asdfghjk Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 M-am gandit ca ar fi util sa va impartasesc experienta mea cu pass-ul Timmelsjoch. Nu e f dificil de ajuns, am trecut prin Brenner care e o mare autostrada, am prins stau si am mers cu nesimtire pe banda de urgenta unde nici un neamt sau altul nu se incumeta. Nu m-a arestat nimeni. M-a plouat 8 ore, am ajuns la Bolzano unde am gasit un hotel prost si o mancare buna. Mancarea in Germania are ceva, te umfla, te simti ca un porc, e o placere cand ajungi in Italia. Dimineata devreme am luat-o spre Meran, atentie de acolo drumul se ingusteaza si devine f sinuos, nu sunt indicatoare dese, harta Garmin nu e suficient de precisa. Nu va orientati dupa trafic daca va rataciti, pe directia aia nu e trafic, e pustiu, nu merg pe acolo decat cei care vor musai sa traca pass-ul. Opriti si intrebati sa nu mergeti aiurea. Odata ajunsi pe drumul bun se urca la fel ca pe Transfagarasan, multe ace de par, asfaltul nu mereu perfect. De pe la 1800-2000m si vara e zapada, chiar viscol si polei. Mare atentie. Cand am ajuns eu era destul de rau, cred ca daca scadea temperatura un grad se facea sticla pe jos. M-am gandit chiar sa ma intorc in Italia, nestiind ce gasesc pe partea dinspre Austria. Din fericire am putut sa cobor rezonabil fara sa ma dau pe jos. Peisajul e superb si pe partea austriaca, tare mi-ar place sa stau pe acolo si sa cutreier toata ziua muntii aia. Va pun niste poze sa vedeti cum decurge ascensiunea si coborarea pe partea cealalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Foarte frumos!!! Nu-mi dau seama daca ai fost singur sau ati fost mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 Foarte frumos!!!Nu-mi dau seama daca ai fost singur sau ati fost mai multi... singur cu pasagera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Super tura. La fel si pozele. La ultima poza luai masa-n oras ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 25, 2008 Autor Share Postat Mai 25, 2008 (editat) haha cum se vede. Editat Mai 25, 2008 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 cate zile a durat plimbarea? si cam cat a costat? poate ma fac si eu mare si ajung pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 cate zile a durat plimbarea? si cam cat a costat?poate ma fac si eu mare si ajung pe acolo a fost doar o etapa dar poti ajunge in 2 zile la bolzano. in rest dupa posibilitati ce sa-ti zic, am mancat si sandvisuri in peco asa cum vezi dar am stat si in hoteluri de peste 100eu/noapte. nu cred ca scapi sub 1000 eu, in general ia in calcul pt siguranta o suma mai mare, camere sub 50-60 nu cred ca gasesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ...Doar SUPERB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Bravo Doru, nu te lasi de excursii superbe Dar... ce vad in poze? Ai plecat cu ADVul? Vlad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 (editat) Bravo Doru, nu te lasi de excursii superbe Dar... ce vad in poze? Ai plecat cu ADVul? Vlad pozele sunt de anul trecut cand aveam gs-ul, acum l-am dat inapoi la bavaria, am fost tentat sa-l tin si pe ala dar nu mai umblam cu el, m-a apucat iar cu gt-ul. Editat Mai 26, 2008 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate