ThunderByte Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 (editat) salutare tuturor vreau si eu sa stiu daca sunt magazine cu echipamente moto in Iasi si care sunt acelea multumesc Ar fi cam 3 mari si late. Vizavi de kaufland podul de piatra Canta e Madras(vezi harta), undeva tot in podul de piatra e si TZ motors(vezi harta), iar pe Canta la vreo 300 de m spre capat pe dreapta de la gara mare ai Minelli(la prima trecere de pietoni de dupa prima intersectie semaforizata, nu cea de la gara ci urmatoarea). Editat Decembrie 3, 2011 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 4, 2011 Share Postat Decembrie 4, 2011 Se vinde Casca KBC VR2R. detalii /index.php?/topic/254303-bursa-locala/page__view__findpost__p__3009630 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Vand VANUCCI TANKBAG TOURING ca cel de aici. Contine setul intreg; in plus fata de specificatiile de pe site, are si curele pt transformat in rucsac. Pret:70 EUR - faceti economie de 20EUR+transport. Starea este ca nou, motivul vanzarii este ca nu se potriveste pe motocicleta noua. Contact: Adi - 0745159433 Vandut, noul proprietar sa-l foloseasca cu spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 Stie cineva unde pot gasi asemenea stickere in Iasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 vand urgent honda CBR 95 cu mici defecte optice (motorul de F3) cu kit de land schimbat de cca 3500km. pt detalii, 0742264048 sau ym: piranha_yo89 Pavel. pret 999E negociabil,incluzand eventual echipament,husa moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 7, 2011 Share Postat Decembrie 7, 2011 DEZMEMBREZ CAGIVA MITO 125 an 2005 inmatriculata. Furca,jante,cadru,semi cadru codita,cauciucuri (semi slickuri),suport far+bord, sistem franare (pompa+etriere) BREMBO, discuri frana,bascula,motor,instalatie electrica,baterie etc. Sau ce mai e din ea cu 650euro sau variante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v3ga Postat Decembrie 8, 2011 Share Postat Decembrie 8, 2011 (editat) Super pret in perioada sarbatorilor: 3500 EUR!!! KAWASAKI ER-6n, an 2008, 10.300 km. Revizie facuta in August 2011. Locatia: Iasi Detalii PM. Editat Decembrie 8, 2011 de v3ga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Armuri moto complete. NOI!!! Doua modele. Marimea L/XL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 11, 2011 Share Postat Decembrie 11, 2011 Salutare! La ce bani sunt si unde se pot proba? ah, acum am vazut. Vaslui...modalitate de contact? miercuri trec prin VS in drum spre Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Armuri moto complete. NOI!!! Doua modele. Marimea L/XL Adi, cum stai cu comanda pt pantalonii mei? Poate prin primăvară iau și eu o armură de la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Adi, cum stai cu comanda pt pantalonii mei? Poate prin primăvară iau și eu o armură de la tine. Domnu' artist, a fost inaintata comanda, procesata si e pe cale sa iasa deja din Germanica. Saptamana viitoare, spre final sper sa fii imbracat cu noii tai pantalonasi! Si sa bem fiindca am motive personale (suma rotunda oarecum ) sa dau de beut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Domnu' artist, a fost inaintata comanda, procesata si e pe cale sa iasa deja din Germanica. Saptamana viitoare, spre final sper sa fii imbracat cu noii tai pantalonasi! Si sa bem fiindca am motive personale (suma rotunda oarecum ) sa dau de beut! Vrei să bem aldămașul? Aștept mesaj de la tine. Hai să ne cărăm de pe topicul ăsta poate luăm ban pt offtopic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adris Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Si adalmasul, dar eu ma refeream la cele 35 de ierni pe care le bifez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Si adalmasul, dar eu ma refeream la cele 35 de ierni pe care le bifez. Multe înainte. Cumpăr Top Case, second, de 44/45 litri (pt două căști), preferabil cu tot cu suport. Până una alta aruncați o privire în semnătura mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Harley Davidson 1200 Sportster, an 1997 5500Euro tel 0721535377 pentru alte modele de motociclete nu ezitati sa ma contactati vanduta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iul1aN~ Postat Decembrie 14, 2011 Share Postat Decembrie 14, 2011 Vand 2 anvelope de iarna GOODYEAR MAXGRIP in stare exceptionala dim: 225 70 r16 - 200ron neg Vand o anvelopa iarna 155 r13 (de dacie)- 50 ron Vand 4 anvelope Pirelli iarna (set) 235 55 r17 - 270ron . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 comanda LOUIS.DE luna decembrie , pret fara adaos(pretul de pe site), transport gratis,chiar si produsele restposten reduceri/prospect luna decembrie Tel mobil: 0721535377 VODAFONE 0744874196 ORANGE YM: oorestte orele 10-18 PS comenzile se primesc doar telefonic sau pe e-mail produsele din acesta comanda vor fi livrate in jurul datei de 4-5 ian 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Post: V2+cardan, on 14 October 2011 - 01:09 PM, said: vand cizme motor chopper sau touring, HIGHWAY 1, piele, protectie tibie, in stare foarte buna, mar. 42, - 180 lei vand geaca EXPLORER, pt.touring, material textil, impermabil, dublura interioara detasabila(numai buna pentru sezonul rece), protectii coate, umeri, spate toate detasabile, in stare buna - 200 lei se pot vedea in Iasi. mai am de vanzare(nu sunt in Iasi dar le pot aduce la cerere): cizme PROBIKER, speed/touring, mar.42, aproape noi- 180 lei casca flip-up, AIROH SPORT SV-500, mar. XS, ii trebuie viziera, in rest stare foarte buna, putin purtata- 200 lei casca open-face, fara viziera,(am uitat ce marca), chopper/touring, mar. S, stare foarte buna, - 120 lei 2 protectii coate/antebrat, cu velcro,- 100 lei ovidiuinflames@yahoo.com , 0744250260 multumesc Cizmele Highway 1 s-au dat, restu valabile. Geaca Explorer se poate vedea la sediu Madras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 SE da MOKA urari de sarbatori,pt toti conducatorii de motoare pe 2 roti: La multi ani si sanatate Loc de munca Bani din toate Preturi mini la benzina Fara cai sa-u vreo masina Doar drum cu asfalt uscat Sanatate...M-am carat. Santa Claus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geremi Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Salut baieti, caut sa cumpar un combinezon moto, de piele, pentru speed, am 183 si 85 kg, cred ca sunt un 54. De preferat sa se potriveasca la culori cu un suzuki GSX-R 600 Albastru cu alb sau sa fie negru ... Puteti sa ma contactati pe nr. 0756535126 sau pe maill la bogdan.irimia@ymail.com Sarbatori Fericite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albany2323 Postat Decembrie 24, 2011 Share Postat Decembrie 24, 2011 am de vanzare un gps tomtom rider 2nd edition. complet,nefolosit, 1400 ron . sunt din bacau si daca se gaseste vreun doritor, fac o plimbare pana la iasi... detalii la telefon 0754432869 Salut! Mai este disponibil GPS - ul? Ma intereseaza. Mihai 0724661166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Game Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Yamaha Dragstar de 650 an 2001 ghidon extreme de innalt, fundul motorului ff asezat, suspensii tari, scaun scobit, negru mat, Motorul a castigat locul 1 la intrunirea TRANSILVANIA BIKERS 2011 motoare de aspect BEST OF SHOW.Functioneaza perfect fara nici un viciu ascuns, pt care garantez in contract daca trebe.Multe accesorii si piese pe langa dar contracost IEFTIN PRET 3500 EURO. Inmtriculat in Romania acte , Itp la zi valabil pana in 2013 iunie Vezi poze pe cluj la sectiunea Bursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lchnt Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 (editat) Vand manusi Harley Davidson, marimea XL si ghete HD marimea 45; pantaloni Tourmaster, cu protectii inserate pentru genunchi si coapse. Conditia lor este foarte buna,sunt din piele si au calatorit putin. Cumparate noi au costat : manusi: 90 $, Ghete : 130 $, Pantalonii : 170 $. Le vand cu preturi decente. 0747 744 494- Vlad. Editat Decembrie 29, 2011 de Lchnt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto.fashion Postat Decembrie 29, 2011 Share Postat Decembrie 29, 2011 rog frumos daca completati tabelul cu marimi atunci cand da-ti comanda de un costum de la noi de pe motofashion.ro ,completati cu atentie masurile eventual la un croitor,puteti alege modelul ,puteti schimba culorile,puteti scrie ce vreti ,cocoasa optional,etc ,adaug cateva modele noi vandute in spania .va salut si sper sa vedem la intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geremi Postat Decembrie 31, 2011 Share Postat Decembrie 31, 2011 Salut baieti, caut sa cumpar un combinezon moto, de piele, pentru speed, am 183 si 85 kg, cred ca sunt un 54. De preferat sa se potriveasca la culori cu un suzuki GSX-R 600 Albastru cu alb sau sa fie negru ... Puteti sa ma contactati pe nr. 0756535126 sau pe maill la bogdan.irimia@ymail.com Sarbatori Fericite! Anuntul nu mai este valabil. Multumesc baieti de promptitudine. Am rezolvat. La multi ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate