sangre Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 am rezolvat cu rca-ul ...sper sa am timp sa fac si itp-ul daca nu....vad eu. vineri eu scap de la munca pe la 3 dupa-masa asa ca am sa vin dupa voi probabil. dar daca puteti sa amanati si voi pelcarea pe la 3 si juma asa as fi super. macar mergem si noi grup sa nu merg si eu singur! va salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ITP la RAR e cel mai eftin. 40 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) ITP la RAR e cel mai eftin. 40 RON. cu rusu la RAR sa faci ITP e sinucidere, nuti dau aia in veci verificarea! Editat Iunie 5, 2008 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ITP la RAR e cel mai eftin. 40 RON. cu rusu la RAR sa faci ITP e sinucidere, nuti dau aia in veci verificarea! poate fi eftin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) La noi la RAR iti numara rotile. Daca sunt 2, ai trecut. Verificare si ITP sun aceeasi lucru. Editat Iunie 5, 2008 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 6, 2008 Autor Share Postat Iunie 6, 2008 ..gata! am plecat.... ne vedem pe drum... si cand ajungem: multa si ..iar miine mai departe!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 La noi la RAR iti numara rotile. Daca sunt 2, ai trecut. Verificare si ITP sun aceeasi lucru. numara rotile , e buna! stiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Initial eram 9 ...in final n-am fost decat 3 dar a fost beton! Iata si niste foto: Acum am vazut ce poate o nipra cu atas! ...si o furca fata de ural, pe un teren greu! Editat Iunie 8, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 superb...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Iaca un MT original, bravo domnule Victor! Sincere felicitari participantilor si numa ce scap de diploma si ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 Iaca un MT original, bravo domnule Victor! Sincere felicitari participantilor si numa ce scap de diploma si ma bag si eu. ...asta inseamna c-or sa fie doua atase, super beton!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) ... fain.. tot astia batrani.... Editat Iunie 8, 2008 de drobu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 ...in curand o sa apara si de-astia tineri cu asa motoare.....in curand!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Salut. Eu am ajuns acasa luni dimineata la ora 4, am cazut lemn, la 7 si 10 desteptarea, am plecat la munca, astazi dimineata am venit de la munca si acum cu ajutorul lui fiica-mea postez pozele din hoinareala. Am impartit in mai multe parti pozele. Asta datorita faptului ca hoinareala mea a fost impartita, pot sa spun asa, in 3 parti. Partea I-a, -In 3, partea II-a, -In 2 si partea III-a, -Singur. Revin. Partea I-a am fost de la Drajna impreuna cu Cristi 57 si Sangre la Slobozia-Amara- Grivita (camparea de o noapte)-Buzau-Magura. La Buzau a intervenit o schimbare in traseul nostru ( care de fapt nici nu era stabilit) cauzat si de ploaia care a fost innainte de a ajunge in Buzau. Eu doream sa merg la intrunirea de la Bacau, asa o fuga la "spartul tirgului". ( Dupa informatii telefonice de la Andrei 832 vremea la Bacau era frumoasa). Cristi era suparat putin pe alternator si baterie ( eu grabit si uituc am uitat sa iau o baterie care am promis-o de acasa), Bogdan primise un telefon si era frumos din partea lui sa ajunga seara acasa, deci nu puteam sa mergem impreuna la Bacau. Am mai mers impreuna pina la Magura unde l-am cunoscut pe AlexEN. Ne-am inteles sa mergem impreuna si de aici -In 2. Revin. Partea I-a am fost de la Drajna impreuna cu Cristi 57 si Sangre la Slobozia-Amara- Grivita (camparea de o noapte)-Buzau-Magura. La Buzau a intervenit o schimbare in traseul nostru ( care de fapt nici nu era stabilit) cauzat si de ploaia care a fost innainte de a ajunge in Buzau. Eu doream sa merg la intrunirea de la Bacau, asa o fuga la "spartul tirgului". ( Dupa informatii telefonice de la Andrei 832 vremea la Bacau era frumoasa). Cristi era suparat putin pe alternator si baterie ( eu grabit si uituc am uitat sa iau o baterie care am promis-o de acasa), Bogdan primise un telefon si era frumos din partea lui sa ajunga seara acasa, deci nu puteam sa mergem impreuna la Bacau. Am mai mers impreuna pina la Magura unde l-am cunoscut pe AlexEN. Ne-am inteles sa mergem impreuna si de aici -In 2. De la intrunirea de la Bacau am plecat la Onesti (sa traiesti!),Adjud, Ramnicu Sarat (unde l-am cunoscut pe Darkrider82), Ianca, Viziru, Fetesti si...acasa! Noapte buna! Asfalt uscat numai sub roti Nu pot sa ma abtin sa nu postez poze cu vecinii de la camparea din Bacau => Grupul de la Ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iunie 10, 2008 Autor Share Postat Iunie 10, 2008 ..bai Victore, mi-ai tras o poza cihar dupa efectul tuici ...uitete si tu ce mecla am acolo, sa mor de ras, asta e v-a ramane la capitolul "amintiri placute". Cu toata ploaia a fost totusi o hoinareala pe cinste! si vorba ta: "numai asfalt uscat sub roti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salut. Mai Cristi, de asta am si puso la "indigo". De ploaie am avut bafta si cind am plecat spre Bacau, de la Buzau pina la Rimnicu Sarat m-a udat la picioare (adica m-a spalat) de m-a rupt. De la Rimnic incolo, curat , uscat, sa tot mergi. M-am uitat la kilometraj, in hoinareala asta am facut 815 km si am consumat aprox. 60 l benzina. Un consum de aprox. 7,5 %. Nu este nici putin dar nici prea mult. Un consum de ulei de aprox. 0,600 l ulei motor. Avind in vedere ca este si atasul basca incarcatura din el consider ca este rezonabil. Nu pot sa nu-i multumesc lui AlexEN pentru intelegere (nu m-a alergat) si insotirea pina la Bacau. Pot sa ma laud ca nu am avut nici un fel de problema deosebita la motocicleta. Doua becuri de pozitie spate arse la motocicleta si o tentativa de pana pe roata fata care dupa ce am umflat-o la Grivita nici acum nu s-a mai slabit. (Deci alarma falsa sau o gluma). Astept noi provocari. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate