Vizitator stress_L&P Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 un ij din galati al unui instructor, Catalin nu stiu cine l-a facut, nu stiu nik despre el dar de mult vroiam sa-l pun pe net ca merita, zic eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radujupi Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 FELICITARI! E SUPERB. PICA IN COOR RUSII! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 variatziuni pe aceeashi tema 1 2 3 4 m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Armagheddon Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 frate cine la facut? cat la costat? nu de alta ca as vrea si eu sa-l fac pe al meu sa arate asa daca il stii pe om da-mi si mie un pret informativ jantele sunt tot pe 18 daca nu cum ramane cu actele? oricum motor "belea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 (editat) Tre sa fiti constienti ca un motor modificat asa nu mai e deloc fiabil. Mai este in Buc o Jawa modificata speed si care e scoasa la vanzare. E normal sa vrei din magar - armasar dar de multe ori tre sa intelegi ca nu poate sa poarte pielea aia prea multa vreme. Oricum voi decideti. Editat Iunie 22, 2005 de Inger`Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Tata IJ-urilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Baiatul cu Jawa a scos-o la vanzare la 650 de euro si arata foarte misto motorul! Daca vreti s-o admirati o puteti gasi in campusul Grozavesti! Eu am un coleg care are un ij jupiter modificat tot streetfigher, care arata(parerea mea) de 10 ori mai frumos de cat cel de mai sus(nu ca n-ar arata si asta super misto)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 Scuzati-ma dar pe ce punetzi baza?Pe aspectul "motorului"sau pe prestatii? Ps.in cazul asta nu ramanetzi decat cu o frumoasa fotografie,nicidecum cu o buna moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 22, 2005 Share Postat Iunie 22, 2005 frate cine la facut?cat la costat? nu de alta ca as vrea si eu sa-l fac pe al meu sa arate asa daca il stii pe om da-mi si mie un pret informativ jantele sunt tot pe 18 daca nu cum ramane cu actele? oricum motor "belea" jantele nu sunt pe 18, furca schimbata, bascula la fel si are amortizor central...nu stiu cat a costat si nici cu actele cum sta (cu actele banuiesc ca bine ca merge cu motoru' asa de multi ani, numa' eu il stiu de vreo 3) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 arata bine motocicleta, e lucrata cu grija, dar toba aia nu e buna pt un 2 t. precis e luata de pe un drac in 4 t si infipta acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 arata bine motocicleta, e lucrata cu grija, dar toba aia nu e buna pt un 2 t. precis e luata de pe un drac in 4 t si infipta acolo asta nu stiu... oricum merge bine si suna si mai bine (pt. 2t oricum) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 cacao un motor de 4- 600 pe un ij era ceva de vazut, asa e doat o chestie aratoasa si incomoda cu care te faci de ras la stop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 cel putzin e mai aratoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 nu e incomoda! in plus cu franele si amortizoarele alea la capitoloul manevrabilitate sta chiar foarte bine! iar viteza max e destul de mare (teoretic)... are pinion de 21 la motor iar la roata 32! ij-ul are la roata 42 normal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 nu e incomoda! in plus cu franele si amortizoarele alea la capitoloul manevrabilitate sta chiar foarte bine! iar viteza max e destul de mare (teoretic)... are pinion de 21 la motor iar la roata 32! ij-ul are la roata 42 normal! si la 21 cu 32 crezi ca mai pleaca de pe loc? eu am vazut un ij cu roata pe 18 si pinion de 18 cu foaie de 35 si la deal nu prea mai vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Scuzati-ma dar pe ce punetzi baza?Pe aspectul "motorului"sau pe prestatii? Ps.in cazul asta nu ramanetzi decat cu o frumoasa fotografie,nicidecum cu o buna moto. DA DE UNDE STI TEAI DAT CU VREUNA SAU AI AUZIT SI TU/ felicit posesorul pt rabdare si curaj la 21/35 nu ai demaraj viteza da cum ivanu are cuplu cam asta e minimul de setare de aici in colo devine aberant,deja patineaza ambreiajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 (editat) mai parca zicea ca e a unui instructor daca e motocicleta de schoala ma gandesc ca la incepatori leo fi cam greu cu 21/35 , oare cum fac opturile cu scula aia Editat Iunie 25, 2005 de badogistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Io am la mine 18 cu 38 patineaza de numa cand vreau sa-i dau in gura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 (editat) E motocicleta instructorului si nu face scoala pe ea.Scoala o face pe un Minsk.Kombat cu tot respectul il stiu pe om, e un prieten, nu el a facut acest motor insa iti spun ca modificarile astea nu aduc performanta ci dimpotriva dar are un aspect mult mai frumos. Editat Iunie 25, 2005 de Inger`Albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 25, 2005 Share Postat Iunie 25, 2005 Io am la mine 18 cu 38 patineaza de numa cand vreau sa-i dau in gura strange arcurile sau mai pune un disc in plus daca e loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 de unde ati gasit voi 38???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 si poate vroiai sa spui "mai scoate un disc" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 1, 2005 Share Postat Noiembrie 1, 2005 hmmm. , mai stressule da' yo stiu ijul ala:) m-am" impiedicat de el " cand am fost sa vad niprul lui kamikaze... este adevarat.........prima oara nici n-am zis ca-i ij.... stupid me... cred ca am si nr de tel. al "instructorului" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 strange arcurile sau mai pune un disc in plus daca e loc roata patineaza nu ambreajul @stress de la Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate