cristi80 Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 1996, cauciucuri ok,consumabile schimbate,filtre KN,NGK iridium,suspensii progresive fata-spate,parbriz,coburi GIVI Keyless,tobe after market,sea custom,sissy bar,crash bar.4500E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LFR Postat Iulie 21, 2009 Share Postat Iulie 21, 2009 Vand Suzuky Intruder 805 (vs52a) ,an fabricatie 1992, cap cil 805 cm,56 cp, 38.000 itp 2010,km,consumabile schimbate ,roata pe fata de 21" , pret 3350 euro neg , tel. 0722.642.205, 0732.357.940 email -rolando_lazar@yahoo.com pret nou 3000 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 cumpar chopper.... cruiser... am 1200 euro... (5000 ron) sunt din bacau...... astept oferte... (PM) salut am o aprilia classic 125 chopper impecabila daca te intereseaza da un semn multumesc ps poze ati dau daca vrei sa vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 25, 2009 Share Postat Iulie 25, 2009 Salut! Daca vrea cineva sa schimbe stilul, am un SV650S de anul trecut. Ioana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 schimb ghidon drag de un tol cu ghidon stock de intruder. preferabil din bucuresti daca vrei sa mai faci schimb...mere unu de shadow de 600modelul original?...eu sunt din cta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Daca vrea cineva sa schimbe stilul, am un SV650S de anul trecut. nu te intereseaza yamaha royal star ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Intruder 1500 E rosie, model 2007, injectie, 26.000km. E full accesorizata. O dau cu 5.000E pentru ca vreau un Fazer 600 cu parbriz, ABS, suport pentru topcase si crash pads, si as prefera sa fie barter decat vanzare. Numarul mi-l pastrez. O sa urc poze maine sau poimaine. Relatii la tel. 0749.372.650, Adi /index.php?showtopic=376977 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana Suzuki Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 nu te intereseaza yamaha royal star ? Ba da, ai putea sa imi dai niscaiva detalii despre ea? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunderbikes Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 (editat) Din motive ce nu doresc sa le mentionez aici vreau sa vand aceasta motocicleta in faza in care o vedeti. Mai trebuie construite pe motocicleta: radiator racire,suport baterie,ghidon,instalatie electrica. As dori sa mentionez ca am absolut toate piesele ce nu sunt montate (oglinzi,mansoane,comenzi,ghidon,comenzi avasate,etc) noi in cutii,asteapta doar sa fie montate. Valoarea proiectului in piese+motor (fara manopera) e undeva la 18.000 euro. Astept oferte serioase! Mesaj completat cred ca nu v-am explicat suficient de clar cum sta treaba... am anuntat pe toata lumea ca doresc sa vand motorul,astept ofertele si cel care va oferi cel mai mare pret,va primi mnotocicleta. mentionez ca motocicleta NU ARE UN PRET MINIM !!!! se vinde din cauza ca eu urmeaza sa plec din tara si nu as vrea sa ramana intr-un garaj sa rugineasca... ar fi pacat de toata munca! Editat Iulie 27, 2009 de Thunderbikes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 (editat) se vinde intruder de 600 Editat Iulie 29, 2009 de dkid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 sal`tare..... Vand Yamaha DragStar XVS400 an 2000, consumabile noi,ulei de motor si de furca schimbate, frane la fel, coburi noi, cauciucuri noi..... ghidon inalt, comenzile avansate, vopsea proaspata,.. ideal pt incepatori sau...... pasionati .. pretu e 3200 iepuroi nervosi..... (negociabil) as vrea sa schimb cu un motor mai mare.... yamaha dragstar 1100, sau suzuky intruder vl1500.. etc..... (daca exista doritori) .... (ceva leasing??) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Iulie 31, 2009 Share Postat Iulie 31, 2009 Se vinde APRILIA CLASSIC 50 aka RED ROSE(CUSTOM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 se vinde intruder de 600 * si tu, ...Brutus? hai sa ai bafta la vanzare, ..sper ca cel care vine sa fie la fel de frumos si de bun ca cel care pleaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 vand intruder vs750,stare ireprosabila,toate consumabilele noi si de top(MOTUL,FERODO etc),gume noi,primul proprietar in tara(importat din Belgia),17000 mile(model american),accesorii custom:risere,drag bar,oglinda,scarite,sa pasager,semnale spate,stop+nr lateral etc... pretul e 2900e negociabil,in care intra si un set tobe custom Boss si protectie piele rezervor! 0753826174,0761839298,ecko_unlimited_99@yahoo.com darius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LFR Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 pret nou 3000 euro S-a vandut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dkid Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 * si tu, ...Brutus? hai sa ai bafta la vanzare, ..sper ca cel care vine sa fie la fel de frumos si de bun ca cel care pleaca pai si eu..ca ma asteapta 1400.a zis ca vrea si el lifting...liposuction...silicoane....kestii d'astea de gagici de tabloide.(la care strambam noi din nas ca deh,cica sant acrii struguri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cardan Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 vand intruder vs750,stare ireprosabila,toate consumabilele noi si de top(MOTUL,FERODO etc),gume noi,primul proprietar in tara(importat din Belgia),17000 mile(model american),accesorii custom:risere,drag bar,oglinda,scarite,sa pasager,semnale spate,stop+nr lateral etc...pretul e 2900e negociabil,in care intra si un set tobe custom Boss si protectie piele rezervor! 0753826174,0761839298,ecko_unlimited_99@yahoo.com darius UP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 (editat) SUZUKI INTRUDER VL 1500 CHOPPED UP RAT e din 98 merge struna suna cum tre' sa sune un chopper vreau sa o dau pt ca am nevoie de bani ca m-am mutat la capitala si mai trebe acoperite niste gauri mai multe detalii si poze le gasiti pe forum la sectiunea vanzari cateva poze: A! si pretul....incepem licitatia invers de la 6500 de euro (si nu, nu castiga cine da mai putin ) Editat August 2, 2009 de chipvar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 SUZUKI INTRUDER VL 1500 CHOPPED UP RAT e din 98 merge struna suna cum tre' sa sune un chopper vreau sa o dau pt ca am nevoie de bani ca m-am mutat la capitala si mai trebe acoperite niste gauri mai multe detalii si poze le gasiti pe forum la sectiunea vanzari cateva poze: A! si pretul....incepem licitatia invers de la 6500 de euro (si nu, nu castiga cine da mai putin ) super motoru......asa tre sa arate o japoneza . bafta la vanzare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chipvar Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 (editat) super motoru......asa tre sa arate o japoneza . bafta la vanzare!! sa fie! mersi de aprecieri asta e linkul cu anuntul complet /index.php?showtopic=402156 Editat August 2, 2009 de chipvar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eol Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Salut, Cumpar comenzile de la mana dreapta si stanga(electricele plus manetele inclusiv cu mecanismele din interior pentru acceleratie) pentru ghidon de 1"(inch). Are cineva sau trebuie sa imi fac comanda in state. Regards Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
intrusu Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 caut piese de intruder clasic SH sau noi - VS 400/600/750/800/1400/BOULEVARD S40/S50; ce-mi trebuie se potriveste sigur de pe oricare din modelele astea. in ordinea prioritatilor: 1 - rezervor lichid ambreiaj ( pe ghidon; e si suport pentru oglinda si maneta ambreiaj ). 2 - far ( capacul cromat din spate ) - eventual faru` integral 3 - (capac) vitezometru - eventual tot ansamblul vitezometru. thx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 VN1500 Drifter de vanzare. PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan george Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 are ulei motul pus de curand, filtru aer nou, filtru ulei nou, baterie noua varta. Crashbarul, ghidonul si tevile sunt din inox. ofer si tevile originale doua perechi de talpi [nu sunt montate] scarite pt crashbar [pt intins picioarele]doua proiectoare cu suport[nemontate] capacele de la cilidrii pe care le-am dat jos pt aspect, crashbar spate, bujii de schimb. foarte bine intretinuta fara defecte optice, motorul merge perfect http://www.bikeshop.ro/show.php?id=222579 Mesaj completat are ulei motul pus de curand, filtru aer nou, filtru ulei nou, baterie noua varta. Crashbarul, ghidonul si tevile sunt din inox. ofer si tevile originale doua perechi de talpi [nu sunt montate] scarite pt crashbar [pt intins picioarele]doua proiectoare cu suport[nemontate] capacele de la cilidrii pe care le-am dat jos pt aspect, crashbar spate, bujii de schimb. foarte bine intretinuta fara defecte optice, motorul merge perfect http://www.bikeshop.ro/show.php?id=222579 am uitat sa precizez pretul: 5500negociabil ma puteti gasi la 0723475416 si razvan_george_ionita@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 dau ietin ce a mai ramas din virago xv 250 an 92,ca-i criza! detalii pe pm sau tel 0727196351 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate