ianachim Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) PLECARE DIMINEATAPE LA UN 8.00 PLOIESTI CHEIA BV SIGHISOARA MANCARE - LA HANUL DRACULA SIBIU VALEA OLTULUI PITESTI BUCURESTI MANCARE - FIECARE LA CASA LUI IN FUNCTIE DE VREME SAMBATA SAU DUMINICA Editat Mai 8, 2008 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) PLECARE DIMINEATAPE LA UN 8.00 PLOIESTI CHEIA BV SIGHISOARA MANCARE - LA HANUL DRACULA SIBIU VALEA OLTULUI PITESTI BUCURESTI MANCARE - FIECARE LA CASA LUI IN FUNCTIE DE VREME SAMBATA SAU DUMINICA O super idee, Ianachim. Vin si eu 100%! Cu noul motor la care, off topic, mi-am luat ieri numerele noi!!! Editat Mai 8, 2008 de Ioana Suzuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 (editat) sambata nu poci! Editat Mai 8, 2008 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 8, 2008 Autor Share Postat Mai 8, 2008 las cum arata vremea pe site meteo 80%DUMINICA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 las cum arata vremea pe site meteo80%DUMINICA Mey, si eu m-am uitat, se anunta vremuri ploioase! Ce noroc am, daca nu imi luam motor nou pariu ca era soare. De cand l-am luat a fost numai un uichend cu soare Dar sa nu pierdem speranta. Hai sa vorbim maine, poate e totusi soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Domnule Ianachim, ma luati si pe mine? LA DRUM, nu la ce va ganditi Dumneavoastra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Domnule Ianachim, ma luati si pe mine? LA DRUM, nu la ce va ganditi Dumneavoastra! Adik la ce sa te ia?..... sau esti de sex feminin? vremea duminica: Bucuresti Brasov Sighisoara Pitesti se pare ca va fi innorat cu ploaie pe la Ploiesti Editat Mai 9, 2008 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Adik la ce sa te ia?..... sau esti de sex feminin? vremea duminica: Bucuresti Brasov Sighisoara Pitesti se pare ca va fi innorat cu ploaie pe la Ploiesti Ce discutii heterosexuale Revenind la lucruri serioase ce facem, mai plecam? In minunata Pipera ploua cu tunete si fulgere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Adik la ce sa te ia?..... sau esti de sex feminin? vremea duminica: Bucuresti Brasov Sighisoara Pitesti se pare ca va fi innorat cu ploaie pe la Ploiesti Da ma sunt gelos pe voi! Nu uitati fetelor ce ati facut in seara de dinainte de Ienisala Doar ,,voi doua" intr-o camera si doua papusi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 alo sa revenim la discutii serioase daca ploua nasol pe unele din zonele mentionate modificam traseul daca ploua peste tot amanam asa ca ramane pt duminica in fct de vreme ultimele discutii samb seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 OK Ianachim, intram pe forum sambata seara si stabilim. La ce ora... nush, in functie de cum intram pe la casele noastre de la diferitele activitati specifice barurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Inainte de Sighisoara, cca 100 km este cetatea Rupea. As merge pentru cetate. De oras nu sunt dorit. Urc si o vizitez pana cand va intoarceti din Sighisoara. Buc. - Sighisoara si retur, cu opriri, cca 10 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 SIGHISOARA NU ESTE DECAT O TINTA deci nu voi sta sa ma uit prin oras hanul dracula este in DANES in padure drum neasfaltat dupa ploile astea sigur cu balti si noroi deci AVIZ INCEPATORILOR, MOTO VITEZA MERCI La ce ora? LA ORA T+1 DUPA CE REZOLVI JAMBELE BESTIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Sa zicem ca le-am rezolvat? Oricum sunt rezolvate! Numai curge ulei din ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Sa zicem ca le-am rezolvat? Oricum sunt rezolvate! Numai curge ulei din ele! Pai a curs tot, ce sa mai curga? Chiar ma intrebam de anul trecut si pana acum nu s-a terminat uleiul ala? Mamaaaa, ce jambe ai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 mai mergeti careva undeva sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Duminica as fi OK....mai vbim maine pe topic sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Pai a curs tot, ce sa mai curga? Chiar ma intrebam de anul trecut si pana acum nu s-a terminat uleiul ala? Mamaaaa, ce jambe ai! Da? Le vand! Te intereseaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catalin de pe forum Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 hm? se aranjeaza ceva pentru maine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 10, 2008 Autor Share Postat Mai 10, 2008 TOTUL DEPINDE DE VREME sunt serpentine prea frumoase si asfalt prea bun sa.le parcurgem cu 50 km/h in ploaie plus ca mai bine astept decat sa arunc 2 mil pe ..."apa duminicii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 nu pot sa cred,am intrat pe 4 site-uri cu timpul probabil si am vazut 4 chestii diferite ,pe unul ploua pe altul e soare de crapi , nici nu stiu ce sa cred,ma mir ca nu am vazut si zapada oricum ma bag la plimbare daca e treaba...evident daca ma primiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 hai ca sunt 100 de topicuri si nu merge nimeni nicaieri, va miscati sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeceu Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 Se merge undeva????????ca n-am inteles nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 10, 2008 Share Postat Mai 10, 2008 ma tot chinui sa-i scot din casa si nimic. tu ai k1200gt din asta nou ca al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate