Notka Postat Iunie 19, 2008 Autor Share Postat Iunie 19, 2008 salut plecam sambata 21 iunie pe transalpina intoarcerea duminica 22 iunie pe transfagarasan sau cheia (daca nu e deschis transfagarasanul) revin cu detalii despre starea drumului (novaci - sebes 136 km) Faceti va rog si niste poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Faceti va rog si niste poze. clar, poze detaliate, gen documentar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 ... da' sigur ! ... De ce sa nu scrie si o carte ! pozele de care vorbeam vor fi facute in lungul drumului, cu motocicleta in cadru (sa poata fi facuta o apreciere corecta asupra adancimii gropilor), pe sectiuni si suprafetze diferite, pt ca sunt multi care nu au fost acolo si nu merg de teama de necunoscut. si daca tot ma duc acolo poate se mai lamuresc lucrurile... daca o sa am si chef imi notez cu aproximatie tipurile de suprafete pe anumite distante (cu ajutorul jurnalierului), intre novaci si sebes (de genul: primii x-shpe km drum de asfalt prost - jap poze- urmatorii y-shpe km drum de piatra...) si in loc de carte poate scriu ceva in Moto Life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Gata, m-am intors. Intai de toate sa lamurim traseul. De la Novaci la Sebes, nu de la Voineasa la Petrosani (multi inca mai confunda drumurile astea doua). Nu mai era zapada pe drum, doar pe creste. Revin cu detalii si poze cum am putin timp... Pe scurt: la intrarea in Novaci, pe stanga, venind din drumul Horezu - Targu Jiu, este o benzinarie (no name). La iesirea din Novaci, pe dreapta este alta benzinarie (tot no name). Sunt ultimile locuri in care sa faci plinul inainte de Sebes. Asfaltul se strica la aproximativ 6-7 km fata de Novaci. Din statiunea Ranca dispare orice urma de asfalt si incepe distractia. In principiu se poate merge cu multe tipuri de motocicleta, dar recomand enduro. Noi am fost cu o Honda FX 650 Vigor (cea rosie), o Gilera RC 600 (cea neagra) si cu o Yamaha RD 350 YPVS. Pe acolo a mai trecut si unul care avea boala pe un matiz. Cauciucurile de pe motoare se vad in poze... VA RECOMAND SA MERGETI FARA PASAGERI (nu faceti ca mine) si cu cat mai putin bagaj. De la Obarsia Lotrului incepe un fost drum de asfalt, cu multe cratere, care o sa va zdruncine de toti banii. Editat Iunie 23, 2008 de cturturica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Super iesirea voastra ! Ceva incidente neplacute ? V-a surprins ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Super iesirea voastra !Ceva incidente neplacute ? V-a surprins ceva ? Fara incidente, dar am mers incet. M-au surprins bolovanii din mijlocul drumului, pe panta abrupta si in curba. Si treptele sapate la un momentdat in stanca. Si acum ma intreb cum a trecut matizul pe acolo... Editat Iunie 23, 2008 de cturturica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Si pt amatori: e deschis si Transfagarasanul. Pe acolo ne-am intors. Intre Capra si Barajul Vidraru asfaltul e crunt. Multe cratere... ... ne vedem ! k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zixx Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Fara incidente, dar am mers incet.M-au surprins bolovanii din mijlocul drumului, pe panta abrupta si in curba. Si treptele sapate la un momentdat in stanca. Si acum ma intreb cum a trecut matizul pe acolo... Pun si eu cateva poze.Ne-am intersectat in apropiere de Muntinu,putin inainte de zona cu lespezi Cu Matizul m-am intalnit chiar la lespezi.A urcat foarte greu,o treapta,frana de mana trasa,inca o treapta,iar frana de mana trasa. Patina foarte tare pe pietre,chiar daca era uscat.La sfarsit mirosea a ambreiaj si cauciucuri incinse M-am mai intalnit cu doi nemti pe LC4 si apoi cu un grup de 4 cehi. Editat Iunie 23, 2008 de zixx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 (editat) Pun si eu cateva poze.Ne-am intersectat in apropiere de Muntinu,putin inainte de zona cu lespezi Cu Matizul m-am intalnit chiar la lespezi.A urcat foarte greu,o treapta,frana de mana trasa,inca o treapta,iar frana de mana trasa. Patina foarte tare pe pietre,chiar daca era uscat.La sfarsit mirosea a ambreiaj si cauciucuri incinse M-am mai intalnit cu doi nemti pe LC4 si apoi cu un grup de 4 cehi. Am vazut la cascada urme de crampoane mai solide, si am vazut si doua motociclete de la mare distanta. Probabil cele doua KTM-uri. Noi ne-am mai intalnit cu doi motociclisti dincolo de Obarsie, un Kawa zxr cu pasager si un diversion. Oamenii ziceau ca vor sa treaca muntele si sa ajunga la Novaci. Sper sa fi ajuns cu bine. Editat Iunie 23, 2008 de cturturica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angi Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 transalpina se poate face si cu speed.......... /index.php?showtopic=230140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Ai mai multe poze de pe portiunea Obarsie - Sebes ? Oricum Transfagarasanu e nimic pe langa salbaticia asta ... abia astept sa fac si eu tot drumul. Multumim pentru poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Ai mai multe poze de pe portiunea Obarsie - Sebes ? Oricum Transfagarasanu e nimic pe langa salbaticia asta ... abia astept sa fac si eu tot drumul. Multumim pentru poze ! Nu am mai facut poze ca se apropia seara si eram satui de gropi. Dar gasesti aici /index.php?showtopic=230140 Sunt cei de care nu stiam cum au ajuns. Ma bucur ca au ajuns cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Notka Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Ce temperaturi sunt pe traseu? Tricou si geaca e OK, sau imi trebuie ceva mai gros sub geaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cturturica Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Ce temperaturi sunt pe traseu? Tricou si geaca e OK, sau imi trebuie ceva mai gros sub geaca? Cand in Bucuresti era canicula, acolo erau 15-20 de grade. Noi am avut si cate un polar pe sub geci. Nu strica sa ai la tine o bluza mai groasa sau un polar. Macar sa ai la tine prins cu plasa pe motor sau intr-un rucsac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacman Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) Salut, scuze ca ma bag peste topic dar intentioneaza cineva sa faca o tura pe transalpina sau transfagarasan in weekendu asta: 19-20 iulie? Daca da, lasa-ti un PM sau scrieti aci ca mai bag un ochi din cand in cand ! ...cu plecare din Bucuresti, uitasem sa mentionez.... Editat Iulie 17, 2008 de Pacman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 e careva interesat de o transalpina weekend ul acesta, 25-27 iulie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 daca se potoleste pisharea, intentionez sa plec de vineri, in cazul in care Boieru' nu-si schimba planurile. dunga pana la Sebes iar sambata ascensiunea, in ritm lejer, pt imortalizari suficiente si imbelsugate. duminica acasa. s-au mai anuntat cativa brasoveni, in cazul in care vremea va fi de partea noastra. nu se mai incumeta maine nimeni pt transalpina ???? /index.php?showtopic=246646 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 transalpina si transfagaraseanu /index.php?showtopic=256959 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Pentru cine a ratat Transalpina pana acum sau pentru cine doreste sa mai faca traseul, va invit intre 5-7 septembrie 2008 pe Transalpina Enduro-tour 2008. Pentru detalii faceti click aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motoradn Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Care vrea sa vina pe Transalpina in weekendul 1-2 Aug. ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Transalpistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Care vrea sa vina pe Transalpina in weekendul 1-2 Aug. ? care-i planu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Transalpistii Si clujenii /index.php?showtopic=385849 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Transalpistii axact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHL Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 si bmw-istii nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate