Andi Postat Octombrie 24, 2003 Share Postat Octombrie 24, 2003 http://www.motorcycledaily.com/23october03..._rc8concept.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Octombrie 24, 2003 Share Postat Octombrie 24, 2003 imi plac ktm foarte mult, dar in doemniul speed mai au de mancat mult;dupa esecul din 125 am inteles ca vor in WSBK(sa-i ajute Dumnezeu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Octombrie 24, 2003 Share Postat Octombrie 24, 2003 pune-ti poza nu dati link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slayer Postat Octombrie 26, 2003 Share Postat Octombrie 26, 2003 vreau si eu poze cu modelul de 125 de care s-a zis mai sus...si daca stiti ce s-a intamplat...adica daca s-a scos un model speed de serie....??? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Octombrie 26, 2003 Share Postat Octombrie 26, 2003 De 125 a existat doar in Campionatul Mondial de Moto Vit si nu prea a dat rezultatele asteptate... Modelul RC8 arata prea a concept doar si mie unul nu prea imi inspira multa incredere. Poate si datorita specificului marcii... cross-enduro Nu prea imi imaginez cum ar fi sa apar pe un KTM speed fara sa rada cei din jur de mine... si sa ma intrebe cum de nu are noroi pe ea si cauciucuri cu crampoane... Eu as fi de parere ca ceea ce faci cel mai bine trebuie pastrat si nu ar fi cazul sa incerce si in alte clase ca nu "pushk"... Fain ar fi sa mai apara si un concept de choper KTM si poate un scooter... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Octombrie 27, 2003 Share Postat Octombrie 27, 2003 este cam "patratoasa"...nu cred ca o detecteaza radarele arata bine, dar cam greu sa intrii pe piata cu altceva decat ceea ce faci de ani buni. poate dupa cateva modele de speed scoase.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 Si inca ceva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 si... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 plus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 ultima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lao Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 Nenea Dobrescu,am si eu o intrebare:CE E REZERVORUL ALA MIC DE LANGA AMBREIAJ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 Ambreiajul este hidraulic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 asta este o noutate absoluta? sau mai sunt si alte modele care au ambreiaj hidraulic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Noiembrie 2, 2003 Share Postat Noiembrie 2, 2003 observ ca si frina este hidraulica, sau mi se pare mie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Noiembrie 4, 2003 Share Postat Noiembrie 4, 2003 De o groaza de timp se produc motociclete cu ambreiaj hidraulic . De exemplu` CBR-relu` din `87 se face cu ambreiaj hidraulic. Si dupa cum observ cam la majoritatea modelelor de peste 900 cmc in sus. Ktm asta e super beton, are o alura extraciumeaga si cred ca si la capitolul performante aerodinamice sta bine de tot. Arata foarte bine, italiene sunt ciumegi la inovatii estetice. Intr-adevar e straniu sau pentru unii putin frustrant sa observi o firma cronsacrata in domeniul cross sau enduro care incearca sa-si schimbe profilu`... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bob Postat Noiembrie 4, 2003 Share Postat Noiembrie 4, 2003 inca nu ma pricep la detalii tehnice si de-aia am intrebat.... franele stiu ca in general sunt hidraulice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamih Postat Octombrie 16, 2004 Share Postat Octombrie 16, 2004 parca erau austrieci astia de la ktm, sau GIUGIARO Design!?, sau Bertone?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
E.Z.rider Postat Octombrie 18, 2004 Share Postat Octombrie 18, 2004 tare de tot conceptul ... prezentat in ML din noiembrie 2003 motor supermegaciumeg, aerodinamica de lama de cutit, si design de moare capra... da mai beton pare Venomul ... in MotoLife-ul din octombrie 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 asta este o noutate absoluta? sau mai sunt si alte modele care au ambreiaj hidraulic? mai au aprilia (rsv mille si rsv mille r) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Octombrie 19, 2004 Share Postat Octombrie 19, 2004 eu nu pot sa vad pozele .. D c ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate