TaChe Postat Iunie 23, 2005 Share Postat Iunie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 Pana acum sunt foarte incantat (e misto sa ai motor sa vad cum o fi cand o sa am si timp sa ma dau cu el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 23, 2005 Autor Share Postat Iunie 23, 2005 putin enduro(foarte putin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Vad ca ai un C-02 pe spate.Pune-ti si pe fata unul de cross (C-11 de exemplu) si o sa ai alta motocicleta in teren. .Bafta cu ea P.S. ce curata e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Am impresia ca-ti cam lipseste echipamentu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 s-o stapanesti sanatos. Completeaza echipamentul, baga antrenament cand apuci si hai sa ne dam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 S-o stapaneshti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iunie 24, 2005 Share Postat Iunie 24, 2005 Superb motorul! De cand visez si eu la un DR, macar de 350! Dar lasa ca in primavara o sa vina ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 24, 2005 Autor Share Postat Iunie 24, 2005 Multumesc de urari tuturor! CataM am cauciuc si pentru fata dar tocmai aveam de gand sa-l schimb si pe cel din spate tot cu unul de strada(neavand echipament pentru inceput am zis sa ma plimb prin oras) Ionut73 multam inca odata pentru tot ajutorul dat! Abia astept sa-mi completez tot echipamentul si sa ma dau cu voi prin munti! bafta maxima tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 24, 2005 Autor Share Postat Iunie 24, 2005 (editat) Asta e tot ce am deocamdata. Pentru plimbari prin Bucuresti io zic ca merge. Editat Iunie 24, 2005 de ktmbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 26, 2005 Autor Share Postat Iunie 26, 2005 Am mai iesit un pic la plimbare si nu m-am putut abtine sa nu-i fac o foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 26, 2005 Autor Share Postat Iunie 26, 2005 merge super cel putin deocamdata (sper sa nu-mi faca vreo surpriza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 28, 2005 Share Postat Iunie 28, 2005 super motorul... alearga de rupe pamantul... unde gaseshti prin bucuresti terenuri de enduro? shtiu ca sunt nishte terenuri parasite pe langa unirea dar in rest? numai de bine, m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 28, 2005 Autor Share Postat Iunie 28, 2005 super motorul... alearga de rupe pamantul... unde gaseshti prin bucuresti terenuri de enduro? shtiu ca sunt nishte terenuri parasite pe langa unirea dar in rest? numai de bine, m Dar in rest peste tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 e un drum beton din tunari pana la balotesti printre tarlale. Eu pe-acolo ma mai joc cand am timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Iunie 29, 2005 Share Postat Iunie 29, 2005 multzumim lu' domnu tariceanu ca s-a gandit shi la endurishti... un motociclist adevarat prim-ministrul asta ... m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iunie 30, 2005 Autor Share Postat Iunie 30, 2005 e un drum beton din tunari pana la balotesti printre tarlale. Eu pe-acolo ma mai joc cand am timp Pai hai la o tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Am mers din Baneasa (de la service-ul unde se face ITP-ul), spre Mogosoaia pe un drum... ce sa zic?! PERFECT de enduro! Daca va intereseaza.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 1, 2005 Autor Share Postat Iulie 1, 2005 Ne intereseaza! (Pe mine cel putin) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 Tre' sa ajungi la Bio-Tera in Baneasa, si d-acolo tre' s-o iei spre soseaua Bucuruesti-Targoviste (intreaba eventual). . Drumul mi se pare bun pt un endurist (mai inceator, asa ) . E drum de pamant batatorit nitel de basculante, da' are hartoape, si bolovani, cat cuprinde. Poate vin si eu la o tura... cu minskuletele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 (editat) Multam! daca vrei sa vii eu te anunt! Editat Iulie 5, 2005 de ktmbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate