asdfghjk Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Trebuie facute rezervarile, se va aglomera, anul trecut am gasit cazare numai la Bad Kohlgrub intr-un hotel misto, dar departe si scump. Alex a rezervat in Oberammergau, s-ar putea sa ma duc tot acolo ca e mai aproape de Garmisch. Pe urma plec iar in Alpi sa mai fac ceva pass-uri vreo 4 zile. Probabil totul dureaza cca 10 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Silvasanu Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Eu si Pompiliu vom merge cu corturile,scapam macar de grija cazarii (sper). Oricum ne orientam la fata locului,mai mult de 2 zile nu putem sta din cauza serviciului din nefericire. Timpul va fi scurt si vreau sa vad cit de multe locuri cu putinta. Tot respectul meu,domnule Doru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 am rezervat acum la bad kohlgrub. alex ramane cu dan arsene daca vine la oberammergau. cu mine o sa vina se pare dan costescu. suntem aici: http://www.hotel-schillingshof.com/html/s_hotel.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 am rezervat acum la bad kohlgrub. alex ramane cu dan arsene dacea vine la oberammergau. cu mine o sa vina se pare dan costescu.suntem aici: http://www.hotel-schillingshof.com/html/s_hotel.html salutare miai luato inainte chiar azi vream sa deschid topicul pentru garmich probleme cu cazarea nu exzista nu merg la garmich a sta la hotel imi place mai mult a fii nomad campare la cort este pentru toata lumea si gratis amatori pentru garmich pot lua legatura cu mine eu merg sigur cine va veni va voi duce pe stelvio promit va salut Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 (editat) merg pe stelvio. oricum mai vorbim si ne vedem si acolo. m-am uitat pe harta, o sa atac tot de la bolzano, sunt numai 70 km. poate dau o tura prin elvetia desi in iarna parea cam pustiu pe acolo, mai frumos in tirol. Editat Mai 29, 2008 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 Cand vreti sa plecati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Mai 29, 2008 Autor Share Postat Mai 29, 2008 Cand vreti sa plecati ? am rezervat de pe 3 pe 7. facem 2 zile deci plecam pe 2, dormim ca de obicei acolo pe sosea langa budapesta, pe 3 la pranz suntem acolo. n-are rost sa ne rupem degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Mi-am facut si eu o rezvare (provizorie. neachitata inca) la Hotel Zugspitze 3* (15 km de centrul Garmisch-ului). Sper sa nu intervina nimic pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 x fac o invitatie vreau sa invit pe cineva sa mearga cu mine la garmich ca pasager motorul ne duce problema este ca drumul il vom face cel putin dus dintro bucata va fii putin obositor dar nu de speriat vom pleca miercuri noaptea din buc ora 3 sa evitam aglomeratia stiu ce spun pasagerul trebuie sa aiba echipament adecvat moto si sa stie cum sa stea ca pasager nu vom zbura vom merge 130 aut si regulamentar cit se poate in tara vreau seriozitate nu mistouri va salut Pompi mai multe detali 0722809989 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Nu se mai anunta nimeni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danibacsi Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 Salut.Ma poate ajuta cineva cu un traseu si cu adresa locatiei?Multumesc si drum bun celor care merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 1, 2008 Share Postat Iulie 1, 2008 Salut.Ma poate ajuta cineva cu un traseu si cu adresa locatiei?Multumesc si drum bun celor care merg! salutare intra pe viamichelin bucuresti garmich germnia si afli tot Pompi salutare intra pe viamichelin bucuresti garmich germnia si afli tot Pompi salutre timpul a zburat si miine o luom copacel catre garmich drum bun celor ce purced la drum miine invitatia mea dea lua cu mine un pasager ramine in picioare numai de bine Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 2, 2008 Autor Share Postat Iulie 2, 2008 eu am juns azi la garmisch, am plecat mai devreme si am fost in alpi pe stelvio, pe urma in dolomiti cateva zile la cortina d'ampezzo. o zi m-am dus la venetia. mai bantui pe aici pana pe 7 sa ne adunam toti si pe urma vedem. pun poze cand vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmotox Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Mi-am facut si eu o rezvare (provizorie. neachitata inca) la Hotel Zugspitze 3* (15 km de centrul Garmisch-ului).Sper sa nu intervina nimic pana atunci Am dormit la Zugspitze in 2006 este OK. Din ora in ora ai schutle bus pana la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Am dormit la Zugspitze in 2006 este OK. Din ora in ora ai schutle bus pana la intalnire. La mine a intervenit munca + o problema personala si nu mai putut pleca ieri cum stabilisem...si ma oftic. Mersi pentru confirmare in ceea ce priveste hotelul. La anul tot pe asta il aleg ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 La mine a intervenit munca + o problema personala si nu mai putut pleca ieri cum stabilisem...si ma oftic.Mersi pentru confirmare in ceea ce priveste hotelul. La anul tot pe asta il aleg ! salutare fostam si anul acesta la garmich cuvintele sint de prisos cei ceau fost acolo si/au fost pot confirma organizare super parerea de rau sa terminat prea prea repedea datorita timpului drumul lam facut si la dus si la intors dintro bucata obositor O SA INCERC SA PUN SI POZE CIT DE CURIND VA SALUT POMPI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 (editat) Noi am facut drumul din 2 bucati, toata stima pentru tine, ca eu nici fara pasager nu as rezista sa fac distanta asta, mai ales pe caldura de ieri care ne-a cotropit pe drum. Am facut test drive cu K 1200 LT, dar nu pot sa spun ca mi-a placut. Editat Iulie 8, 2008 de Okesz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Noi am facut drumul din 2 bucati, toata stima pentru tine, ca eu nici fara pasager nu as rezista sa fac distanta asta, mai ales pe caldura de ieri care ne-a cotropit pe drum. salutare erati grabiti la garmich cu plecarea si nu neam gasit bine ati revenit acasa cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 8, 2008 Autor Share Postat Iulie 8, 2008 am sosit si eu, 14h de langa budapesta, f aglomerat. ieri m-a plouat de m-a rupt. am o gramada de poze, am sa pun o parte, am fost in dolomiti, pe stelvio, la grossglockner, am trecut si dincolo, am fost o zi la venetia. cateva poze sunt aici- http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=1694.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 am sosit si eu, 14h de langa budapesta, f aglomerat. ieri m-a plouat de m-a rupt. am o gramada de poze, am sa pun o parte, am fost in dolomiti, pe stelvio, la grossglockner, am trecut si dincolo, am fost o zi la venetia.cateva poze sunt aici- http://www.forumbmw.ro/index.php?topic=1694.0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danibacsi Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Am fost,am vazut,mi-a placut,m-am intors.SUPER!Pe cand si la noi cel putin 50% la organizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Am fost,am vazut,mi-a placut,m-am intors.SUPER!Pe cand si la noi cel putin 50% la organizare? alutare tataie unde ai disparut am asteptat telefonul si nai mai sunat ma bucur ca tia placut sintem departe la anul voi fi acolo iar salutare familiei si tot binele din lume cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danibacsi Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Salutare nea Pompica.Drumul lung,caldura mare.O fi fost berea 3,80 da' am cam incarcat bine si m-am trezit pe la 11-12 cred.Am crezut ca ai plecat si n-am mai sunat.Pe seara m-am gandit ca la intoarcere dai tu un semn.Eu iar am incarcat si luat cu valul am uitat sa sun.Scuze.Multumim pt urari.Si din partea noastra numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate