katzamba1 Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 salutare,vad ca nu mai misca nimic p aici:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3ca_07 Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Plecare Moto pe TransAlpina Simbata 23.07.2011 din Bucuresti. Pentru cei interesati PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2012 Share Postat Mai 7, 2012 Moto Sapiens Dr Tr Severin are placerea de a va anunta/invita la : /index.php?/topic/677156-clendar-activitati-moto-sapiens/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantera Neagra Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
throttle Postat August 13, 2013 Share Postat August 13, 2013 salutare, va rog sa ma ajutati cu o informatie. caut, in apropierea Bucurestiului, avioane care stropesc campurile. mi-a spus cineva ca sunt unele in drumul spre Calarasi, cum iesi de pe A2. dar nu stiu daca le mai gasesc acolo. imi trebuie "peisajul respectiv" - 2,3 avioane pe camp, pentru o sedinta foto. as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ghida spre un astfel de loc. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat August 18, 2013 Share Postat August 18, 2013 Incearca la Adunatii Copaceni,stiu ca au la livada un avion.Tocmai a zburat unul zilele astea prin Giurgiu.Pe vremuri stiu ca ateriza undeva pe un camp,prin zona Vamii.Si mai e un aeroclub prin zona Comana,incearca si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ http://choppertruckfestival.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate