Sari la conținut

Dru

Membru
  • Număr conținut

    248
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dru

  1. Dru

    Anunturi GARAJE !

    Caut de inchiriat garaj complet, in Gheorgheni, zona Nicolae Pascaly, Bistritei, Interservisan, Actorului, Godeanu. Orice fel de info e apreciata. Multumesc.
  2. Pretul e relativ ok, avand in vedere ca piesele or fost in jur de 400 de lei. Nu ma simt furat, sincer. Is multumit ca am prins un mecanic bun, fara ifose... asta dupa ce in alta parte or inceput sa faca misto de motor, ca e de duzina, ca nu merita facut..
  3. Eu am motorul la service la Mechatronics in Cluj.. Ca si preturi nu pot sa ma pronunt, inca nu am primit scorul final (motorul e inca acolo). Daca e sa ma ghidez dupa preturile de pe Shadow, o sa ma coste ceva.. Schimb ulei + filtre(benzina, ulei, aer), schimbate garniturile culbutori pe ambii cilindri, curatat si sincronizat ambele carburatoare, plus diverse reglaje si verificari - 670 de lei.
  4. Da da, cilindrul fata. Canalul ala de evacuare era intr-adevar infundat. Bujie noua si merge. Cu ocazia asta am bagat o revizie mai ca lumea: - verificat compresie - 100% in parametri, - jocuri la supape (cilindrul fata ok, cilindrul spate cam la limita superioara - schimbam pastilele), - distributie - ok - rulmenti roti + jug - servisare furca (semeringurile invechite, si putin crapate) - filtru de aer (cel vechi cred neschimbat de la primul proprietar din italia, dupa cum arata)
  5. Hello. Care a mai patit sa ii mearga intr-un cilindru, si cand se scoate bujia sa ii fie ruginita? Bujie noua, maxim o luna de folosinta.
  6. Mersi, urmeaza sa ma bag mai tare in motorul asta cu banii, de luna viitoare. Luna asta inca fac upgrade de suspensii si frane la masina, plus ca abia am scos Shadow-ul de la revizie. Ulei si bujii am noi, placute frana fata spate si discuri in stare foarte buna, cauciucuri cam 50%.. Alte probleme care apar la modelul asta mai sunt? Pe lista de facut pana acum am rulment roata fata uzat, garnituri furca invechite si cu inceput de crapaturi, rulmentul de la furca pare de asemenea sa fie uzat. Ma gandesc la furtune de frana noi... alte sugestii?
  7. Dru

    HONDA SHADOW ZONE

    As adauga, daca se poate: - ulei motor, filtre (benzina, ulei, aer), lichid de frana, lichid de racire, ulei furca, bujii!!!!!! - poti sa schimbi uleiul de furca relativ usor dar daca vrei sa schimbi si semeringurile atunci e mai complicat.. o servisare furca ii in jur de 2 300 de lei, mai bine o duci la un mecanic, sunt cateva sute de miligrame de ulei per telescop + garniturile. La al meu shadow am o parte din filtre scoase din toba si suna super bine.
  8. Motorul are 30.800 de km reali. Asta stiu sigur, pt ca am acte doveditoare de service-uri facute in italia pana sa ajunga motorul la fratele meu. Fratele meu l-a cumparat de la un prieten de-al lui, roman, direct din italia, nu prin vreun samsar sau firma de profil. 2 proprietari anteriori, 1 italian si romanul de mai sus. Saracul motor mai mult a stat pe dreapta dupa primul proprietar, pt ca romanul s-a insurat si dupa insuratoare nu l-a mai pornit cativa ani buni. De acolo si pretul de achizitie la care l-a luat fratele meu (600 de euro in 3 rate) Multumesc de sfaturi. PS: vopseaua pe plastice, rezervor si aripa fata e facuta de mine anul trecut. Iar saua am imbracat-o intre timp.
  9. Dru

    HONDA SHADOW ZONE

    Te rog sa pui o poza si eventual sa spui cum ai reusit sa il instalezi. Mersi fain. LE: eventual imi poti da un link, sa vad si eu despre ce e vorba?
  10. Dru

    HONDA SHADOW ZONE

    Salutare umbraci. Revin cu o intrebare care am mai pus-o si acum vreo 2 ani, fara raspuns. Are careva un kilometraj original de Shadow de vanzare? Al meu l-a spart cineva iremediabil, si kilometrajul cu care ma descurc de 4 5 ani merge doar pana la 130, plus ca-i lipseste becul de side stand si de faza lunga. M-am tot uitat pe olx/okazii s.a.m.d, si n-am avut noroc. Singura optiune pare a fi unu aftermarket de pe ceva site-uri din america, si m-ar duce catre 100 de dolari. Multumesc. P.S. si offtopic : am Shadowul asta de 9 ani, impliniti in aprilie, si inca nu m-am saturat de el
  11. Salutare. Recent m-am trezit proprietar de SV 650. First gen, '99.. Un soi de ocazie, sa zicem.. Motorul l-am preluat de la fratele meu, cand a plecat in italia. Merge super bine, trage superb. Vreo 30.000 de km doar, stare generala buna. Un rulment ar trebui schimbat, eventual servisata furca, dar alea sunt oricum planuite pt urmatoarea luna. O singura problema am pe care nu stiu cum sa o abordez. Din ce citesc pe ici pe colo, cica ar fi o problema comuna. Sau dupa cum mi s-a spus la un service: o non-problema. Imi clantane lantul de la distributie, la pistonul din fata. Problema cea mai probabila, intinzatorul de lant. Intrebarea mea este: Este pana la urma o non problema? Este vreun pericol sa se rupa lantul sau ceva? Mecanicul mi-a spus ca si daca schimb intinzatorul o sa inceapa sa sune si sa clantane iarasi dupa 10-15000 de km, ca asta le este boala. De asemenea, e un intinzator chiar 700 de lei? Merita luat de pe Ebay? As aprecia raspunsuri, nu "de ce nu folosesti searchul". Am cautat intinzator lant SV si am gasit franturi de opinii, nici o solutie si nici un pret orientativ. Plus, am o viata si o familie, care nu imi permite sa trec acum prin 600 de pagini de sub-forum SV. Multumesc frumos in avans.
  12. Dru

    Honda Shadow 600

    In esenta ai nevoie de 2 suporti de metal pe parti, ce se prind de bascula, sau de aripi, sau de sissy bar. Suportii astia se pun ca sa nu iti balangane gentile liber pe aripi. Ceva de genul arata. Asta ii un model mai frumos, cu prindere de sissy bar. https://www.louis.de/artikel/abstandhalter-satteltaschenhalter-fuer-honda-vt-600-c-shadow/10024300?filter_bike_id=0272&list=124047981&filter_article_number=10024318 Daca zici ca stai in germania, e simplu. Dai o fuga pana la louis sau la polo motorrad si te ajuta oamenii sa-ti iei suportii potriviti pt motor si pt gentile ce le ai. Uita-te pe site-urile lor sa vezi reteaua lor de magazine, poate ai unu chiar in spatele casei, cum a patit fratele meu. Iar de montat, ai nevoie de 2 chei imbus, sa dai jos saua, dupa care sa pui gentile si sa le legi de ce gasesti pe acolo, ca sa fie fixe. Dupa care pui saua inapoi si aia a fost tot. Ca exemplu, iti pun un link de youtube.
  13. Dru

    Honda Shadow 600

    Sa-ti traiasca. Eu o am pe-a mea din 2007 si sunt foarte multumit. (in afara de consumabile nu am avut probleme majore) O singura chestie de care sa tii cont: are tendinta de a pierde fata. Din proprie experienta iti spun, ia curbele cu atentie.
  14. Dru

    HONDA SHADOW ZONE

    Buna ziua colegi. Asa din greseala, sau vreun noroc chior, nu aveti careva vreun kilometraj de shadow pe care sa nu il folositi? Piesa noua, piesa veche, de pe dezmembrare, nu prea conteaza. Ideea e sa functioneze. Mie mi-a spart iremediabil cineva kilometrajul acum cativa ani, si am folosit unul ce se potrivea, dar nu chiar 100% (fara senzor cric, km pana la 130 la ora doar, peste se da acul peste cap.) In esenta functioneaza si asta la fel de bine, doar ca imi vopsesc motorul + fac ceva modificari si as face o treaba buna pana la capat. Daca stiti careva ceva, sau aveti vreunul pe undeva prin garaj/magazie, v-as fi recunoscator sa imi dati un mesaj privat, sau mesaj pe telefon(0752553544). Nu prea verific forumul, dar mailurile de notificare le primesc, daca e vorba de PM. Multumesc frumos. Asfalt uscat si vara placuta la toata lumea.
  15. Dru

    Ajutor&asistenta moto!

    Buna seara.. Sper sa fi postat unde trebuie. Intru mai rar pe forum.. In fine, o intrebare as avea. Nu stiti pe nimeni care are drum prin Italia, mai exact in Toscana, pe langa Firenze/Poggibonsi, si ar avea loc de un Suzuki SV? Ar avea fratele meu de venit in tara, si nu are alta posibilitate sa si-o aduca, platforma lui fiind ocupata de o masina.. Mersi frumos de posibile informatii. Dru.
  16. Dru

    Dau Spre Donatie!

    Are careva niste stickere cu Atentie la Motociclisti? Am schimbat masina si asta mi-e cam goala..
  17. Dru

    BURSA LOCALA

    Oare are careva niste Stickere de "atentie la motociclisti" prin casa, sa nu trebuiasca? Mi-as tapeta un pic masina, ca am schimbat-o si pe asta n-am.
  18. Dru

    Ajutor&asistenta moto!

    Buna, Am de adus un motor de la Bistrita la Cluj, preferabil saptamana asta. Este careva care are drum si mi-o poate pune in duba sau ceva de genul? E un GSX/F ce nu porneste. Mersi fain. Dru.(0752553544)
  19. Dru

    HONDA SHADOW ZONE

    Sanate buna frati umbraci.. Un Sissy bar pt Honda Shadow de 600, are careva de vanzare? Am gasit vreo 2 anunturi pe piese de schimb dar erau date deja. Caut unu normal, sau eventual si cu portbagaj.. In caz de vreo informatie, astept PM sau tel pe 0752553544. Multumesc anticipat.
  20. Dkw-ule, te stiam diliu, dar deja te intreci. Pe asta unde o mai tii? Stiam ca nu mai ai spatiu pt ele )
  21. Se vede ca-ti place ce faci. Cred ca o sa iasa fantastic, avand in vedere ca nu lucrezi fortat. La carburator cred ca e singura chestie care iti recomand sa o lasi in mana unuia care chiar se pricepe si are sculele necesare. Poti sa faci mai mult rau decat bine. Cat despre solutii ce curata bine aluminiul, eu iti recomand (fara vrajeala) Coca Cola. Scoate absolut toate punctele de rugina. Spor la munca si sper sa nu ai vreo surpriza!
  22. Dru

    Hai La O Plimbare !

    O auzit ca is faine flicurile in curbe.
  23. Dru

    Anunturi GARAJE !

    Caut loc in garaj pt iarna. Zona Marasti, preferabil pe langa Fabricii, Bisericuta, Kaufland..
  24. Se fura pe la bucuresti. Nu cred ca FatBob a patit-o pe la Sibiu. Cum nici eu nu am patit-o la Cluj sau orasul de bastina Bistrita.
×
×
  • Creează nouă...