Harley_X Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 (editat) Blonde Biker: bine ca ai pus poze de la parada am preferat sa stau pe plaja la soare decat sa ma fierb la parada super pozeleeeeee Editat Iunie 27, 2005 de Harley_X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Astea sunt 70% din poze (lene mare pt restul.. mai ales ca merge netul greu). Tin sa multumesc celor care au trecut pe langa noi cand aveam problema cu DR800 si nu au oprit NU SUNTETI MOTOCICLISTI. A oprit doar un sv650! Din toata tarla de motoare! Celor care nu au oprit le urez sa nu opreasca nimeni la ei cand vor avea probleme. Ce daca? si noi ne grabeam si aveam viteza .. dar am oprit. Deci multa Bai baia, n-ai ce-i face. aia care nu au oprit erau motoristi de terasa, probabil ca nici nu stiau sa faca presiunea , oricum s-a terminat cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Blonde Biker: bine ca ai pus poze de la parada am preferat sa stau pe plaja la soare decat sa ma fierb la parada superpozeleeeeee sa stii ca la parada a fost super , am mers in medie undeva pe la 50km/h ... asa ca nu ne-am fiert prea mult ... chiar mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Noi am intalnit un Planeta 5 care calase. Culmea e ca n-avea nimic insa mie mi-a cazut dominatoru de pe cric dupa ce-am oprit si s-a rupt maneta de frana Cat m-am dat cu ea pe plaja si pe off-road pana la Vadu si n-am cazut nici macar o data!... Ca sa se inece ca tiganul la mal. Drumul a fost fain, prietenii gasiti pe acolo insa de intrunire am ramas putin dezamagit. Preturi exorbitante (stiu ca e Mamaia dar totusi!!!), berea cu apa de am preferat Cola fiarta mai degraba, evenimente putine. Muzica pe care am auzit-o sambata la boxe si cam atat. Nu am vazut prezenta multa nici din partea celor care veneau cu piese, etc... Am cautat cauciucuri de-am inebunit, noroc cu un centru de SH-uri unde am gasit 2 enduro in stare perfecta la 800.000 + camere Betonnnnnnn!! Omul a primit si cateva pt moto pe care le avea acolo asa ca... Mda. Ce sa zic, noroc cu prietenii si cu plaja (nu pt baie ci ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Matei Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Bravo DEMO, cum mama dracului ai reusit? aparatoarele nu te-au ajutat de loc? sau s-au rupt si alea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 apropo ... am uiat sa prezint grupul nostru ... de la stanga la dreapta - eu ( Andra) , George ( morarugeorge pe forum)----- noi doi pe yamaha 250 fzr phazer, Bob ( nu stiu daca este inscris pe forum sau nu - dar aflu in curand si va anunt) pe suzuki gsxr 400, Andrei (sckhreech pe forum ) si Andreea pe suzuki gsxr 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 (editat) Editat Iunie 27, 2005 de BLONDE_BIKER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 In primul rand tinem sa-i multumim lu' Ursu ca ne-a imprumutat cheia sa umblam la ambreiaj la Yamaha, in rest a fost SUPERB, ne-am distrat de minune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Un goldwing meserias !!! Ce n-as da sa am si eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 M-am bagat si eu p plaja sa dau o tura dar mi se incingea motoru.Cand oi avea unu mai mare am sa ma plimb cu el numai p plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ce flumos da io nu am putut scapa din haznaua asta de comuna super-aglomerata(Bucale) asta e da scap si io din sesiune si...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 parada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Bai ce ma ofticati ca nu ati zis ca treceti prin Tulcea si Braila. Eu vroiam sa merg la Ct si apoi sa mergem pe la mine pe acasa (Tl). Bai da mor de oftica. Imi pare rau ca nu am ajuns si eu la Ct dar am fost in deplasare si am venit tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 sa nu uit de MARAUDER care s-a alaturat la un pahar de vorba si bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 hmmmmm concluzia ca si anul trecut...poate daca nu se vrea o afacere din aceasta intalnie se va face si ceva frumos noroc de prietenii care vin intalnire de intalnire se stiu ei care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 hmmm...batea soarele de nu puteam tine ochii deschisi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Cu permisiunea sau fara permisiunea voastra, voi nominaliza candidatii (shi castigatorii de altfel), la cartonashul roshu ce-l merita cu varf shi indesat datorita nemuncii depuse in a suna lumea din Galati shi Braila, pentru o scurta intalnire la bac dupa momentul tranzitarii Dunarii!!!! Acestia sunt: Baiazid, IPMAN shi Janel!!! FELICITARI!!! TREBUIE SA DATI BERILE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate