hardcore Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Vreau sa imi cromez ceva chestii la nipra.......stiti pe cineva prin buc care se ocupa de asa ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Bucuresti Cromare: - zona Piata Obor, din Str. Ziduri Mosi iese o straduta mica pe langa gardul targului. Persoana de contact: Bratu. Nr de telefon: 2422635 - C. D’AMI & Co INTERNATIONAL CONSTRUCT S.R.L. B-dul Iuliu Maniu nr. 246, Sector 6 Bucuresti Tel. 4934282 ; 4934283 - Mai este un atelier de cromaj pe langa liceul Gerorge Enescu - Baie de crom, strungarie, sudura, face orice dupa schita. Persoana de contact: Serban: 0722.321.300 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 a cromat cineva pe la ei?????(sunt luate de pe http://www.motorlife.ro ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catallin Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Pai cromeaza tu si ne spui si noua,ca si eu vreau sa cromez(nichelez) ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 a cromat cineva pe la ei?????(sunt luate de pe motorlife.ro) 196385[/snapback] Aia de langa obor is de treaba da din pacate nu au cu ce, intr-un an a inceput sa sara cromul (cel care nu sarise dupa cateva luni). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Pe strada mieilor, bucuresti, undeva intre dimitrfoff si piata muncii, pe dreapta in spatele blocurilor, e o firma de acoperiri galvanice. A, sa nu uit, e pe langa sediul central al lui Gipo, cei cu pescuitul... Atelier de pe Magura Vulturului (Bucuresti, cum intri de pe Sos. Iancului, la 100 m pe dreapta e o poarta rosie pe care scrie "Acoperiri metalice"). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 Astea ar fi cam toate atelierele de cromat din buc pe care l-am gasit eu..... La care ziceti sa ma duc..........care e cel mai ieftin si cel mai bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 exista o chestie care se cheama "SEARCH" /index.php?...topic=13533&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 @dmw hmm ia ghici de unde le-am luat.....ma interesa unde se face cea mai de calitate cromare .....ca nu am chef sa dau o graoza de bani si dupa aia sa imi infloreasca rugina ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 dadeai un search pe motociclism.ro gaseai topicul pe care l-am pus eu vezi ca acolo spune lumea de cromarea de la obor ca ar fi O.K. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 5, 2005 Autor Share Postat Iulie 5, 2005 de aia de la obor am auzit si bune si rele de celalalte ateliere ma interesa sa vad ce zice lumea........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveGSXR Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Am vazut in targ un Simson care avea cromarea facuta cam de un an de zile dupa spusele proprietarului. Si lucrarea era reusita. Mi-a zis ca a facut-o pe Magura Vulturilor. Mai multe nu pot sa iti spun, si eu caut sa imi cromez niste chestii la Simsonul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 de aia de la obor am auzit si bune si rele de celalalte ateliere ma interesa sa vad ce zice lumea........ 196482[/snapback] is buni daca tii piesele in casa; daca le pui pe motor nu prea aia de pe magura sunt cam la acelasi nivel n-o sa vezi niciodata cromare de calitate la unii care au baia de cromare in fundu curtii erau unii de aveau si site de net (adresa am luat-o tot de pe motociclism parca) si pareau mai rasariti, ISO 9001, etc , se desprinsesera din nu's ce fabrica mai mare. am sa caut adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 is buni daca tii piesele in casa; daca le pui pe motor nu preaaia de pe magura sunt cam la acelasi nivel n-o sa vezi niciodata cromare de calitate la unii care au baia de cromare in fundu curtii erau unii de aveau si site de net (adresa am luat-o tot de pe motociclism parca) si pareau mai rasariti, ISO 9001, etc , se desprinsesera din nu's ce fabrica mai mare. am sa caut adresa. 196530[/snapback] cauta mah ca vreau sa scap si io de rugina de pe tobe si poate pui ceva crom pe dominatorul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ragnarok_TM Postat Iulie 5, 2005 Share Postat Iulie 5, 2005 Daca e cineva interesat in zona de vest (CS,TM,AR), ma apuc eu de cromari, nichelari (inclusiv cu nichel negru) si anodizari (aluminiu colorat in ce culoare iti doreste sufletu'). O sa dureze vreo doua saptamani, da de la 1 august sigur ma puteti suna pe 0788-331889. Si sunt chimist de felul meu, asa ca nu e cazul de baie de cromare facuta dintr-o vana veche si tinuta in fundu curtii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 cauta mah ca vreau sa scap si io de rugina de pe tobe si poate pui ceva crom pe dominatorul ala 196549[/snapback] www.duroterm.ro www.sviam.ro www.sal-company.ro www.oldtimer.ro Ultimii nu cred ca fac ei cromarea, probabil ca trimit si ei la randul lor piesele la alta companie. Bafta, scrieti si voi apoi care-i mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 ÂŞi până la urmă a mai cromat cineva în ultima vreme undeva, la una din firmele de mai sus prezentate anterior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate