ZORRO Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Pe www.weather.com au zis clar ca la mare week 8-10 iulie e soare si frumos, abia de luni ploaie. Au cam nimerit-o +/- 12-24 ore. La tv nu ma uit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Haidetzi mai oameni buni sa mergem... Cata mergi cu noi la mare? Eu zic ca o sa fie frumos... Hai domnu' zorro sa ne plimbam, mai!!! Hai cine se mai baga??? @Ray: Daca pleci de dimineatza lasa shi tu un nr de telefon ca sa ne adunam mai multzi in vama!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 Pana la decolare mai sunt 72 de ore!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Pana la urma nu am inteles la ce ora se va pleca vineri si unde se va ajunge. Daca se pleaca dupa ora 4 am mai fi inca doi care am merge. Bronto, tu stai cumva in Chitila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 12, 2005 Autor Share Postat Iulie 12, 2005 1.In mod sigur dupa 4... 2.Stau in cartierul Chitila nu in comuna Chitila...deci stau in chitila Mai precis pe str Triumfului(La cateva strazi de Mielu)... Tu unde stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Ducule vad ca nu prea este nimeni in zona nudistilor zona frumoasa nu de alta mai ales cand e plin de femei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealbu Postat Iulie 12, 2005 Share Postat Iulie 12, 2005 Daca vremea e buna si se pleaca dupa ora 17, va tin si eu companie pana la Eforie Nord. Intentionez sa ma intorc duminica tot dupa ora 17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 eu sigur merg......cu masina:)........merg cu sotia si cu baiatul., asa ca daca vedeti o dacie albastra cu BV82SEL....eu sunt:).......sper sa ne vedem pe acolo:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Eu stau pe strada Minervei si am tot un GPZ pe care tocmai l-am luat. As merge si eu cu Paul cu CBR-ul de 600 care sta pe langa Mielu. Daca vii in seara asta la Arc poate ne vedem si mai stam de vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 Ca Minerva e a 2-a strada de la mine shi putem vb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 Ce numar ai la moto shi ce culoare este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Deci pana la urma mergem in Vama? Vine cineva cu masina sa avem si noi cui sa dam o bere pt bagaje. Bronto pe la ce ora e plecarea, ca eu nu pot sa plec decat dupa serv, adica 6-7 seara, deh nevasta muncitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Este numar de leasing de Bistrita si culoarea este alb/albastru. Daca nu ne vedem la Arc in seara asta, noi mai stam seara pe la lukoil-ul de la intersectia chitila/bucurestii noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Esti norocos ca au asfaltat Triumfului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 Eu nu v-am vazut la luk oil nici o data shi trec seara pe acolo... @Zorro : Da se merge in vama ... eu propun ca ora de plecare 6 PM (deshi e cam tarziu, unii mai shi "munceste" asha ca zic sa ne intalnim la 6 la arc shi sa plecam... Este posibil sa vina un prieten de-al meu cu un break asha ca este posibil sa avem loc de bagaje... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 @Zorro : Da se merge in vama ... eu propun ca ora de plecare 6 PM (deshi e cam tarziu, unii mai shi "munceste" asha ca zic sa ne intalnim la 6 la arc shi sa plecam... Este posibil sa vina un prieten de-al meu cu un break asha ca este posibil sa avem loc de bagaje... 201902[/snapback] Eu sunt de acord mai ales ca probabil iesim pe autostrada si eu stau in Tei si mai recuperez ceva timp daca nu ajung la Arc. Pentru mine variabila hotaratoare ramane VREMEA, caci eu unul pe ploaie nu imi place sa merg si mai ales sa stau la mare. Si a doua e apa marii, ca daca e rece stau si ma prajesc la soare si cu berea in mana. Si mai raman si cu banii dati. Daca rezolvati problemele astea sunt al vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Ducule vad ca nu prea este nimeni in zona nudistilor zona frumoasa nu de alta mai ales cand e plin de femei 201561[/snapback] Pai nici nu aveau cum sa fie cu ploile astea am intrebat un pretin ce lucra la VOX MARIS si a zis ca abia acum incep sa vina ,e subtire cu turistii sezonul asta numai in WE doua trei zile nimic in cursul saptamanii. La nudistimai erau trei patru tatoase dar eram cu soata si .........mi-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Zorro, unde in Tei? Eu - pe Teiul Doamnei, pe la mijloc... parcare in spatele blocului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Zorro, unde in Tei? Eu - pe Teiul Doamnei, pe la mijloc... parcare in spatele blocului. 202079[/snapback] Eu tot pe Teiul Doamnei, aproximativ, dar nu tin motorul langa bloc, am o alta locatie mai buna. Hai sa ne intalnim sa mergem deseara la Arc daca nu ploua. Sorry Bronto pt interventia asta off topic. Si vremea la mare de pe weather.com Fri Jul 15 Mostly Sunny 28°/ 16° 10% 28 °C Sat Jul 16 Isolated T-Storms 28°/ 16° 30% 28 °C Sun Jul 17 Isolated T-Storms 29°/ 16° 30% 29 °C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 I agree, ne vedem la arc! Dar nu vin din tei, deci.. poate plecam impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Craiu' Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Deci...pleaca cineva spre mare vineri pe la ora 17.00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 Zorro, Bronto, dati-mi nr.tel pe pm va rog, sa ne gasim acolo. Eu plec dimineata, si va las loc de corturi. Ne vedem vineri seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealbu Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Deci...pleaca cineva spre mare vineri pe la ora 17.00? 202643[/snapback] Da, eu plec... nu stiu daca exact la 17.00, depinde cum scap de la serviciu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZORRO Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 (editat) Eu nu mai pot sa merg. Din motive care nu tin neaparat de mine. Asta e. Distractie placuta la mare si sper ca nu am incurcat pe nimeni. Editat Iulie 15, 2005 de ZORRO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealbu Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 Ultima strigare! Daca mai merge cineva in dupa-amiaza asta: 0744630106. Bafta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate