Shamok Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Lordule da' incepe sa-ti placa sa organizezi adunari. Chestia tare e ca-ti mai si iese pasienta. Bravos bre, tine-o tot asa. Fac pe draq in 4 sa gust si io' din berea aia ieftina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Loarde, daca puneti de-o intrunire neoficiala la Gheorgheni, ma bag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 Multumesc baieti de incurajare! Mai bine decat sa promit, mai bine zic ca fac totul posibil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Intotdeauna iese mai bine daca se face ceva ad-hoc Daca va hotarati si stabiliti o data cand sa venim toti, anunatati si vom fi prezenti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_cbtr Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Salut!! Intr-adevar faine locuri, cu siguranta va iesi ceva frumos numai sa reusim sa ne adunam. De fapt, pentru stabilirea unui astfel de loc in care sa campam tre sa aveti in vedere sa fie undeva pe un islaz, sa nu calcam iarba cuiva si sa se stie de noi in sensul sa nu ne trezim cu unii localnici ca fac scandal, nu? In rest sa fim sanatosi si sa ne vedem acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 (editat) Salut!!Intr-adevar faine locuri, cu siguranta va iesi ceva frumos numai sa reusim sa ne adunam. De fapt, pentru stabilirea unui astfel de loc in care sa campam tre sa aveti in vedere sa fie undeva pe un islaz, sa nu calcam iarba cuiva si sa se stie de noi in sensul sa nu ne trezim cu unii localnici ca fac scandal, nu? In rest sa fim sanatosi si sa ne vedem acolo!! E pasune proprietate a statului din cate stiu eu!Mai marea problema e ca trebuie sa gasesc un izvor, iar cine are chef de pescuit o poate face la o pastravarie mai in jos cu vreo 300 m! Editat Iulie 3, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chaby_date Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 E pasune proprietate a statului din cate stiu eu!Mai marea problema e ca trebuie sa gasesc un izvor, iar cine are chef de pescuit o poate face la o pastravarie mai in jos cu vreo 300 m! da.. m ar interesa si pe mineee plimabarea... si mai pe seara un pescuit.. cu rama la fund! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Din cate se pare se contureaza ceva undeva pe la sf lunii iulie mai exact pe 26 iulie o haiduceasca!!! Numa saptamana viitoare zicem ce si cum! Sssssssssshhhhhhhhhhhttttttttt nu zicem mai mult ! Revin cu detalii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_cbtr Postat Iulie 5, 2008 Share Postat Iulie 5, 2008 (editat) Multumim pentru vesti bune atunci, eu personal ma bucur ca e spre sfarsitul lunii ca trebuie sa-mi pun mobra pe roti pana atunci; si daca cumva chiar nu reusesc, ca pasager si tot vin eu unul, de la gheorgheni m-as duce direct la brasov Astept si alte detalii, numa' bine pana atunci!! Editat Iulie 5, 2008 de andrei_cbtr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 7, 2008 Share Postat Iulie 7, 2008 Multumim pentru vesti bune atunci, eu personal ma bucur ca e spre sfarsitul lunii ca trebuie sa-mi pun mobra pe roti pana atunci; si daca cumva chiar nu reusesc, ca pasager si tot vin eu unul, de la gheorgheni m-as duce direct la brasov Astept si alte detalii, numa' bine pana atunci!! Ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_cbtr Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Salutare!! Cum a ramas pana la urma, pe 26, sper ca nu ati lasat-o balta, nu? asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Salutare!!Cum a ramas pana la urma, pe 26, sper ca nu ati lasat-o balta, nu? asfalt uscat!! Nu am lasat-o balta e pe 26!Scuze ca nu am revenit cu detalii dar am avut ceva probleme de familie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_cbtr Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 OK! sanatosi sa fim atunci si sa ne vedem la Gheorgheni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 (editat) Ahoi! No mai baieti bere o sa fie la sticla 3 RON - din pacate exclusiv HARGHITA si eventual CIUC!!!O aducem cu o masina personala! Cu apa e mai marea problema, e un mic paraias la vreo 500m sa speram ca face fata! In cel mai rau caz aducem noi apa! Si facem rost de niste lemne pentru un foc de tabara! Pentru Doritori am facut un topic nou: /index.php?...p;#entry1347452 Editat Iulie 14, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate