foxbat Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 se baga cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 se baga cineva ? Daca nu e enureala ma bag... cand se pleaca? Detalii cazare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Daca nu e enureala ma bag... cand se pleaca? Detalii cazare? pai inca n -am setat unde si cine/cati am intentia de merge cu SLR ul ( un fel de Dominator) deci nu prea ma "enduresc" oricum drumurile sunt ok deci e de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Dar pana la Sulina exista vreun drum ? Ca stiam a se ajunge doar pe canal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Drumuri de ape..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vinkator Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Drumuri de ape..... Deci montam flotoare pe mobre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Dar pana la Sulina exista vreun drum ? Ca stiam a se ajunge doar pe canal.... pai ce ziceam, dupa ce ne adunam..vedem care din locatii ramane.etc:) ca de ex un 1200GS nu stiu daca vrea sa mearga pe plaja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Daca nu mergeti tare (peste 100) ma bag si eu. Tura e cam de 700 de km ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 daca stam cu cortul ma bag si eu sambata,astept detalii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 daca stam cu cortul ma bag si eu sambata,astept detalii salutare:) deci, prin urmare eu merg cu SLR ul deci viteza este de 85 - 105. in functie de cine se banga..alegem o destinatie - si in functie de ea facem planuri. De exemplu nu stiu cum se trece spre Portita decat din povestite ( ma refer la mersul pe malul marii ) , la fel, la sulina din cate stiu se trece cu bacul eu merg 100 % si plecarea este sambata dimineata . in rest..cine se decide sa spuna si eu n am cort asa ca fie ma ia in locatie cineva, fie gasim o locatie si cu cazare. respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 precis gasim cazare in sulina,eu ma tin dupa tine am o ninja problema este daca avem drum sau macar sa avem certitudinea ca le putem urca pe vapor,dar stiu ca e un drum care merge pana la sulina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duke nunkem Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Atentie - Gura Portitei - super scoruri - beutura la pachet (nu ai de unde sa cumperi decat de la restorant) Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 precis gasim cazare in sulina,eu ma tin dupa tine am o ninja problema este daca avem drum sau macar sa avem certitudinea ca le putem urca pe vapor,dar stiu ca e un drum care merge pana la sulina mai tu te alinti, eu am 1 cilindru, tu ai 4 asa ca nu i de tinut unul de altul atunci, sulina sa fie, imi fac lectiile si maine revin cu amanunte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Drumurile despre care discutam aici se pot face doar cu enduro. Trebuie sa fii masochist sa incerci cu altceva si sa nu tii deloc la motor. Pe mine ma tenteaza Sulina dar nu stiu sigur cum se poate ajunge acolo. Am auzit ca nu ar fi drum dect pana la Gorgova, desi eu am vazut drum pe anumite harti, iar in Sulina exista masini. Am vazut chiar si o moto de 125. Am mai vazut pe harta drum de la Crisan la Caraorman si de la Sulina la Letea si Periprava, dar realitatea in teren poate fi cu totul alta. De la Sulina la Sf. Gheorghe sunt 99% sigur ca se poate. Daca stii cineva mai multe detalii despre drumul pana la Sulina il rog sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Drumurile despre care discutam aici se pot face doar cu enduro. Trebuie sa fii masochist sa incerci cu altceva si sa nu tii deloc la motor. Pe mine ma tenteaza Sulina dar nu stiu sigur cum se poate ajunge acolo. Am auzit ca nu ar fi drum dect pana la Gorgova, desi eu am vazut drum pe anumite harti, iar in Sulina exista masini. Am vazut chiar si o moto de 125. Am mai vazut pe harta drum de la Crisan la Caraorman si de la Sulina la Letea si Periprava, dar realitatea in teren poate fi cu totul alta. De la Sulina la Sf. Gheorghe sunt 99% sigur ca se poate. Daca stii cineva mai multe detalii despre drumul pana la Sulina il rog sa ma anunte. ei, eu cred ca nu e vorba numai de enduro ..bine, sa nu bagam vacile si ss urile dar o hondita ( dominator ) nu cred ca are problme prea mari din ce am citit daca mergem " street" atunci luam bacul, daca nu , gasim noi un drum - acum caut pe garmin sa vaz ce si cum multumesc pentru sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 @ foxbat- am spus in sensul ca stau dupa tine si merg dupa mersul tau @ jumbo- motoreta mea serveste coclau saptamanal deci va merge si pe acolo .... TREBUIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 @ foxbat- am spus in sensul ca stau dupa tine si merg dupa mersul tau@ jumbo- motoreta mea serveste coclau saptamanal deci va merge si pe acolo .... TREBUIE pana in tulcea sunt cam 281 km. cea mai scurta varianta. dupa care luam vaporul care vapor..vom vedea cam ce stie sa faca se pare ca face cateva ore pana in Sulina si duminca inca nu m am lamurit ce orar are, mai sap deci, o camera dubla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Eu, ca si asa nu am cort. Numai vezi sa nimeresti una cu pat matrimonial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Pai si cu motoretele cum ramane? Le lasam la Tulcea sau le plimbam cu barca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenhorn Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Vreti musai la mare? Am auzit ca se deschide Transfagarasanul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Daca vreti sa vedeti drumurile din delta puteti sa intrati pe googlearth.com si vedeti pe imagini din satelit, se vede binisor desi in unele zone rezolutia lasa de dorit dar asta este valabil pt versiunea gratuita, daca stie cineva sa hackereasca versiunea Pro veti avea imagini la super detaliu si puteti sa va stabiliti traseul fara probleme. Editat Iunie 5, 2008 de lznicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 (editat) Eu pe Transfagarasan am fost sambata trecuta, speram sa cutreier Dobrogea saptamana asta. Editat Iunie 5, 2008 de lenoyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Vreti musai la mare? Am auzit ca se deschide Transfagarasanul!!!! thx, eu ma bag la o transalpina dar peste 2 saptamani acum ma trag mai spre mare thx, eu ma bag la o transalpina dar peste 2 saptamani acum ma trag mai spre mare gata aranjat tb sa ajungem pana in ora 13:30 sambata )( ca altfel nu avem cu ce merge si tb sa lasam motoarele in Tulcea am aranjat asa : 13:30 , tulcea, - 15 sulina 45 ron / pasager, 20 -30 ron / motor cazare la 35 ron / persoana ( 70 ron camera ) , 2 camere de 2 paturi ( nu pat dublu ) intoarcearea duminica ( ora 7 am sau ora 12 pleacarea din Sulina ) in rest traseul il mai " sap " ca parca duminica m as baga pe la o istria..etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 Pana la Tulcea sambata pe ce traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Iunie 5, 2008 Autor Share Postat Iunie 5, 2008 Pana la Tulcea sambata pe ce traseu? ma gandeam pe slobozia, si la intors pe la histria:) oricum ma mai "uit " un pic deci, cine vine sigur ? mi a mai venit o idee ..e posibil sa lasam mobrele in Tulcea..dar vedem acum ce si cum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate