serj_20 Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salutare, dispun de suma de 500e si as dori sa imi cumpar un scooter, ce mi'ati recomanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salutare, dispun de suma de 500e si as dori sa imi cumpar un scooter, ce mi'ati recomanda? nou sau S.H? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salutare, dispun de suma de 500e si as dori sa imi cumpar un scooter, ce mi'ati recomanda? bicicleta .. Prima data cumpara echipament de protectie(casca,manusi,.geaca etc) dupa aia scuter. on.sh gasesti ce vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 Salutare, dispun de suma de 500e si as dori sa imi cumpar un scooter, ce mi'ati recomanda? Sal.Eu iti recomand Malaguti f12...Mi se pare cea mai buna alegere la 500-550 euro.Bafta si nu uita de casca (in primul rand)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 normal ca o sa cumpar echipament, la un scooter sh m'am gandit , alte pareri? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdanut Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 normal ca o sa cumpar echipament, la un scooter sh m'am gandit , alte pareri? ms A mai zis cineva Malaguti f12 arata bine merge bine si nu se vinde asa scump... alte marci de scutere bune : aprilia,yamaha,gilera,piaggio Ps: Pai de ce sasi ia echipament cand colo nu sio luat scuteru, dupa ce isi cumpara scuteru are tmp sa cumpere echipament Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 deaia pt ca dupa ce tiai cumparat scuter si ai ramas fara bani ,adica minimul de echipament o casca,tot te risti la o tura mica si atuncea se intampla evenimentele....de ce tot auzi la stiri scuteristi morti fara nici macar casca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssergiu_tuning Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 A mai zis cineva Malaguti f12 arata bine merge bine si nu se vinde asa scump... alte marci de scutere bune : aprilia,yamaha,gilera,piaggio Ps: Pai de ce sasi ia echipament cand colo nu sio luat scuteru, dupa ce isi cumpara scuteru are tmp sa cumpere echipament Intr-adevar,are dreptate in legatura cu marcile.Dar ai grija si la consum,pentru ca Piaggio si Gilera s-ar putea sa te stoarca la buzunar(ptr.benzina)...acum nu spun ca toate,dar majoritatea O sa gasesti si SR la 500-550 euro,dar modelul mai vechi de prin 98-99 si mai bine iei un Malaguti f12 de prin 2000-2001 cu mai putini km.Bafta si tine-ne la curent in legatura cu achizitia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scuteristu Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 ia-ti FB sprinter. Este acum la promotie cu 19 milioane. Nu te complica cu seconduri in 2T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidmeister Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 piaggio zip sp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) piaggio zip sp Aprilia SR, Piaggio Typhoon,malaguti F12, Piaggio NRG, Mbk Nitro, etc. Sa isi ia FB Sprinter? . nu are rost ca sunt chinezesti. In plus a specificat ca vrea SH. FB sucks. Editat Iunie 12, 2008 de ionutz100cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) ia-ti FB sprinter. Este acum la promotie cu 19 milioane.Nu te complica cu seconduri in 2T. decat un FB mai bine umbli pe jos daca vrei sa iti iei un scuter care sa consume putin sa nu iti iei gilera runner Editat Iunie 12, 2008 de Razvy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulchen Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 cea mai buna alegere ii un scuter second la banii aia...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 ms tuturor pt sfaturi am gasit un suzuky ap50, m'am dat cu el, trage destul de bn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulchen Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 (editat) eu zic sa te uiti mai atent la el....la cauciucuri la multe altele.....de banii aia cred ca poti sa iei malaguti f12.ce an e?cati km are? Editat Iunie 12, 2008 de paulchen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 12, 2008 Autor Share Postat Iunie 12, 2008 pun o poza cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulchen Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 arata bine scuterul,parerea mea ii ca merita cei 500 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 13, 2008 Autor Share Postat Iunie 13, 2008 am uitat sa spun ca pretul este negociabil, este un prieten de'al neu asa ca sper sa il negociez la 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Mai strange niste bani...si iti iei un malaguti f12 ca sunt bune ....daca nu te pricepi la mecanica ia pe cineva care stie cu tine casa nu faci vreo prostie;).Bafta la cumparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosx25 Postat Iunie 14, 2008 Share Postat Iunie 14, 2008 Am eu un F12 LC de vanzare cu 600 euro dar sunt din galati. Scuterul nu are probleme si il dau cu incredere. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...amp;zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Salutare, dispun de suma de 500e si as dori sa imi cumpar un scooter, ce mi'ati recomanda? in banii astia tias putea da un MBK Booster ,sau un SR replica tunat,salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serj_20 Postat Iunie 21, 2008 Autor Share Postat Iunie 21, 2008 in banii astia tias putea da un MBK Booster ,sau un SR replica tunat,salut De unde esti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate