MS91SAX Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Nu e chiar asa mare 8 in raota din fata dar simt totusi niste vibrari ma mari cine are vro ideie unde sa ma duc sal scot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Nu e chiar asa mare 8 in raota din fata dar simt totusi niste vibrari ma mari cine are vro ideie unde sa ma duc sal scot? salut, cunostintele mele de mecanica sunt mici. Eu iti spun ca am auzit de uncaz similar la mine prin zona. S-a dus la un meseriaÂş care a folosit un aparat special,nu mai stiu cum ii spunea, o presă, ceva de genu asta..acu nu -mi amintesc.... Dar acel 8 tot din roata din față tot nu l-a remediat complet. Pănă la urmă tipul stiu ca a schimbat roata, ca tot il deranjau vibratiile la peste 110 la oră. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS91SAX Postat Mai 28, 2008 Autor Share Postat Mai 28, 2008 Na aiai bine daca se poate scoata Dar e greu observi ceva difereta nu cred ca e greu de scos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 Na aiai bine daca se poate scoata Dar e greu observi ceva difereta nu cred ca e greu de scos incearca sa o duci la echilibrat intai, si daca asta nu da rezultate atunci incearca alte metode ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 28, 2008 Share Postat Mai 28, 2008 incearca metoda Rabinu, (YM: rebay.iuda) daca e cumva din spitze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MS91SAX Postat Mai 30, 2008 Autor Share Postat Mai 30, 2008 de echilibrat o fost odata da e cu spite si cum e metoda rabinu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Rabinu' e meseriasul care spiteaza si centreaza bine roti... omul ti-a dat id-ul de YM mai sus... numai ca e din Bucuresti Editat Mai 30, 2008 de Axa cu Scame Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate