raptor_4_u Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Incep cu cateva poze dar astept si de la voi. Raptor - Piatra - Neamt Editat Iunie 8, 2008 de raptor_4_u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Realitatea: http://www.realitatea.net/foto_388262_moto...ece_295492.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 Raptor - Piatra - Neamt Care nu vrei sa bei rachiu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
condor Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 baga mai multe poze liviule k ai facut destule.vad ca ceilati nu au curaj.ori inca nu si-au revenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ninja_kat Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 mai puneti poze ca vreau si eu sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 poze , poze , poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ifconfig Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Cateva poze (vreo 500 ) si aci: http://www.umsoft.ro/jonut/MotoBacau2008/ Editat Iunie 8, 2008 de ifconfig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 fara cuvinte...belea belea...care na fost sa se zgaraie de numa numa...eo unu nu mai am glas...kreca berea rece e e vina...ca a curs din belsug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
76cpo Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 super intrunire mam simtit excelent...ma enervat muzica ai tehno toata noaptea...in rest o intrunire fff reusita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
condor Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 cei care n-au ajuns sa se oftice.pana si pensionarii au fost pe felie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KreKt3Bat Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 cei care n-au ajuns sa se oftice.pana si pensionarii au fost pe felie. da da:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 da da:)) super intrunire. mad max varianta romaneasca:d super intrunire. mad max varianta romaneasca:d mai am vreo 423 poze . exista vreo varianta sa le upload-ez mai usor ca asa ar dura vreo 2 zile ca-s si pe rezolutie mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 imi pare rau ca n-am putut si noi sa ajungem(eu si se stie cine:d)dar bacu asta.... app ce-a mai debitat madmaxu' anu asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel_biker Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nu mai pune nimeni poze? haideti mai,care ati mai facut poze sunteti invitati sa le postati;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KreKt3Bat Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 nu mai pune nimeni poze? haideti mai,care ati mai facut poze sunteti invitati sa le postati;) :PPPP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Aceeasi problema cu upload-ul...cine mai are poze sau mai vrea poze...dati add la id mess sebiantonie si facem schimb de pozici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 O intilnire super reusita,felicitari organizatorilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 Hai k mai incerc eu sa pun niste poze.... greu cu upload-ul... daca vreti poze intrati aici http://www.hi5.com/friend/photos/displayMa...wnerId=36550702 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 frumusel ducati-ul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 frumusel ducati-ul.... Mai e nevoie sa spun ca proprietarul mai are un ferrari 360 cabrio, un bentley continental si un rolls(astea le stiu eu..dar e posibil sa mai fie si altele)?? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 imi pare rau ca n-am putut si noi sa ajungem(eu si se stie cine:d)dar bacu asta....app ce-a mai debitat madmaxu' anu asta?! mad max a fost cel mai original...cel mai trendi...da si totodata cel mai rupt de realitate....dupa ce a tras de funie a tras umpik si pe dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 dupa cum am mai zis am 430 poze tre sa uploadez cate una sau pot mai multe odata? stie cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrider Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mare dreptate aveti cu clubul ala, fara sa stiu am pus cortul langa el si am tinut o in house pana la 5 dimineata. frumoasa petrecere ,pozele le pun cand o sa le descarc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 mare dreptate aveti cu clubul ala, fara sa stiu am pus cortul langa el si am tinut o in house pana la 5 dimineata. frumoasa petrecere ,pozele le pun cand o sa le descarc. eo am pus cortu departe de club si mo bazait la cap de numa numa asta sambata spre duminica...k vineri noaptea am avut tot o treaba k berea pana sambata dimineata la 7....eo ...mad max si tecu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Iunie 9, 2008 Share Postat Iunie 9, 2008 orce filmulet de la intrunire il puteti uploada pe www.mototube.ro va multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate