Prodigy Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Am auzit de la un coleg de servici ca ar fi fost un accident azi pe la baneasa....nu stia detalii insa a vazut o motoreta trantita.....stie cineva ceva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andreea_puiutz Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) Am auzit de la un coleg de servici ca ar fi fost un accident azi pe la baneasa....nu stia detalii insa a vazut o motoreta trantita.....stie cineva ceva??? Si colegul meu mi-a spus acelas lucru cand a ajuns la birou...din cate am inteles era vorba despre un scuter care a iesit de la Romaero...sau cel putin asta a vazut colegul meu...si ca scuteristul ar fi fost de vina,pt ca nu s-a asigurat...mai multe nu stiu... Editat Iunie 2, 2008 de Andreea_puiutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 daca scuteristul era de vine si a iesit fara sa se asigure , atunci sper ca nu a fost un accident usor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hector_4me Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Ce minte pe unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) daca scuteristul era de vine si a iesit fara sa se asigure , atunci sper ca nu a fost un accident usor !!! Si daca era vorba de un motociclist, conservarul era de vina, nu? Ce e cu repulsia asta fata de scuteristi? Si ei sunt oameni. Ala a gresit, plateste, dar nu e normal sa speri ca a fost un accident grav... Sau faci parte din cei care nu dau 2 bani pe viata unui om? Editat Iunie 2, 2008 de VladuL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 dupa spusele nevestemii care la ingrijit la spital scuteristul este si motociclist,cica are mana stanga rupta si 2 coaste rupte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 daca scuteristul era de vine si a iesit fara sa se asigure , atunci sper ca nu a fost un accident usor !!! Daca scapa il omoram cu pietre? Sa dea cine nu a gresit niciodata? Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zzrina Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Daca scapa il omoram cu pietre? Sa dea cine nu a gresit niciodata? Ce zici? sun man, u r really nice , si iti dau si dreptate eu zic sa se faca un grup cu cei care n-au gresit niciodata si sa intram noi, ceilalti, pe profilul lor sa le scriem... sa-i felicitam... oare cati membri vor fi???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
modoran Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 vivibiker esti de kko. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Stie cineva detalii complete?Ce scooter era? Am niste banuieli......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Hai bre, nu stie nimeni ce scooter era? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vici Biker Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 vivibiker esti de kko. hai jura`te cu salamu` mai da`te cu motocicleta pe forum ca eu ma dau pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu nx Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Stie cineva detalii complete?Ce scooter era?Am niste banuieli......... Nu iese cineva la numaratoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 hai jura`te cu salamu` mai da`te cu motocicleta pe forum ca eu ma dau pe strazi bai...ninja-albastru.... daca 2-3 scuteristi te-au suparat asta nu inseana ca trebuie sa generalizezi, unii scuteristi sunt chiar motociclisti si folosesc motorul pentru un transport mai lejer in oras,nu pot sa iti zic decat sau ca au permisul suspendat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andr3y 954 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 bai...ninja-albastru.... sau ca au permisul suspendat.... cand iesim ma la plimbare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 daca scuteristul era de vine si a iesit fara sa se asigure , atunci sper ca nu a fost un accident usor !!! in continuare spun... la inscrierea pe acest forum ar trebui sustinut un test psihologic . Multi nu aveti ce cauta in libertate, decat cu halate albe, cu manecile legate la spate. Si ca sa vedeti... unii, ca exemplaru de mai sus , au chiar si drept de vot !!! Citand un mare clasic in viata.. Stai jos ! Ai nota 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prodigy Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Si iarasi s-a deviat de la subiect......doamne cata ipocrizie in romania asta....si ne mai miram de ce sunt soferii tampiti in trafic si ne taie fata,.....pffff....halal.... ultimul topic care l deschid la accidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 daca scuteristul era de vine si a iesit fara sa se asigure , atunci sper ca nu a fost un accident usor !!! cat de destept esti ... pot sa te ating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Vici fiss este un fost scuterist(cititi profilul) care si-a luat o moto de 125 botezata pompos Varadero si se crede mare motociclist adica este un PARVENIT(oare o stii ce inseamna asta?).......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 cand iesim ma la plimbare ? abia am fost la cj, superb drumu intre bv si tg muresh refacut. meri la cj in week la fest/nu-mi mere shift-u'. io mi-am lasat-o la tg muresh k am cumparat o masina de-acolo, se-nserase, ploua si tot primeam tel ca-cate accidente sunt pe drum....so vineri mi-o iau usurel spre tg muresh, recuperez motoreta si ma duc la cj la fest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate