reptile Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 Sunt disperat imi trebuie schema la instalatia electrica la un Ij planeta 3,nu stiu cum sa-i leg incarcarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer. Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 daca te ajuta cu ceva....daca nu, o sa ma uit io pe motorul meu, si iti zic firele care si unde vin, dupa notatia de pe dinam si releu, dar asta dureaza o zi.Daca nu te descurci cu schema, lasa mesaj aici, si ma uit pe motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dreamer. Postat Iunie 13, 2005 Share Postat Iunie 13, 2005 schema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 14, 2005 Autor Share Postat Iunie 14, 2005 Nu eu o leg taica-miu si trebuie sa vada unde se duce fiecare fir,ca in schema de mai sus nu se vede bine mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 19, 2005 Autor Share Postat Iunie 19, 2005 instalatia nu ii standard,si nu reusim sa ii dam de capat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 19, 2005 Share Postat Iunie 19, 2005 (editat) Daca instalatia e pe 6 V e cam asa: Releul are 4 borne: -una la + la baterie (inseriata optional cu o siguranta ca in schema postata mai sus) - una la masa - una la + la dinam ( borna de iesire din dinam , care nu e conectata la masa); asta e borna releului conjuctor-disjunctor - una la borna de excitatie a dinamului ( infasurarea statorica de excitatie are o borna conectata la iesirea + de la dinam iar cealalta borna se leaga la releul regulator; ( in carcasa aia cu 4 borne sunt defapt doua relee: unul regulator si unul conjunctor-disjunctor) Bornele sunt notate astfel: - litera B (seamana cu un b si mai are o liniuta deasupra) este la baterie - litera IA ( este un R privit in oglinda) este cea legata la dinam la + - litera S de la scoala ( seamana cu W sau III ) se leaga la excitatie - aia de masa nu mai stiu cum e notata Ce am descris mai sus e valabil pt Ij pe 6V cu minusu la masa; Daca magnetizatia remanenta a statorului e slaba schema nu va functiona; eu asa pateam si ca sa remediez am legat borna de excitatie care era legata la + dinam, direct la + din baterie prin intermediul intrerupatorului de aprindere. Editat Iunie 19, 2005 de binox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 Mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 http://www20.brinkster.com/arunasx/moto/garazhas.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantzy Postat Octombrie 27, 2010 Share Postat Octombrie 27, 2010 am si eu nevoie de schema electrica pt ijh 5 pls ma poate ajuta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 uite aici schema la planeta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantzy Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 uite aici schema la planeta saramana raman dator pe viata daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta cu placere o voi face Mesaj completat saramana raman dator pe viata daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta cu placere o voi face ms pt schema dar daca ai toata cartea de intretinere iti raman si mai indatorat si trim un id de mess daca poti face rost de piese ca eu am gasit la bulgari si mi sau parut si naspa si cam piperate astept Mesaj completat saramana raman dator pe viata daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta cu placere o voi faceMesaj completat ms pt schema dar daca ai toata cartea de intretinere iti raman si mai indatorat si trim un id de mess daca poti face rost de piese ca eu am gasit la bulgari si mi sau parut si naspa si cam piperate astept id mess;manty2canarias@yahoo.com Mesaj completat saramana raman dator pe viata daca ai nevoie de ceva si te pot ajuta cu placere o voi faceMesaj completat ms pt schema dar daca ai toata cartea de intretinere iti raman si mai indatorat si trim un id de mess daca poti face rost de piese ca eu am gasit la bulgari si mi sau parut si naspa si cam piperate astept id mess;manty2canarias@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 (editat) sa ti-l pun si aici ca poate nu l-ai vazut pe topicu' celalalt http://www.manualedereparatie.info/downloa...-reparatie.html ar trebui stik-uit topicul lu' @lebadake.e destul de important ca sa stea sus! /index.php?...amp;hl=lebadake Editat Octombrie 28, 2010 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantzy Postat Octombrie 28, 2010 Share Postat Octombrie 28, 2010 sa ti-l pun si aici ca poate nu l-ai vazut pe topicu' celalalt http://www.manualedereparatie.info/downloa...-reparatie.html ar trebui stik-uit topicul lu' @lebadake.e destul de important ca sa stea sus! /index.php?...amp;hl=lebadake ms mult frate dar le stiam pe astea dar nu ajuta ms mult de tot Mesaj completat mai am si eu o intrenare la voi ce tip de baterie se fol la ijh 5 (amperi mai exact ) cati amperi trebuie sa aiba pls care ma poate ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 salut as vrea sa aflu daca gasesc niste cauciucuri sh enduro (3.5-19)pentru un ij planeta 2, 350 cm3 si o sea gen chopper . mersi anticipat!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XDrive Postat Iunie 4, 2020 Share Postat Iunie 4, 2020 Salutare! Incerc sa restaurez un IJ 56 cu instalatie pe 6V, minus la sasiu. Am luat aprinderea Gotronic si incerc sa o montez. Problema e ca nu am releul acela negru cu 4 contacte. Cu ce il pot inlocui, si daca stiti cum se leaga. De asemenea, in instructiunile Gotronic scrie sa deconectam condensatorul de la incarcare. Stie cineva care e acela? Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate