BackOn2Wheels Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 Sa pot sa strig si eu: "Uite-o, e ea!" Asadar - ce calut ziceti ca e? (scuzati calitatea pozelor de la "nastere", au fost facute in graba cu telefonul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Mai 8, 2008 Share Postat Mai 8, 2008 kawasaki ninja ...negru. frumos , sa ai noroc de el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 merci, merci! si un "girly comment": nu e negru, mai... e ebony! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 frumoasa ! s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ce e asta ? zx6 ? Sa o stapanesti sanatos, lucrul nou e lucru nou.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 ce e asta ? zx6 ? Sa o stapanesti sanatos, lucrul nou e lucru nou.. multumesc frumos tuturor! am citit mult despre asta, dar parca tot nu-mi vine sa cred ca aspectul pacaleste asa usor as avea si eu o rugaminte - imi poate spune cineva unde gasesc sa cumpar cat mai repede crash pads (sau chiar crash kit complet) pentru calut? multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALO Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Felicitari. Planuiesc sa imi iau si eu motocicleta noua. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Este un er6 f sau s nus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Este un Ninja 650R, o alegere foarte inspirata de motocicleta "entry-level". O scurta cautare pe Google da de exemplu urmatorul rezultat: Plastic Protector, black or white, Steel insert, 60 mm in diameter, No fairing modification is necessary ER 6 F / Ninja 650 75440-K30 US$180.00 Sunt mai mult decat sigur ca si alte firme fabrica crash paduri pentru acest model, incearca sa iei la mana cataloagele producatorilor precum Vortex, Shogun etc. Din pacate, la noi in tara sansele de a gasi ceva pe stoc la vreun magazin sunt nule, deoarece ei nu tin accesorii in stoc decat pentru modelele foarte intalnite pe strazile noastre. Succes in cautari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 bravo bah! s'o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satori Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Este un Ninja 650R, o alegere foarte inspirata de motocicleta "entry-level". O scurta cautare pe Google da de exemplu urmatorul rezultat: E 250 Frumoasa, nenea, sa te poarte sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 frumos "ninjutu" multi km si numai bine ps:cat ai dat pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Sunt mai mult decat sigur ca si alte firme fabrica crash paduri pentru acest model, incearca sa iei la mana cataloagele producatorilor precum Vortex, Shogun etc. Din pacate, la noi in tara sansele de a gasi ceva pe stoc la vreun magazin sunt nule, deoarece ei nu tin accesorii in stoc decat pentru modelele foarte intalnite pe strazile noastre. Succes in cautari! Da, exact de asta mi-e teama, ca multa vreme n-o sa gasesc nimic pe aici... si ma cam mananca sa o scot la plimbare Am cautat si eu pe net, dar surpriza! (eh, oare?): romania lipseste din lista de tari in care trimit aia marfa. De aia v-am si intrebat, ma gandesc ca trebuie sa stie cineva vreun site care trimite asa ceva si in Romania. A-propos, Shogun face pad-uri bune? Am vazut ca au si pad-uri "no cut" (care cica se monteaza fara modificari in carene) - sunt OK astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Fa si tu more pictures si clare sa-l conduci sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Fa si tu more pictures si clare sa-l conduci sanatos promit solemn ca va fac poze clare pe saturate... imediat ce ajunge la mine! deocamdata mi-au spus ca trebuie sa o treaca mai intai pe la rar asta e, mai am doar putin de asteptat. dar e greu, fratioare, e greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Vezi ca se scrie Ninjutsu. Sa o folosesti sanatos, frumos model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Sa o stapanesti sanatos, dar pana la urma ce model e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 Sa o stapanesti sanatos, dar pana la urma ce model e? Multumesc frumos! E cel mai mic fratior Ninja, ala de 250cc (asa cum a scris si Satori) Dar am citit ca multi se pacalesc cand o vad si cred ca-i ceva mai mare (e modelul nou din 2008 si arata... frumos! ) Am primit-o deja, asa ca-i trag niste poze maine pe lumina (daca n-o ploua iar, ca azi m-a facut ciuciulete) si le urc aici Hehe, sunt tare bucuros! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Multumesc frumos!E cel mai mic fratior Ninja, ala de 250cc (asa cum a scris si Satori) Dar am citit ca multi se pacalesc cand o vad si cred ca-i ceva mai mare (e modelul nou din 2008 si arata... frumos! ) Am primit-o deja, asa ca-i trag niste poze maine pe lumina (daca n-o ploua iar, ca azi m-a facut ciuciulete) si le urc aici Hehe, sunt tare bucuros! Sa te bucuri de ea cit mai multi km! Sint curios doar daca, cu toate cheltuelile (transport, vama, TVA) ai iesit mai ieftin decit aia 4.500 euro cit costa Kawa 250R in Europa (pret SUA: 3.490 USD, adica vreo 2.250 euro - exact jumate !!!). Saracii americani... Normal ar trebui sa iesi muuuult mai ieftin. In plus, stiu ca, nefiind pe injectie ci pe carburatoare, versiunea americana NU ARE Euro 3; e cumva o problema la inmatriculare??? (fiindca cei de la RAR zic ca nu se mai pot inmatricula, de la 1 ian.2008, decit moto noi Euro 3). Editat Mai 9, 2008 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Mai 9, 2008 Autor Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Ai dreptate in tot ce ai scris, cu exceptia unei singure mici scapari (de inteles dealtfel pentru ca nu stiai despre asta) - asta a mea E pe injectie si E euro 3, asa ca sper sa fie totul OK Referitor la pret... asta e, e mult mai scumpa aici, dar ce sa-i faci? Stim doar cu totii ca americanii aia "cuvant urat" au noroc de chestii misto si ieftine, dar... om avea si noi ceva lucruri bune pe aici Oricum, am inteles ca injectia singura ar costa cam 1000... Asa ca am bagat mana la pusculita si am dat pe ea cat costa aici, in Europa, pentru ca nu vroiam sa ma trezesc ca dau "doar" vreo 3500-4000 euro, dar n-o pot inmatricula sau n-am garantie ninja time! Editat Mai 9, 2008 de BackOn2Wheels Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) Pui de Ninja! Foarte frumoasa! Editat Mai 9, 2008 de adidas00 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiggernlg Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea. E foarte frumoasa . Asfalt uscat si ai grija de tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackOn2Wheels Postat Mai 16, 2008 Autor Share Postat Mai 16, 2008 Cateva poze putin mai clare. Din pacate inca n-am apucat sa-i fac afara, la lumina ca lumea. Cum apuc sa-i fac si de alea le postez aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Cateva poze putin mai clare.Din pacate inca n-am apucat sa-i fac afara, la lumina ca lumea. Cum apuc sa-i fac si de alea le postez aici. frumoasa mai e Nu ai apucat sa faci poze ziua ca te-ai plimbat cu ea si cand ai ajuns acasa ai facut nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 bai frate , toba strica tot aspectu ! sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate