Nechifor Solitaru' Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Bre Atillas, faceam si eu misto de hidosenia asta de KTM Si mai ales de tobele alea inteligent plasate dintr-un anume motiv care inca imi scapa. cine le-a desenat, a adormit cu un pliant cu Buell în mînă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
McKagan Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Cel putin SV-ul ala cred ca ar fi un concurent foarte serios pentru Africa si Supertenere Acum pe bune, chiar pare ca s-ar descurca bine in teren la cum e facut, pare si foarte usor, insa nu prea am mai vazut vazut cadru grila la enduroaice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Iunie 10, 2008 Share Postat Iunie 10, 2008 Fain cros oricum si la +150CP cat are cred ca urca orice deal pa orice noroi cu peste 200kmph .....numai sa aibe si pilot super profesionist si sa fie un pic nebun Da ce ziceti de R1 chopper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 ..... facatura pe computer ! ... stim si noi din astea ! NUUUU MAAA, e pe bune, ete link: http://www.sportsbikerider.com/viewer-32637.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 din ce am povestit pe la cursa de la sibiu(EMA) am aflat ca smecherii ca R1 asta se folosesc la calificari la erzberg unde tre sa ai super viteza sa te poti califica ptr cursa..nu stiu daca chiar asa e dar cred ca la asa ceva s-ar preta totusi..full gaz pe macadam.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 de asta ce ziceti? mie mi se pare o frumusete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 de asta ce ziceti? mie mi se pare o frumusete tre sa recunosc e frummoasa. Motoru am intles ca e un monster, dar cu ce suspensi e pe el si ce modificari majore are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 suspensie, bascula, lumini, furca fatza, ghidon, evacuare, scaritze, sist de franare, rotzi...ramas doar cadru, coditza, electrice si motor. Nu am reusit sa gasesc postul nebunului care a construit-o...cam asta imi amintesc, ca am modificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Iaca ce am gasit pe un forum vecin ))) acum a vazut un amic poza citez : "Arata ca un copil maltratat" )))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate