chizmo Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 (editat) Accident pe strada de limita 30 dintre lipovei si aradului. Un taximetrist i-a taiat calea unu motociclist necunoscut (de mine) cu o motocicleta cu numere rosii expirate, xt'u de 600. Masina a fost miscata si nu s-a putut constata a cui a fost vina (taximetrist jmecher in dotare cu logan) , iar motociclistul a suferit o dubla fractura la picior si a fost dus la spital. Editat Mai 15, 2008 de chizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 bsanatate maxima bikerului! si eu am avut un xt ! pe enduro esti inalt, daca intra auto in tine..te ia la picioare! atentie la echipamente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 pai daca motociclistul a fost ranit, meseriasul nu avea voie sa mute masina.. ca, din cate stiu eu, e infractiune. deci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 depinde de circumstante ... din cate se vede din poza masina nu a fost mutata excesiv pt ca e nedeplasabila ... impactul a fost pe stanga fata pe o strada in aliniament cu dublu sens... hmmm.. art. 101 alin. 1 pct. 5 din OUG ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 nu stiam eu pe unde isi face veacu naituolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 acolo nu e sens unic? sau era dupa portiunea cu sens unic?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 mda, nasol ca motocicleta avea numerele expirate... bine ca e ok motociclistul. Oricum prea placut nu o sa fie pt el pt ca va avea ceva de plata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Mai 16, 2008 Autor Share Postat Mai 16, 2008 (editat) nu e sens unic..taximetristii or mutat loganu pe un loc de refugiu..la fel si motoru, e pe bordura..la gramada..de aia nu se ma intelege nimica din accident..martorii zic ca loganu o vrut sa intoarca..acolo e parcare de taximetristi pe o parte si astia tot fac manevre..si eu era sa iau unu in primire zilele trecute Editat Mai 16, 2008 de chizmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 am ajuns sa vedem numai masini galbene in orasul asta de rahat .. bine ca e ok motociclistul ..dar a cam pus'o ..numere expirate ..si fara asigurare evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) Accident pe strada de limita 30 dintre lipovei si aradului. Un taximetrist i-a taiat calea unu motociclist necunoscut (de mine) cu o motocicleta cu numere rosii expirate, xt'u de 600. Masina a fost miscata si nu s-a putut constata a cui a fost vina (taximetrist jmecher in dotare cu logan) , iar motociclistul a suferit o dubla fractura la picior si a fost dus la spital. Am fost acolo la vreo 20 de minute dupa accident. Motociclistul plecase deja cu salvarea. Erau 2 masini de politie. Ma indoiesc ca loganul a fost mutat. L-am impins la margine, paralel cu bordura, dupa ce am urcat motorul intr-o duba. Eu cred ca a fost asa: sunt doua benzi plus una pe care parcheaza taximetristii. De fapt acolo cred ca e si semn de parcare interzisa cu exceptia taxi. Logic ar fi ca taxiurile sa parcheze cu spatele catre lipovei, insa toti parcheaza cu fatza catre lipovei. De obicei vin dinspre real (ma rog, de pe aradului, dar din directia aia ( e adevarat ca mai incolo e sens unic catre real) si intra pe contrasens peste banda cu trafic din fatza si parcheaza langa bordura. Taxiul cred ca asta a facut, a intrat stanga pe banda baiatului care venea de pe lipovei , de la semafor, asa ca a rezultat ciocnire frontala. /index.php?showtopic=210714 Editat Mai 18, 2008 de mircealeschian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Casi Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Azi a venit la mine un prieten de-al motociclistului si mi-a dat mai multe detalii.Dupa accident el era constient, singura problema fiind piciorul rupt.In seara in care a fost accidentul, a fost o pana de curent in tot orasul si din aceasta cauza au amanat operatia pana a doua zi.Dar dupa operatie, nu s-a mai terzit.El se afla si acum in coma.Sper sa nu fie totusi asa de grav, medicii spun totusi ca o sa-si revina.Ii urez multa sanatate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Multa sanatate la motociclist si sper ca sa nu fi fost vreun motor neinmatriculat cu niste numere rosii puse la sanchi, ca-l mai paste si vreun dosar penal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate