B.B. Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Nu-l cunosc pe Budd si nu stiu de unde stii tu cum arat io. Ori, cine stie, suntem in Matrix si eu aflu ultimul, ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shiva Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Nu-l cunosc pe Budd si nu stiu de unde stii tu cum arat io. Ori, cine stie, suntem in Matrix si eu aflu ultimul, ca de obicei. Hoooo cu circul! Crezi ca prostesti pe toata lumea?! Lasa figurile ca nu mai esti moderator. Numa' figuri ai in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Hoooo cu circul! Crezi ca prostesti pe toata lumea?! Lasa figurile ca nu mai esti moderator. Numa' figuri ai in cap. Hai ca-i buna! Poate a fost pedepsit de ,,sefi" ca si-a schimbat TA cu VFR. Vezi Belbody cum o iei peste nas? Mai incet cu polemicile de prost gust... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Am trecut de la exaltare la dezamagire.Este" mic si rau" cum credeam? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) Virgil, ia o poza cu mine (e de pe net, da nu conteaza, seamana cu mine cel mic si rau si bubos ) Editat Decembrie 30, 2011 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Sper sa fie poza ta ,pt ca si tipul asta pare de treaba.Un an mai bun la toti,va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 La multi ani si sanatate la toata lumea, da' virgil, ala sunt io, nu te lua dupa detractori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 La Multi Ani va doresc si eu la toti! Sanatate, rezervoare pline, portofele de asemeni si restul vine de la sine. Distractie placuta la trecerea dintre ani si fiti mai buni unii cu altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 La multi ani si multi kilometri parcursi in anul ce vine, fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate