kombat Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 daca nu le dau la remat 1.2-i cilindri ural +1 piston+2 bolturi=100 lei grei 2. ambielaji M 72=50 lei grei 3.pompa M72 =10 lei grei 4 .jug adaptare furca telescopica Mz 250=20 lei grei 5.3 ambielaje dreapta IJ jupiter 4=10 lei grei 6.oala ambreiaj JUPITER 5=20 lei grei 7 pinioaone cutie M72=10 lei grei 8.cutie simson=100 lei grei se accepta si leii vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 merge ceva pe dnepr...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iulie 7, 2005 Autor Share Postat Iulie 7, 2005 imi pare rau nu... cine vrea pese sa ma sune..0727035336 sau 4509305 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardcore Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 nu ai cumva si un rezervor de m????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 mai vind si cadru de ij cu furca roti rezervor o sa vedeti si poza, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Iulie 13, 2005 Share Postat Iulie 13, 2005 Daca zici ca le dai la REMAT, la ce le-ai mai pus pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 la scorurile alea nu le gasesti sunt piese bune si cam rare de la un timp eu nu mai am ce face cu ele incerc sa le vind cui are nevoie dar vad ca nu prea se ingesuie lumea ajung unde am spus dute-n tirg si vezi cit cer mosi pe o lacrima sau pe ori ce piesa am eu in lista si comenteaza dupa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iulie 13, 2005 Autor Share Postat Iulie 13, 2005 care ai 2 telecoape de IJ jupiter 4 sau care sti o fabrica unde se pot indrepta fara scula preferata a meseriasului CIOCANU adica cu dornu 2 telecoape ale lu kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iulie 14, 2005 Autor Share Postat Iulie 14, 2005 pina luni toate inclusiv barca ajung la remat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 barca ti-o ia Pedro daca inca nu ai aflat. O sa vin eu sa o iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 14, 2005 Share Postat Iulie 14, 2005 tot atunci o sa ma uit si eu la cilindrii aia de Ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 15, 2005 Share Postat Iulie 15, 2005 care ai 2 telecoape de IJ jupiter 4 sau care sti o fabrica unde se pot indrepta fara scula preferata a meseriasului CIOCANU adica cu dornu 2 telecoape ale lu kali 202256[/snapback] Stiu eu la cineva 2 telescoape de jupi 4 la 500k+janta buna = 700k. Stiu un mecanic care indreapta furca si pune comparatorul pe ea la final ca sa iasa scula. La ala cu furca ma duc azi sa iau niste capace de ij. dati pm sa merem la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iulie 25, 2005 Autor Share Postat Iulie 25, 2005 Stiu eu la cineva 2 telescoape de jupi 4 la 500k+janta buna = 700k.Stiu un mecanic care indreapta furca si pune comparatorul pe ea la final ca sa iasa scula. La ala cu furca ma duc azi sa iau niste capace de ij. dati pm sa merem la el 203283[/snapback] nu am putut rasp din motive stiute ms voi mai avea nevoie acu doresc altceva o saa de poponeata de ij batrin ,care ai si nu-ti trebe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Ce mentalitate... "daca nu au bani sa le ia asa la preturi mici las sa le cumpere la alea mari ca mai bine le arunc eu ..." dar nu e treaba mea e lucrul omului succes la vanzare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Daca nu reusesti sa le vinzi, si le dai la Remat, fa o poza si baga pe forumul /index.php?showtopic=22407 E cam naspa ca nimeni nu are curaj ca mine si totusi ruginesc comunistele in curte!!! p.s. daca nu ai clienti, mai bine ofera gratis, decat sa le arunci.. dar sunt unele chestii ca nici gratis nu merita sa te chinui cu ele.. ambelaj.. daca tot desfaci tot motorul mai bine bagi unul nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iulie 26, 2005 Autor Share Postat Iulie 26, 2005 Daca nu reusesti sa le vinzi, si le dai la Remat, fa o poza si baga pe forumul /index.php?showtopic=22407 E cam naspa ca nimeni nu are curaj ca mine si totusi ruginesc comunistele in curte!!! p.s. daca nu ai clienti, mai bine ofera gratis, decat sa le arunci.. dar sunt unele chestii ca nici gratis nu merita sa te chinui cu ele.. ambelaj.. daca tot desfaci tot motorul mai bine bagi unul nou... 209690[/snapback] "gratis" sunt si astea ,am tot dat gratis o bani o lei venau toti acu au nevoie dar nu cu bani tot moca frate eu dau bani pe ele si nu ma dau afara din casa dar prea numa moca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 (editat) da cutia de filtrul de aer pt nipru cu cv model vechi, de care am vorbit, ai gasit-o ? Editat Iulie 26, 2005 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Septembrie 7, 2005 Autor Share Postat Septembrie 7, 2005 care ai un tambur frina spate de MANET,un motor de MZ 125 si un rezervor deMOBRA 50 nu super50 ci mobra 50 primul model vreu sa-i construiesc lu fimea un motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate