stulewa Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) locatie: litoralul marii negre reteta: 1 bucata exc 525, 130-140KM/h, cauciuc relativ uzat pe spate, sant de 3-4 m latime... se lasa la foc mic si se scoate dupa 2-3 ore de spital rezultatul: glezna dreapta scrantita, ochii umflati si alte vanatai mi se spune NADIA si dau meditatii la flic-flac-uri fara maini(se utilizeaza capul) concluzii: NU TE UITA NICIODATA INAPOI IN TIMPUL CURSEI PS:sunt ok acum, mai tre sa duc munca de lamurire cu piciorul ca nu prea vrea sa intre in cizma dar il pacalesc io pana in we Editat Mai 14, 2008 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bilutza Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Man, se lipesc accidentele astea (nu numai cu moto) de tine ca de nimeni altcineva. Insanatosire rapida iti urez. Si fara urmari. P.S. Bila sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 locatie: litoralul marii negrereteta: 1 bucata exc 525, 130-140KM/h, cauciuc relativ uzat pe spate, sant de 3-4 m latime... se lasa la foc mic si se scoate dupa 2-3 ore de spital rezultatul: glezna dreapta scrantita, ochii umflati si alte vanatai mi se spune NADIA si dau meditatii la flic-flac-uri fara maini(se utilizeaza capul) concluzii: NU TE UITA NICIODATA INAPOI IN TIMPUL CURSEI PS:sunt ok acum, mai tre sa duc munca de lamurire cu piciorul ca nu prea vrea sa intre in cizma dar il pacalesc io pana in we Ce Nadia, frate, ca arati ca Doroftei dupa un meci de 20 de reprize de incasat... Sanatate si, nu in ultimul rand, Succesuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 esti tare frumusel, miezule te-as pupa, dar nu am loc pe obraz de vanatai nu aveai casca sau cum ai reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bibanu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 The Morosanuuuuuu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 io nu inteleg cum ti'ai umflat ochii dar nu ai nasul spart.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chill0ut Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 io nu inteleg cum ti'ai umflat ochii dar nu ai nasul spart.. s-a frecat la ochi cand plangea de durerea de la picior si avea mainile pline de nisip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Ce bulan ai avut... DIN NOU ! A cata viata s-a dus acum ? P.S. Pune si poze cu casca sa se vada cum s-a belit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 14, 2008 Autor Share Postat Mai 14, 2008 (editat) amr 7 vieti, am avut casca... tre sa imi iau alta ca a veche s-a spart... mi-am unflat ochii din cauza ochelarilor si nu mi-am spart nasul pt ca e o diferenta intre castile de cross si cele de viteza... Editat Mai 14, 2008 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pitika Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 amr 7 vieti, am avut casca... tre sa imi iau alta ca a veche s-a spart... mi-am unflat ochii din cauza ochelarilor si nu mi-am spart nasul pt ca e o diferenta intre castile de cross si cele de viteza... esti de belea!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) Ce Nadia, frate, ca arati ca Doroftei dupa un meci de 20 de reprize de incasat... Sanatate si, nu in ultimul rand, Succesuri! Nadia, Nadia, ca stie el de ce a zis Nadia. Si ca sa stiti de ce Nadia, imaginativa o matura ce se rostogoleste cand in coadaa cand in capatul opus (flic-flac). Fa lucrul asta de cateva ori la rand si ai sa vezi de ce Nadia. E, cam asa a facut si el, cand in cap cand pe talpi si tot asa pana s-a oprit. Bai Jumba mai usor taica. Viata-i lunga. Editat Mai 14, 2008 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Sa fie, oare, asta primul 10 ever din gimnastica motociclistica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Sa fie, oare, asta primul 10 ever din gimnastica motociclistica? Cu siguranta. A primit si premiu MARE, MARE si sannsa sa mai traga un loz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanel_P Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) locatie: litoralul marii negrereteta: 1 bucata exc 525, 130-140KM/h, cauciuc relativ uzat pe spate, sant de 3-4 m latime... se lasa la foc mic si se scoate dupa 2-3 ore de spital rezultatul: glezna dreapta scrantita, ochii umflati si alte vanatai mi se spune NADIA si dau meditatii la flic-flac-uri fara maini(se utilizeaza capul) concluzii: NU TE UITA NICIODATA INAPOI IN TIMPUL CURSEI PS:sunt ok acum, mai tre sa duc munca de lamurire cu piciorul ca nu prea vrea sa intre in cizma dar il pacalesc io pana in we Bravo Stuly.....esti frumoasa foc.....dar fara noroc.... . Un nou look, o noua atitudine Sa te faci bine repede.....si nu te mai uita niciodata in urma......viata merge inainte....dar nu cu 130/h . 1 Mai cu peripetii......ai ce povesti nepotilor! Sanatate numa' bine!!! Editat Mai 14, 2008 de Bogdanel_P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Altfel te vede lumea mah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grumpy Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 In curand o sa-l vedeti facand reclama la "leidi milk" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Altfel te vede lumea mah Ai putea zice ca priveste viata cu alti oki ! O.T. :Masaj usor cu crema de galbenele si te faci mai repede bine ,dar numai dupa ce trec vanataile prin toate culorile curcubeului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Ai putea zice ca priveste viata cu alti oki ! O.T. :Masaj usor cu crema de galbenele si te faci mai repede bine ,dar numai dupa ce trec vanataile prin toate culorile curcubeului. Eu cel putin, clar il vad altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 parca iti sta mai bine vanat asa... si chiar ma uitam dupa voi de 1 mai .. .moa' ce m-as fi dat si eu... hai bafta ... cred ca te-a batut una dupa ce i-ai aruncat cu nisip pe cearsaf mai degraba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaijin Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 parca iti sta mai bine vanat asa... si chiar ma uitam dupa voi de 1 mai .. .moa' ce m-as fi dat si eu... hai bafta ... cred ca te-a batut una dupa ce i-ai aruncat cu nisip pe cearsaf mai degraba sau ca in Sideways Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) ma inscriu si eu aici cam baut, ma gasesc cu @nou_nascut sa scoatem dragstaru de 650 pe mocirla, noaptea la o tura...mocirla pe care noi n-am vazut-o de bauti ce eram ma roaga omu sa n-o scap, ca in cateva mii e necazuta...eee, cum sa scap eu motor mergand lejereanu, in treapta I?lasa bre ca ma descurc....fac 10 metrii, apoi, BUF....am avut atata sperietura in mine(nu de cazatura, ci ca ii scapasem motoru omului) incat am iesit si l-am ridicat instant, singur, doar cu bratele, fara anumite tehnici speciale ) si mobra are vro 250 de kile....evident ca m-am simtit aiurea fata de om(si inca ma simt)...a luat si el motorul sa il duca la loc, aceiasi 10 metrii, si BUF si el trebuie sa specific ca abia se putea merge pe jos, si cei care stiu, vineri noaptea, dupa ploaie, vama era un mare patinoar... a doua zi, mahmuri, constatam ca mobra inafara de pamant nu are nimic problematic, si ne uitam imprejur si vedem mocirla pe care am scos noi motoru....recunosc, am exclamat "ba da prosti suntem" mi-a fost invatatura de minte... morala: alcoolu dauneaza grav plictiselii PS: ii multumesc oricum omului pt gest, si pt beuta cu votci pe care am tras-o Editat Mai 14, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 locatie: litoralul marii negrereteta: 1 bucata exc 525, 130-140KM/h, cauciuc relativ uzat pe spate, sant de 3-4 m latime... se lasa la foc mic si se scoate dupa 2-3 ore de spital rezultatul: glezna dreapta scrantita, ochii umflati si alte vanatai mi se spune NADIA si dau meditatii la flic-flac-uri fara maini(se utilizeaza capul) concluzii: NU TE UITA NICIODATA INAPOI IN TIMPUL CURSEI PS:sunt ok acum, mai tre sa duc munca de lamurire cu piciorul ca nu prea vrea sa intre in cizma dar il pacalesc io pana in we ceva de Eminescu nu ai? esti penalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 io nu inteleg cum ti'ai umflat ochii dar nu ai nasul spart.. ani de experientza in materie de trante cu enduroaice, talent si un pic de noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 ne vedem la valcea, m-am recuperat cam 80% deci pot sa va alerg sambata dimineata ...3...2...1 STAAAAART!!! PS: VINE PLOAIA BINE-MI PARE..... am fugit sa imi schimb cauciucul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 ba dement mai esty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate