DarkRyder Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 se prea poate, dar el a fost in ghips 14 zile, deci de la IML ii va da 14 zile. iti hartiile de la IML, de la spital de cand ti-au pus ghipsul, de la politie. du-te si la asigurari sa-ti deschida dosarul de dauna. in max. o luna trebuie sa-ti tea banii, mie asa mi i-au dat. daca n-ai chef de procese si alte d'stea, tiganeste-te cu don'soara sa scoti cat mai multi bani de la ea + ce-ti dau asigurarile si asta e. nu o sa vina nimeni sa-ti planga la usa ca-i pare rau ca te-a lovit si sa-ti ia un 600RR nou. dupa accident, muti nu s-au ales nici macar cu aia 1500 RON care ti i-a oferit tanara nepriceputa. Esti pe langa ... daca acele 14 zile sunt cauzate de imobilizarea unei entorse, isi va lua fix 9 zile de ingrijiri medicale sau mai putin ( in cazul lui 2). Acelasi lucru valabil pentru contuzii sau escoliatii unde anumiti ortopezi plini de zel, pt siguranta si rapiditate i-au trantit o fasa gipsata. Daca in schimb a avut fractura, atunci nu statea 14 zile si GARANTAT ii dadea dublu ingrijire medicala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 va multumesc mult !! mi-ati mai deschis orizonturile !! acum sa vad ce fac cu dosaru de daune la bcr !!fac cinste vb la tel si in bucuresti seara oricand !! ramin dator !! poate cu motoreta tunata asa !! linistestete ca nu o sa castigi nimik cu cele x zile de ingrijire..... procurorii si judecatorii stiu cand e un caz grav....sunt versati......si te plimbi degeaba eu zic sa te ocupi cat mai bine de dosarul de dauna........sa-l indupleci....convingi pe inspectorul de daune ca motorul e mai varza decat pare bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANDY_14CON Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 PS: Tu esti beat de nu poti lega doua cuvinte? De la inceputul topicului si pana la ultimul post nu ai legat doua vorbe ca lumea.. cred ca e beat Nu exista sa indrepti janta. Nu la un motor, mai ales ca F3 e capabil de 240/h.. La masina merge, dar aia sta pe 4 roti, nu pe 2. ba exista. am indreptat eu, numai ca nu e de viteze mari si de lunga durata, trebuie schimbata mai devreme sau mai tarziu, mai bine mai devreme decat mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Invata frate sa te exprimi ca m-ai mult mi-ai facut nervi cu topicul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Sub 10 zile de ingrijiri nu se deschide dosar penal. De fapt se deschide si se da NUP din oficiu. De unde ai scos-o si p'asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 a scos-o fff bine asa este citeste legislatia. Sub 10 zile de ingrijiri medicale nu se incepe urmarirea penala impotriva vinovatului pt vatamare corporala din culpa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate