MOTOBRAND Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 daca te duci la intrunire si dupa mai multe pahare te culci in masina si ai si niste "prieteni apropiati" cu tine... Cu asha prieteni... ce nevoie mai ai de dusmani??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Multam!Ala din spate sunt eu, de4 la Motolife. In sfarsit am si eu o poza, ca m-am saturat sa va fac numai voua. Concluzia: iar trebuie sa ma tund.. p.s. Multam inca o data si sper ca nu te superi ca poza ta (in care tu stai pe motocicleta) va intra in Motolife. nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ce de po'z'ne.... da' io oare unde's????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 iete-ma.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 hehe imediat uite-te si pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 ce de po'z'ne.... da' io oare unde's????? si aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 si aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 si inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 o poza care imi place Bob cu gsxr-ul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 (editat) de ce 'ride get-a'???? ca e pe motor !!! Editat Iunie 27, 2005 de BLONDE_BIKER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 (editat) eu cu carapacea mea de broscuta (protectiile) pe micuta yama Editat Iunie 27, 2005 de BLONDE_BIKER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 in cazul in care vreti sa vedeti si plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shpeedy Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 poza care mie imi place cel mai mult.... cam asa se vedea parada: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 apropo ... am uiat sa prezint grupul nostru ... de la stanga la dreapta - eu ( Andra) , George ( morarugeorge pe forum)----- noi doi pe yamaha 250 fzr phazer, ... Mai, imi pare tare cunoscut motorul ala! :scracth: De la cine l-ai luat?! (daca pot intreba...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 (editat) Mai, imi pare tare cunoscut motorul ala! :scracth: De la cine l-ai luat?! (daca pot intreba...) de la Vali ( Feroce) Editat Iunie 27, 2005 de BLONDE_BIKER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Yep. Asa banuiam si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 si un ciobanesc mioritic prieten cu motoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Yep. Asa banuiam si eu! QUOTE (Lt. Navarro @ Jun 27 2005, 08:59 PM) Mai, imi pare tare cunoscut motorul ala! :scracth: De la cine l-ai luat?! (daca pot intreba...) de la Vali ( Feroce) ar treubuie sa stiu ceva anume? in afara faptului ca papa ulei un pic peste 1l/1000km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BLONDE_BIKER Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 de la Vali ( Feroce) ar treubuie sa stiu ceva anume? in afara faptului ca papa ulei un pic peste 1l/1000km 'un pic' mai mult lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 am filmat cu un aparat foto si proba de impins butoaie in care sunt protagonisti sckhreech si florin (din bistrita parca). dar are 9mega si nu pot sa upload aici... dar daca vreti... o pot trimite via email daca vreti o sa incerc sa-l fac un gif animat fara sunet evident... asa ca idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 O sa incep sa pun si eu ceva poze p-acilea! Sa incepem: strumfuadi cu memo! O fi a mea? Dar parca nu era alba... eee lasa, fie ce-o fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Octav ( nu stiu nick-ul pe forum), memo si strumfuadi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 (editat) ...... Editat Iunie 27, 2005 de rmg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Tot strumfu in prim plan! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rmg Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Si acum sa trecem la lucruri mai serioase, si anume... motoarele!!! Asta-i al meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate