zic ca e tocmai invers,adica nemtii au sezon mai scurt decat italienii....futui mama ei de geografie....sau nu stiu eu si Germania are iesire la Mediterana??? Plm. Se mai incurca omu. Citeste posturile lui Sukhoi si o sa intelegi ce zicea. Ca in Italia e sezonul mai scurt ca in Germania. M-am incurcat si eu dupa aia. Sue me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Plm. Se mai incurca omu. Citeste posturile lui Sukhoi si o sa intelegi ce zicea. Ca in Italia e sezonul mai scurt ca in Germania. M-am incurcat si eu dupa aia. Sue me. Plm. Daca Zana Maseluta si Mos Craciun nu ti-au dat de gandit ca remarca era la misto, poate ti-ar fi dat de gandit faptul ca italia are sezon 12 luni pe an si de aia motoarele aduse de acolo sunt cu 1,000-2,000 mai ieftine decat la germanica. Nu e nimeni atat de (cuvant urat) incat sa creada ca sezonul la mediterana dureaza mai putin decat cel la baltica. e bine sa citesc pe aici, ba una, ba alta.mai stie cineva en500 c, bun, in cautare de proprietar nou? stiu si eu unul. ti-l arat maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Exact! Fix din toate punctele de vedere: 2. en500 consum mediu 5% fata de vt600 care arde 7%! imi dau foc la motor daca shadow-ul consuma 7 litrii. nu mi-a trecut de 4,5 nici cand am facut autostrada cu 120-130 la ora,iar in rest un banal consum de 3,5-4! din propria experienta! respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Subscriu: unde naiba consum de 7% la shadow de 600??? In general este undeva intre 3,5 si 4,5, depinde de conditiile de drum. In rest numai de bine: ramane cum am stabilit! Honda Shadow 600! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 pe la 5,otzara shadow`u ... obiectiv si nepartinitor privind problema ... daca tot e CUSTOM , atunci sa aibe si niste tobe si genti care ridica olecutza consumu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 vorbeam de consum mediu in oras. la drum intins daca merg cuminte, en-ul consuma 3%. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate