poppy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Si de la mine cateva: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 cam cat costa protectile din jurul gatului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) ... Editat Mai 9, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 cam cat costa protectile din jurul gatului? Alea cele mai bune is Leatt Brace -- 400 EUR la noi. Si de la mine cateva: Mai bagati! Uai ce rupere o fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 le gasesti la husaberg http://www.mototech-racing.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 (editat) ,,, Editat Mai 9, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Mai 11, 2008 Autor Share Postat Mai 11, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 bah frate..laudabila initiativa dar cred ca a fost moarte prin nisipul ala imbibat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 bah frate..laudabila initiativa dar cred ca a fost moarte prin nisipul ala imbibat... Cam asa ceva, dar bine ca a tinut doar o ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Aia da vreme naspa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 (editat) Cum se atasaza acum pozele? Ca vad ca nu mai e ca inainte. Multam Hai ca m-am prins. Editat Mai 19, 2008 de sabyn23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Faine pozele! Cum mergeau motoarele pe nisipul ala ud? Ca si pilotaj ma refer. E diferit fata de pamant, noroi? Putin offtopic, dar ma gandesc ca cei de pe aici poate stiu. Vad ca Valvoline este sponsor, sau doar are reclama acolo. Ma tot gandeam sa-mi pun ulei Valvoline in motor (XT 600 momentan si probabil un WR in viitor). Ce parere aveti despre acest ulei? L-am gasit la un pret f bun (25 RON / litru) si de aceea vreau sa ma interesez, dar nici n-as vrea sa bag ceva ulei naspa. Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Faine pozele! Cum mergeau motoarele pe nisipul ala ud? Ca si pilotaj ma refer. E diferit fata de pamant, noroi? Putin offtopic, dar ma gandesc ca cei de pe aici poate stiu. Vad ca Valvoline este sponsor, sau doar are reclama acolo. Ma tot gandeam sa-mi pun ulei Valvoline in motor (XT 600 momentan si probabil un WR in viitor). Ce parere aveti despre acest ulei? L-am gasit la un pret f bun (25 RON / litru) si de aceea vreau sa ma interesez, dar nici n-as vrea sa bag ceva ulei naspa. Adi Offtopic: nu baga Valvoline, baga Motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate