mihai_prd Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Buna dimineata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Bai Mihaie da' de ce ai iesit la zapada asa dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Actually, from 0545AM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Actually, from 0545AM. Trebuia sa fie bezna la ora aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 nu conteaza ca el are blitzul bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Mobra are lumini. Nush cum o fi la Ijurile voastre, invidiosilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 auzi nu vii si la mine ca sa nu mai scot si eu utilaju? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Exact asa a vrut eu sa imi fac la jupiter 3.Da m-am linistit ) Defapt,mi-ati facut pofta din nou (.Oare se strica ceva daca as putea adapta? Ma refer la ambreaiaj(la's cauciucurile asa,pentru a se mai pierde prin patinarea rotilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 pai incearca si ne spui si noua cum merge... nu cred ca j3 are suficienta tractiune pentru lama totusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 pai incearca si ne spui si noua cum merge... nu cred ca j3 are suficienta tractiune pentru lama totusi Chiar saptamana trecuta ma gandeam,Fac o lama,caut niste arcuri si niste telescoate(sa fie mobila lama)Sudez eu,fac adaptari si poate reusesc.Cum ai spus si tu am problema asta:puterea(bine,nu ma bag la zapada mare,o dau din scurt)oare am putere suficienta?Si ar mai fi ceva,cum am mai spus nu vreau sa stric ceva(ambreiaj,pinioane,etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 "Wasn't the world more interesting when safety wasn't a factor in vehicle design?" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Ce faina motocicleta ... Harley sau Indian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 29, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2013 poate da sau dar poate fi una din multe alte marci in special englezesti. In anii aia nu totul in V era american si americanii nu cumparau atat de multe motociclete, pe cat se crede, din cauza lui Model T Ford.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ma2ol Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 O poza facuta zilele trecute: Nu zait pagadi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 1, 2013 Share Postat Decembrie 1, 2013 (editat) Doua "plimbăreţe" prin Buzau. Editat Decembrie 1, 2013 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 8, 2013 Share Postat Decembrie 8, 2013 http://mercador.ro/oferta/vand-atas-motocicleta-ID1bRcj.html#4febfe23e3 atasu asta nu e cumva de ij (jupiter cred) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 (editat) Deci aripa rabatabila este doar la jupiter 3 Editat Decembrie 9, 2013 de emy15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 10, 2013 Autor Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) http://forum.artinvestment.ru/blog.php?b=240482&langid=5 unele poze se vad doar daca daca le deschizi separat, Ural, Nipru, M cu atas ca monumente pentru politia rutiera sovietica-rusa GAI. Editat Decembrie 10, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru68 Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Prin Deva anul acesta in vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 monumente pentru politia rutiera sovietica-rusa GAI. foarte misto! la adresa asta, pozele se vad toate, fara sa apesi pe ele: http://www.liveinternet.ru/community/1726655/post273953218/ mie cel mai mult mi-a placut statuia asta de militian cu uralul aferent: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 12, 2013 Autor Share Postat Decembrie 12, 2013 (editat) Condor si Ural Vorona puteam sa avem si noi o statuie cu M72 si militian dar daca zice ca se lasa de fiare vechi... Editat Decembrie 12, 2013 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lidi_moto Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 dobre slava.mai departe...s-a terminat.bravo lor sa inchine atatea monumente motocicletelor si celor ce au tangenta cu motociclismul.si la ei(comunistii), motociclistii au fost respectati(macar ca oamenii ai muncii).avem si noi vreun monument de genu?avem vreo revista macar in domeniu moto?(nu online).noi nu avem nevoie de chetroaie care sa ne aduca aminte de traditia moto din romania:circuite stradale da acum 60 ani,circuite dirt-track(ca cel de la braila)...noroc ca sunt pasionati(si cu bani)ce organizeaza etape si cupe de enduro sau cross .nu avem macar 2-3 km de circuit cu 4 curbe unde sa se calmeze baietii(nu o data,baietasi imbracati cu echipament de sute de euro,si motoare ultimul geamat ii pierdeam pe oituz dupa 3-4 curbe(nu cu nepra,bineinteles))trebuie si sa te dai in siguranta+ ca lumea se calmeaza pe stradaok,omu' sfinteste locu',dar cand vezi asa un monument,parca te infioara.ar fi frumos sa contribuim cu totii pt. un monument cu o motocicleta cu atas.undeva pe un drum national important:MONUMENTUL MOTOCICLISTULUI ROMAN.pana la urma,toti contribuim la pasiunea asta:de la mihai prd,honda san...la vulpoiu(masculul alfa),de la neprihaniti la samsari(cum era sa zica ansamblul folcloric metallica:AM I SAMSAR,YES I AM) suntem aici si zic sa nu treaca chiar degeaba vremea.hai sa facem macar asta:un monument.sa participe numai motociclisti cu cati bani or putea si sa se scrie parastasu dedesupt cu numele celor ce au contribuit.visez si imi doresc sa fac mai mult pt. motociclismul romanesc,dar cred ca nu voi face mare branza,asa ca ,macar asta.poate v-am borfait,o fi de vina ceva tuica si vin(dar cu apa minerala)hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 12, 2013 Share Postat Decembrie 12, 2013 dobre slava.mai departe...s-a terminat.bravo lor sa inchine atatea monumente motocicletelor si celor ce au tangenta cu motociclismul.si la ei(comunistii), motociclistii au fost respectati(macar ca oamenii ai muncii).avem si noi vreun monument de genu?avem vreo revista macar in domeniu moto?(nu online).noi nu avem nevoie de chetroaie care sa ne aduca aminte de traditia moto din romania:circuite stradale da acum 60 ani,circuite dirt-track(ca cel de la braila)...noroc ca sunt pasionati(si cu bani)ce organizeaza etape si cupe de enduro sau cross .nu avem macar 2-3 km de circuit cu 4 curbe unde sa se calmeze baietii(nu o data,baietasi imbracati cu echipament de sute de euro,si motoare ultimul geamat ii pierdeam pe oituz dupa 3-4 curbe(nu cu nepra,bineinteles))trebuie si sa te dai in siguranta+ ca lumea se calmeaza pe stradaok,omu' sfinteste locu',dar cand vezi asa un monument,parca te infioara.ar fi frumos sa contribuim cu totii pt. un monument cu o motocicleta cu atas.undeva pe un drum national important:MONUMENTUL MOTOCICLISTULUI ROMAN.pana la urma,toti contribuim la pasiunea asta:de la mihai prd,honda san...la vulpoiu(masculul alfa),de la neprihaniti la samsari(cum era sa zica ansamblul folcloric metallica:AM I SAMSAR,YES I AM) suntem aici si zic sa nu treaca chiar degeaba vremea.hai sa facem macar asta:un monument.sa participe numai motociclisti cu cati bani or putea si sa se scrie parastasu dedesupt cu numele celor ce au contribuit.visez si imi doresc sa fac mai mult pt. motociclismul romanesc,dar cred ca nu voi face mare branza,asa ca ,macar asta.poate v-am borfait,o fi de vina ceva tuica si vin(dar cu apa minerala)hai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Recunoasteti personajele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dr_krl Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 Recunoasteti personajele ? Indian Jones cu tatăl său, sau altfel spus Harrison Ford şi Sean Conery. Bineînţeles doar dacă te refereai la personajele umane şi nu la motocicletă. Pe de altă parte: /index.php?/topic/706034-monumentul-motociclistului/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate