XXXL! Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 (editat) sa vii cu aparatul, cu orice,numai sa vii,trebuie sa facem seaua aia!!! sa vin cu aparatul sa facem niste poze mai clare!bravo domnule!!! Editat Februarie 17, 2009 de mihaisarghe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 imi place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 (editat) http://www.bikernet.com/bikebarn/PageViewer.asp?PageID=2415 o domnita superba in straile unui triumph din 71' arata superb cu roata de 21" fata si 19" spate! Editat Februarie 18, 2009 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 http://www.bikernet.com/bikebarn/PageViewer.asp?PageID=2171 no fi bobber da merita toata atentia, atentie la springer! e inversat si calatoria furci se face prin gatul cadrului, absolut bestiala!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 http://www.bikernet.com/bikebarn/PageViewer.asp?PageID=2171no fi bobber da merita toata atentia, atentie la springer! e inversat si calatoria furci se face prin gatul cadrului, absolut bestiala!!!!!!!!!!!! frumos dom'le ! pacat ca are k.k.t.u ala de far gen v-rod... se inscrie in linia motorului da eh...fiecare cu damblaua lui ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 http://www.bikernet.com/bikebarn/PageViewer.asp?PageID=2171no fi bobber da merita toata atentia, atentie la springer! e inversat si calatoria furci se face prin gatul cadrului, absolut bestiala!!!!!!!!!!!! Intr-adevar superb! Toata stima la rusnac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) http://www.bikernet.com/bikebarn/PageViewer.asp?PageID=2171no fi bobber da merita toata atentia, atentie la springer! e inversat si calatoria furci se face prin gatul cadrului, absolut bestiala!!!!!!!!!!!! da foarte frumos..dar cel mai interesant este ca are motor de sporster...are anulata cutia de viteze originala ce are sporterul (taiata coplet afara) pus pe transmisie libera si are cutie de bigtwin separata......de asta ati bagat de seama???? cred ca nu toti ati vazut acest detaliu ce este foarte interesant salut Editat Martie 8, 2009 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 da foarte frumos..dar cel mai interesant este ca are motor de sporster...are anulata cutia de viteze originala ce are sporterul (taiata coplet afara) pus pe transmisie libera si are cutie de bigtwin separata......de asta ati bagat de seama???? cred ca nu toti ati vazut acest detaliu ce este foarte interesant salut vede cine are ochi de vultur si cunostinte in cauza! eu unu is "vrabiuta" in ale V-urilor! voi studia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 na : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 ei...si dupa ceva munca ,cam asta a iesit........ aripa e la locul ei,ghidonul si riserele puse si ele,a mai ramas de invelit seaua si modificat ceva tobe dar intai trebie sa mi ajunga o banda din fibra pe care o astept de o saptamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 STIMA SI RESPECT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slowmotion Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 foai de capu nostru!!!!!!?????????? o innebunit lupu ,nota 10 cu felicitari ,inafara de risere care mie personal mi se par prea inalte e bestial. am si eu o rugaminte pune si tu niste date macar asa relative despre suma investita si timpul alocat... in orice caz, o bere de la mine cu prima ocazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) aia i shaua de guma ? de comunista ? :O sau ma inshel , ce'a de pe VN Editat Martie 25, 2009 de satana pe mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXXL! Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 da,asa e....e reconditionata....... aia i shaua de guma ? de comunista ? :O sau ma inshel , ce'a de pe VN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 ai de plopu meu , ce bine arata ) super tare , se poate folosi ideea ? sau se numeste plagiat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 (editat) shi mai e de lucru. cand voi avea si timp. urmeaza lucru la prindere sha, montare semnale luate de pe un harley mai vechi, etc momentan am nevoie de o tabla de inox de 50 cm pe 50 cm ca sa fac suportul de prindere al sheii pe arcuri, care sa acopere si cadrul, bateria si restul. se pare ca in bucuresti nu gasesc decat daca iau de la magazin vreo 10 mp care are ceva de genul asta pe acasa? Editat Martie 27, 2009 de foxdesert Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Salut Foxule....cum ai facut aripa..sau din ce mai exact...si cum ai prins-o acolo...? si eu vreau ceva de genul dar nu prea am multe optiuni de prindere! Numai bine si spor! C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 aripa este metalica. suportii aripii spate sunt sudati de bascula si au forma unor c-uri. aripa vine si le acopera. prinderile intre suporti si aripa mici suruburi. revin maine cu niste poze ca sa-ti faci o parere mai clara. cum la Vn exista doar aparenta de cadru rigid poti sa cobori aripa bine pe roata. aripa, bascula si roata fac un tot. Salut Foxule....cum ai facut aripa..sau din ce mai exact...si cum ai prins-o acolo...? si eu vreau ceva de genul dar nu prea am multe optiuni de prindere! Numai bine si spor! C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 am inteles ca exact asa m-am gandit si eu sa fac, cu prinderile tot de bascula, si mai era o varianta dar aripa ceva mai ridicata de roata si prinsa in suruburile care tine si "paravanul" de protectie , cel dintre roata si amortizor , oricum mersi pentri info. si astept pozele ! Numai bine! C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 (editat) aripa e la locul ei,ghidonul si riserele puse si ele,a mai ramas de invelit seaua si modificat ceva tobe dar intai trebie sa mi ajunga o banda din fibra pe care o astept de o saptamana... * niiiiice! la concurs nu vii? (poate mai ai ceva de modificat prin casa ) uite aici ! Editat Martie 28, 2009 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 shi mai e de lucru. cand voi avea si timp. urmeaza lucru la prindere sha, montare semnale luate de pe un harley mai vechi, etcmomentan am nevoie de o tabla de inox de 50 cm pe 50 cm ca sa fac suportul de prindere al sheii pe arcuri, care sa acopere si cadrul, bateria si restul. se pare ca in bucuresti nu gasesc decat daca iau de la magazin vreo 10 mp care are ceva de genul asta pe acasa? CAUTA PE LA REMAT,POATE GASESTI ACOLO O BUCATA....POTI FOLOSI SI ALUMINIU. aripa este metalica. suportii aripii spate sunt sudati de bascula si au forma unor c-uri. aripa vine si le acopera. prinderile intre suporti si aripa mici suruburi. revin maine cu niste poze ca sa-ti faci o parere mai clara. cum la Vn exista doar aparenta de cadru rigid poti sa cobori aripa bine pe roata. aripa, bascula si roata fac un tot. CRED CA TE REFERI LA VN-UL TAU MODIFICAT,NU?CA ALTFEL,ARIPA SPATE E PRINSA DE BRATELE CROMATE,DECI NU PREA O POTI COBORI PESTE ROATA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Baietzi din zona mea folclorica: http://www.rattlers.co.nz/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Baietzi din zona mea folclorica:http://www.rattlers.co.nz/ buni baieti . au cateva proiecte chiar tari ( alea din galerie pozate ''la perete'' ) ps: imi place si chopperu ala ''ruginit'' postat d bach Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Revista tare: http://www.ironcross.net/runnin%20free/runnin_free.htm ...shi ce mai fac englezutzii: http://www.dirtybobbers.co.uk/gallery.html sau tot de aici: http://greasemonkeys-nz.blogspot.com/ Editat Martie 30, 2009 de Shobolanu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate