CrazYRaveN Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Am initiat acest topic pentru ca m-am cam saturat sa ma plimb singur. Poate e si altcineva in cazul meu,si poate reusesc sa ies cu cineva la o plimbarica,la o bere,la un pahar de vorba. M-ai schimbam o parere... Ar fii pacat sa ramanem asa rasfirati peste tot in Prahova...Cine se baga la o prezenta???! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PUTZUBIKER Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 SALUTARE SI FELICITARI PENTRU IDEE SI EU SUNT UN FAN AL COMUNISTELOR(jawa) DESI ACUM SUNT POSESOR DE KTM (in curs de inmatriculare) DAR AM IN GAND CA IN VARA ASTA SA-MI IAU SI O COMUNISTA :lol: :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunist Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 daca primiti un voshod cu posesorul lui sa vi se alature la vreo plimbare...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 tot ce inseamna comunista!!!! Izh,jawa,mz,mobra,hoinar,dnepr......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 (editat) Am initiat acest topic pentru ca m-am cam saturat sa ma plimb singur. Poate e si altcineva in cazul meu,si poate reusesc sa ies cu cineva la o plimbarica,la o bere,la un pahar de vorba. M-ai schimbam o parere... Ar fii pacat sa ramanem asa rasfirati peste tot in Prahova...Cine se baga la o prezenta???! PREZENT!!! ok, acum ce faci mai deparete? ====================================================== Chiar nu mai zici nimic? ...macar: vi cu noi, daca te invitam? Editat Mai 28, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Sunt deja prezent oamenii mei!!!! Daca cineva e pentru o plimbarica in weekend,sa vad mainile sus...eu sunt deja pe lista!!!!! Eu nu imi stiu inca numarul de telefon.De abia mi-am luat cosmote.Dar intalnirea ramane valabila pe saptamana viitoare..........weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Sunt deja prezent oamenii mei!!!! Daca cineva e pentru o plimbarica in weekend,sa vad mainile sus...eu sunt deja pe lista!!!!! Eu nu imi stiu inca numarul de telefon.De abia mi-am luat cosmote.Dar intalnirea ramane valabila pe saptamana viitoare..........weekend! OK d-le! pregateste-ti cortul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Si BEREAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vreau sa vad si cel putin un voshod.....ca place la fata mea!!!))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 OK ! Subscriu si eu la chestia asta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 unde plimbare ??? unde?? unde?? na ma..eu nu-s din prahova.. dar m-ar tenta dak e p aproape....d mine.. aveti vreo idee d locatie? sau punct d plecare macar? k poate imi inham si eu amanta si va insotesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Liviu M Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Cum te gaseste omul ? O adresa , un telefon , ca altfel tot singur ai sa ramai ; asa mai vine cineva pe la tine si plecati impreuna sau te cheama la el in vizita si mai cunosti si pe altii ... Eu vreau sa ma duc la Cheia ; cum te gasesc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Cum te gaseste omul ? O adresa , un telefon , ca altfel tot singur ai sa ramai ; asa mai vine cineva pe la tine si plecati impreuna sau te cheama la el in vizita si mai cunosti si pe altii ... Eu vreau sa ma duc la Cheia ; cum te gasesc ? salutare, acu nu am inteles eu catre cine e adresat mesajul dar ma bag in seama. .sunt d langa targoviste, in fieni, unde e fabrica carpatcement...la mine momentan singura problema este k nu am numere p motor si merg p naspa cu numerele si actele unui prieten pana imi inmatriculez amanta... deci dak e p weekend.. poate face m o escapada, dak s stabileste ceva.. poate.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 Eu sunt din banesti (prahova).Numarul meu de telefon este 0766351809.......Deci tragem sau nu o plimbare???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 ma bag si eu cu voshodina mea:P...numai ca intai sa termin si eu cu examenele...bac:(...apoi cu cea mai mare placere,ne vedem la un plimbarici.deci voi fi prezent! numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) ..d-lor, voi sunteti genul care va bagati la toate, dar nu sunteti niciodata pe sosea! sunt destule weekend-uri! ...mai treceti si la fapte! ===================== @liviu m, da-mi un semn mai din timp, cand mergi undeva 2-3 zile... sa pot sa-mi aranjez "ploile" Editat Iunie 12, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 Astept sa termine doi tovarasi cu bacu si mergem. De la busteni sunt bagabontzi si au jawe ts.Asa ca dupa ce termina cu bacu dam o tura.Cred ca pe la cheia ca e frumos tare.MAi vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Astept sa termine doi tovarasi cu bacu si mergem. De la busteni sunt bagabontzi si au jawe ts.Asa ca dupa ce termina cu bacu dam o tura.Cred ca pe la cheia ca e frumos tare.MAi vorbim! ..asteapta, dar sa nu-ti treaca vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iunie 25, 2008 Autor Share Postat Iunie 25, 2008 Eu am terminat de reparat motorul meu si ies sambata la o turica de rodaj.Orice comunista este invitata.Inca nu stiu exact pe unde o sa ma plimb dar poate gasim impreuna un traseu frumusel de sfarsit de saptamana.Astept propuneri..... Eu plec de sambata seara spre Cheia(Muntele rosu) si raman acolo toata duminica cu cortul.Cine se mai baga? Se lasa cu foc de tabara,mititei,berici.....eeee??????!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Eu am terminat de reparat motorul meu si ies sambata la o turica de rodaj.Orice comunista este invitata.Inca nu stiu exact pe unde o sa ma plimb dar poate gasim impreuna un traseu frumusel de sfarsit de saptamana.Astept propuneri..... Eu plec de sambata seara spre Cheia(Muntele rosu) si raman acolo toata duminica cu cortul.Cine se mai baga? Se lasa cu foc de tabara,mititei,berici.....eeee??????!!!!!! nebune, te-ai mutat?erai in bucale intr-un timp...ce mobra scoti la plimbare?simsonul indian? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iunie 26, 2008 Autor Share Postat Iunie 26, 2008 Din cate stiu sunt nascut crescut cazut pe jawa in prahova..... Chiar nu se baga nici o batranica din Prahova?????!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 nebune, te-ai mutat?erai in bucale intr-un timp...ce mobra scoti la plimbare?simsonul indian? era white raven ala cu simsonul apropo, ce-ti mai face simsoneta? crazy raven scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iunie 27, 2008 Autor Share Postat Iunie 27, 2008 Nu e problema!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) era white raven ala cu simsonul apropo, ce-ti mai face simsoneta? crazy raven scuze de off topic a, da bre, scuze....simsoneta sta intr-un semering si e al dracului de greu de gasit...practic e terminata de mult timp, da mai e o buba....actele...termin cu licenta, si cum fac rost de ceva banuti ma duc sa declar si mobra si simsonu la notar, poate poate le-oi inregistra...si apoi... pe banda mai asteapta un carpati destul de rar si unic pe la noi(model de tranzitie intre cele doua aparute) si o jawa ts care sa-mi fie iubita la drum lung calatorii placute si lipsite de incidente, tuturor Editat Iunie 28, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
"Fanes" Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 Si BEREAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vreau sa vad si cel putin un voshod.....ca place la fata mea!!!))) off topic: frate ma bucur ca iti place voshodul ! vezi poate gasesti pe cineva din Prahova care are piese de voshod ....am si eu nevoie de un arc(am poze cu el in topicul de "Cereri, cerseli.....") ! Nu vreau si alte piese ! Doar arcul ala.... daca gasesti pe cnv da-mi un PM...il platesc ! ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate