Axa cu Scame Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Si care e problema ta daca isi scotea banii de gaz de pe pielea pufarezilor cu harliiu'n cap de la prea multe filme americane vazute ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 29, 2005 Autor Share Postat August 29, 2005 hehehe...fost si eu la vama...si la vreo 20 m de casa cu pricinaa fost o faza de toata frumusetzea...pe mine m-a suparat insa ca au dat cu bolovani peste aia..daca nimerea pe vreunul la tartacutza,poate se ajungea altundeva.....ca erau bolovani,nu gluma... alta faza care m-a lasat cu gust amar in gura...in vama am dat peste un hibrid de harley...de fapt doar motorul mai era de harley..si banuiesc ca si cutia de viteze...in rest...rezervorul,farul,aripa fatza,spate,furca fatza,tobe lipsa..ce mai...daca nu era motorul,era mult sub un nipru.. ideea e ca Da, mai ales ca nu era casa lor, ei doar inchiriasera, shi pietrele alea zdroncaneau de toata frumusetzea pe tzigla ..... Dar in definitiv ei shi-au cautat-o, decat sa vii in Vama la Stufstock shi sa pui manele e mai sigur sa iei un baros shi sa batzi o buamba'n motz L-am vazut shi eu p'ala cu motoru'.... nu parea sa aiba clientzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 Am eu o vaga impresie ca sunteti tata si fiu... e? Eu din pacate nu pot sa ajung si chiar vroiam sa vin 224897[/snapback] Eeeee.... si tu acuma.... Treci cu vederea! Ma fac io mare.... salutari si sper sa ne vedem si p la targoviste la intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 (editat) care pleaca maine spre vama , are loc si pt mine? nimeni? Editat August 31, 2006 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorrr Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 merge careva maine dimineatza spre vama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate