Raul_R1 Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) Am adus-o de ceva vreme, 3 saptamani, dar inca nu am avut vreme sa postez ... Deci R1 din 2000, 32+ k de km... Ce am observat in acestea 2 saptamani si 1000 km ...( o saptamana a stat deoarece a trebuit sa o inmatriculez): - e totusi o diferenta fata de F4 care l-am avut - consumu', undeva la 5, maxim 6 % ...mers "normal" cu ea - te omoara la maini - oricat ai regla suspensiile de soft, tot "hard" sunt - fara amortizor de ghidon mai bine stai in casa - e bestial de frumoasa, parere pur personala ... Mai jos poze: Numai bine, si sa ne vedem pe la intruniri... Asfalt uscat, Raul Editat Mai 29, 2008 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Mai 29, 2008 Share Postat Mai 29, 2008 (editat) Spider-Man Rider foarte frumoasa sa-o stapanesti sanatos si multi km fara incident asfalt uscat Editat Mai 29, 2008 de Denis TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Frumoasa foc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bebiku Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 E shucara rau . Mai iati si un costum de spider complet si apari in filme Glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Foarte tare coloritul , s-o stapanesti sanatos. PS de ce ai vrea sa-ti faci suspensiile mai soft pe un r1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Am adus-o de ceva vreme, 3 saptamani, dar inca nu am avut vreme sa postez ...Deci R1 din 2000, 32+ k de km... Ce am observat in acestea 2 saptamani si 1000 km ...( o saptamana a stat deoarece a trebuit sa o inmatriculez): - e totusi o diferenta fata de F4 care l-am avut - consumu', undeva la 5, maxim 6 % ...mers "normal" cu ea - te omoara la maini - oricat ai regla suspensiile de soft, tot "hard" sunt - fara amortizor de ghidon mai bine stai in casa - e bestial de frumoasa, parere pur personala ... Mai jos poze: Numai bine, si sa ne vedem pe la intruniri... Asfalt uscat, Raul ultima poza e facuta pe drumul spre sighetul marmatiei? am fost in zona aceia acum 2 saptamani (cand era intrunirea la bistrita) si cred ca pe voi v-am vazut inainte de baia mare cu vreo 20 - 30 km faina mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Super tare modelul asta,sa o stapanesti sanatos. PS: Ultima motocicleta din poza aia de pe serpentina are masca de scuter Peugeot Speedfight dar arata bine. Editat Mai 30, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haurar Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Prea tare motorul.....Sa ai parte de ea si asfalt uscat......R1ules... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 e foarte misto!!! sa o stapanesti sanatos!!! acum o sa vezi si tu ce fain e sa-ti amorteasca mainile prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 Fain motorul, dar nu inteleg partea cu suspensiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AadaA Postat Mai 30, 2008 Share Postat Mai 30, 2008 (editat) Sa-l calaresti sanatos! Chiar arata ca un paianjenel Editat Mai 30, 2008 de aadaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Mai 31, 2008 Share Postat Mai 31, 2008 Foarte frumos. Sa-l stapanesti sanatos. Vezi guma pe fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iunie 1, 2008 Share Postat Iunie 1, 2008 Prea tare vopsit Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 E shucara rau . Mai iati si un costum de spider complet si apari in filme Glumeam Am cautat dar nu am gasit... Foarte tare coloritul , s-o stapanesti sanatos. PS de ce ai vrea sa-ti faci suspensiile mai soft pe un r1 ? Sunt obisnuit cu suspensiile de pe F4 ...nu aveam nici o treaba... ultima poza e facuta pe drumul spre sighetul marmatiei? am fost in zona aceia acum 2 saptamani (cand era intrunirea la bistrita) si cred ca pe voi v-am vazut inainte de baia mare cu vreo 20 - 30 km faina mobra Da, e facuta pe Gutinu', drumul de la Sighet la Baia Mare, pe urcare ... Super tare modelul asta,sa o stapanesti sanatos.PS: Ultima motocicleta din poza aia de pe serpentina are masca de scuter Peugeot Speedfight dar arata bine. Da, e un Hornet din 2000, de 600cc , asa l-a luat cu masca de scuter Prea tare motorul.....Sa ai parte de ea si asfalt uscat......R1ules... Asa zic si eu, R1 rules ...acu m-am mai obisnuit cu el am mai facut 1000km weekendu' asta ... PS. Ce mishto sta pe curbe ... e foarte misto!!! sa o stapanesti sanatos!!! acum o sa vezi si tu ce fain e sa-ti amorteasca mainile prin oras... Mda...shti tu ce shti cu amortitul mainilor, dar m-am mai invatzat cu el, de la o vreme te invetzi cu amortzeala Fain motorul, dar nu inteleg partea cu suspensiile... Ma scutura, oricat de soft le-as face, dar nu ma mira...e un supersport totusi! Nevastuica mea cam sare la denivelari...dar se invata si ea... Sa-l calaresti sanatos!Chiar arata ca un paianjenel Foarte frumos. Sa-l stapanesti sanatos.Vezi guma pe fata... Mersii.. Guma fata am schimbat-o saptamana trecuta, pozele sunt de acu doua saptamani Prea tare vopsit Asfalt uscat ! Mersii, Asa sa fie . Sa ne vedem cu bine pe la intruniri si nu numai... Numai bine, Raul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Nevasta unui amic care are R1 si-a facut o perna pe care a prins-o peste sea. Daca setezi motorul cu suspensii soft, ai grija sa nu danseze pe viraje. Multa bafta! Arata super! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clau_C Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Am cautat dar nu am gasit... Raul Foarte misto desenul, foarte frumoasa motoreta ! Sa ai noroc de ea si sa va purtati de grija. Ia uite surpriza: /index.php?showtopic=221019 Nu am nici o legatura cu cel care le vinde insa mi-a placut ideea. Dai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Foarte misto desenul, foarte frumoasa motoreta ! Sa ai noroc de ea si sa va purtati de grija. Ia uite surpriza: /index.php?showtopic=221019 Nu am nici o legatura cu cel care le vinde insa mi-a placut ideea. Dai o bere Poi berea se rezolva la Cluj...la intrunire, vineri dupamasa pe la 16:00 - 17:00 o sa fim acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bidiutza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 am vazut si eu o aprilia sr la fel:P aceleasi desene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 am vazut si eu o aprilia sr la fel:P aceleasi desene Au cam aceeasi putere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Sa il stapanesti sanatos Tocmai ce am vrut sa iti spun si eu de geaca aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate