delta X Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Bravos domnilor, m-ati facut un pic invidios! Mai ca vreau sa imi parchez langa vitezana si o capra de fo' 250cc sa vin cu voi pe coclauri! ...mai ales ca stiu ca arata mult mai bine 'live' decat in poze sau in relatari!! spor la drum si poate ma alatur si eu cat de curand!! Horatiu Poate minim 400 ar fi mai idicat daca se pleaca din Bucale pe mobre Daca iti iei un 250 tu o sa fii pe bicla in comparatie cu noi, nu-i corect Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 Salut, sunt un pachetel cu dureri de oase si muschi...dar ce frumos a fost!? M-am apucat sa scriu, doar ca sa dau drumu' la topic si sa-i las si pe ceilalti (inca 4) sa-si spuna impresiile din "scurta" noastra calatorie de duminica prin (peste) muntii Baiului. Poate deschidem aici o discutie despre cat si ce se poate face cu motocicletele enduro-touring (chiar street enduro). Pe scurt, am fost 5 baieti (3*30+1*41+1*43 ani) pe cinci BMW-uri (s-a intamplat), 2*F650GS, 1*F650GS2008, 1*F800GS, 1*1200GS, pe traseul BUCURESTI-COMARNIC-SECARIA-DRUM CREASTA-PLECARE SORICA-AZUGA-SACELE-PAS PREDELUT-VALEA DOFTANEI-PALTINU-CAMPINA-PLOIESTI-BUCURESTI. Deocamdata fara comentarii, doar ceva poze... BAIETI, m-am prins (astazi uitandu-ma la TV Discovery), coborarea de la sorica in dn1 era pentru TRIAL, nici macar ENDURO (le stiiti p'alea scobite, fara sa si foarte, foarte...usoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 super faina tura!! o so facem si noi cu trupa de lc4 cum se comporta 1200-ele pe coclauri? de exemplu e mai usor de ridicat decat gs800-ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 (editat) cum se comporta 1200-ele pe coclauri? de exemplu e mai usor de ridicat decat gs800-ele? Eu ma descurc bine cu el. Merge ceas, mai ales pe portiunile in care poti sa-i dai un pic de viteza. Cuplul foarte mare il ajuta pe portiunile de viteza mica. Cardanul este o mare afacere. Sigur ca e mai usor de ridicat, pentru ca are crash-barurile alea mult iesite inafara, in fata cilindrilor. Dealtfel, dupa ce unul dintre noi cadea si cand niciunul nu putea sa sprijine motorul pe cric, din cauza pantei si a noroiului, lasam eu motorul pe o parte si ma duceam sa ajut - tocmai pentru ca este cel mai usor de ridicat. Pe de alta parte nu are roata de 21 ca F800 si este cu vreo 17kg mai greu, ceea ce se cunoaste. Spor Editat Iulie 4, 2008 de ali baba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 4, 2008 Share Postat Iulie 4, 2008 foarte misto traseul,nu am mai fost de ceva vreme pe acolo...bag eu ZXR-ul si pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ali baba Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 foarte misto traseul,nu am mai fost de ceva vreme pe acolo...bag eu ZXR-ul si pe aici Ma intrebam cum sa reactionez: sa te previn ca este mult mai greu, ca nu are legatura cu transalpina si ca nu merita sa incerci, sau sa te incurajez pentru ca sa avem motive de amuzament mai incolo? Oricum, iti apreciez curajul. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 glumeam om bun,nici chiar in halul asta nu imi bat joc de ea.M-am referit ca nu am mai fost de mult,pe picioare cu rucsacul in spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Iulie 6, 2008 Share Postat Iulie 6, 2008 Nu ma pot abtine AliBaba, dar Gsurile astea is crima! asa bine arataaaaaaaaaaaaa.... sa o stapanesti sanatos! si cand imi iau si eu GS1100 iarna asta te contactez sa le scoatem impreuna intr-o tura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate