Drake Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 de pe scooter-attack.comink nu am dat comanda (ca nu s`a oferit nimeni sa ma ajute...nush cat m`ar costa transportul... ) 196864[/snapback] Aha...deci de pe siteuri din strainatate. O sa dau si eu o privire sa vad cum e cu taxa de transport si daca trimit si la noi in tzara...daca nu astept pana ma duc in germania...Merci de informatie. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Referitor la cum poate sa-si dea garda seama... cu tot respectu fratilor...da` daca-l salta radaru la 70-80 nu credeti ca sunt ceva probleme? take care numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 (editat) Referitor la cum poate sa-si dea garda seama...cu tot respectu fratilor...da` daca-l salta radaru la 70-80 nu credeti ca sunt ceva probleme? take care numai bine 209038[/snapback] asa este, ca sa poti sa-l conduci fara permis trebuie sa file limitat la 45km/h, daca te prinde cu 55km/h, gata dosar penal! Editat Iulie 25, 2005 de unnamed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 stiam ce se poate intampla...vruiam sa nu par agreziv in limbaj si sa ii las pe cei in cauza sa traga singuri concluziile.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 29, 2005 Autor Share Postat Iulie 29, 2005 (editat) oo..de cand nu am mai scris aici,am uitat de topic p forumul acesta mai multe aici-> http://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=8789&start=45 .... hm... STUPIZE-STUPIZE Audio system... Editat Iulie 29, 2005 de DonHacker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat August 28, 2005 Autor Share Postat August 28, 2005 Am facut primii 1000 km !!!!!!! intr`o luna jumate ... fara nici un incident major ... ...sunt bun,nu ? ) si cu un consum de 7l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 esti praf! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 esti praf! 232234[/snapback] bai din cate am inteles tu nu mai ai scuter ca nu lai platit cand trebuia si ti-la luat vali asa ca nu mai zi ca scuteru tau fuge 110km/h cand tu nici nu mai ai GILERA STALKER si nici nu cred sa iti fi luat altu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat August 28, 2005 Autor Share Postat August 28, 2005 bai din cate am inteles tu nu mai ai scuter ca nu lai platit cand trebuia si ti-la luat vali asa ca nu mai zi ca scuteru tau fuge 110km/h cand tu nici nu mai ai GILERA STALKER si nici nu cred sa iti fi luat altu. 232236[/snapback] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 bai costy .. am zis asta acum o luna si ceva knd iln aveam asa k informeaza-te!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate