Sari la conținut

prima tranta


ticolino
 Share

Postări Recomandate

Azi am comis-o in fata la servici, pe linia de tramvai.

 

de cateva zile lucrez 12 ore pe zi, ceea ce a contribuit la o oboseala+stres ascunse, pe care nu le prea simt, dar care imi alimenteaza o stare de nervozitate. stare pe care am intuit-o dimineata, si chiar mi-am impus sa o tin sub control si sa merg foarte calm.

 

toate bune si frumoase, pana la munca am mers incet, in coloana, pe banda mea, nu m-am bagat in depasiri, etc.

 

ajung la servici. In fata cladirii e un rond cu un gardulet. eu imi leg motorul de gardulet, dar tot prin jurul rondului se parcheaza si masini.

 

vreau sa o leg acolo unde o leg de obicei, dar dupa ce ma bag printre masini, observ ca nu am loc, asa ca dau cu spatele si ies. acum trebuia sa ocolesc tot rondul, ca sa ajung la o portiune accesibila de gard.

 

dar, surpriza, in fata mea un volvo cu avariile puse. cum eu tocmai iesisem dintr-un loc de parcare liber, ma dau mai in spate ca sa-i fac loc si ii fac semn. locul de parcare era perpendicular pe strada. ala, nimic. tot cu avariile. ii fac din nou semn, imi face si el semn. nu intelegeam ce vrea, de ce nu intra ca sa pot si eu sa trec de el. asa ca ma enervez, pornesc din nou motorul si plec tare (din cauza ca mai circulau masini) , si cand fac dreapta dupa 3 metri (dupa ce am trecut de el) spatele agata linia de tramvai (probabil) si cad.

 

pagube: lovitura minora la genunchi (julitura superficiala, dar genunchiul ma cam doare :laugh: ), o mica ruptura in pantaloni, maneta de frana rupta, semnalizator spate dreapta rupt.

 

concluzia: bine ca nu am patit-o mai grav, o consider ca pe o lectie pe care sper ca am invatat-o. nervii si motorul nu au ce cauta impreuna. :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de cateva zile lucrez 12 ore pe zi

De 15 ani lucrez MINIMUM 12 ore pe zi... :laugh: O sa te obisnuiesti...

 

asa ca ma enervez, pornesc din nou motorul si plec tare

Se numeste "inteligenta emotionala". In cazul tau LIPSA. Invata sa te controlezi, asa cum ai constatat singur, "nervii si motorul nu merg impreuna". De fapt nervii nu merg impreuna cu mai nimic.

 

Bucura-te ca n-ai patit nimic si beleshte ochii in continuare! Bafta!! :drink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ticolino, singurele 2 accidente (minore) in 8 ani de condus pe care le-am comis au fost pe fond de nervi exacerbati, asa ca atentie mare! nervii si volanul/ghidonul nu au ce cauta impreuna! nu mai spun ca cele mai mari timpenii le fac nu cind ma grabesc, ci cind am draci!

 

Ai grija cu genunchiul ala!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

stau si ma gandesc: ce naiba a fost in capul meu?

 

am vazut in alt topic, ca spunea cineva ca 50% din accidente se intampla f. aproape de casa, deoarece soferii "coboara garda". cred ca aici ma incadrez si eu. daca s-ar fi intamplat la jumatatea drumului, as fi stat calm. dar faptul ca eram atat de aproape de firma, chiar in fata cladirii, si nu puteam sa ajung la ea, cred ca mi-a dat un sentiment de frustrare. :laugh:

 

 

PS. mai tine minte cineva filmul "the fall"? mie mi-a placut pt ca m-am identificat cu tipul. iar lucrul asta acum ma pune pe ganduri :(

 

PS2.

De fapt nervii nu merg impreuna cu mai nimic.

ba da. cu :crack: si :baldy: si uneori cu :crack: :drink:

Editat de ticolino
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta cu asteptarea are legatura cu faza ailalta. Astepti linistit metroul/tranvaiul 15-20 de minute, dar daca liftul nu vine in 10 secunde te oftici rau :drink:))

crudul adevar......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...