reszeg Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 Salut am o intrebare pentru ce-i care au desfacut cutie de GSXR 750 model 1988-92 si cutie de GSX 750F 1988-92 ma intereseaza daca cele doua cutii sunt combatibile(adica pinioanele) Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 Salut am o intrebare pentru ce-i care au desfacut cutie de GSXR 750 model 1988-92 si cutie de GSX 750F 1988-92ma intereseaza daca cele doua cutii sunt combatibile(adica pinioanele) Multumesc Cauta manualele de la ambele si vezi rapoartele si eventual diagrameme la cutie, daca is la fel mai mult ca sigur coincid,spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 Cauta manualele de la ambele si vezi rapoartele si eventual diagrameme la cutie, daca is la fel mai mult ca sigur coincid,spor la treaba Mersi daca cineva totusi stie exact astept sa-mi zica up nimeni nu stie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 Mersi daca cineva totusi stie exact astept sa-mi zica up nimeni nu stie??? ii mare lenea asta, nu? nu stiu, te-as fi ajutat cu placere, uite, voi cauta manualele si ma voi uita pentru tine, sa nu zici ca-s rau Salut am o intrebare pentru ce-i care au desfacut cutie de GSXR 750 model 1988-92 si cutie de GSX 750F 1988-92ma intereseaza daca cele doua cutii sunt combatibile(adica pinioanele) Multumesc apropos, "compatibile" se spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 In manualele de service nu prea gasesti cotele ca sa-ti dai seama daca se potrivesc, ele pot fi f asemanatoare dar sa aiba o mica chichita care le face incompatibile, pana nu le desfaci ca sa le compari atent slabe sanse sa ajungi la o concluzie corecta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 In manualele de service nu prea gasesti cotele ca sa-ti dai seama daca se potrivesc, ele pot fi f asemanatoare dar sa aiba o mica chichita care le face incompatibile, pana nu le desfaci ca sa le compari atent slabe sanse sa ajungi la o concluzie corecta.... cam ai dreptate aici, dar, tu nu vezi, omul vrea sa i le desfacem noi, daca se poate........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 cam ai dreptate aici, dar, tu nu vezi, omul vrea sa i le desfacem noi, daca se poate........ lenes nu sunt am cautat ma-m uitat dar efectiv dupa manual nu pot sa-mi dau seama si din pacate nu am cutie de gsxf acasa ca altfel il desfaceam si ma uitam cu cea mai mare placere daca este ceva diferenta a da si scuze de greseala de ma-i sus se intampla din cand in cand RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 lenes nu sunt am cautat ma-m uitat dar efectiv dupa manual nu pot sa-mi dau seama si din pacate nu am cutie de gsxf acasa ca altfel il desfaceam si ma uitam cu cea mai mare placere daca este ceva diferenta a da si scuze de greseala de ma-i sus se intampla din cand in cand RESPECT pai si, pana la urma ce anume vrei sa faci? explica sa intelegem ce anume vrei sa stii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 pai si, pana la urma ce anume vrei sa faci?explica sa intelegem ce anume vrei sa stii. Vreau sa stiu daca se potriveste pentru ca n-am gasit cutie de GSXR si asi vrea sa iau o cutie de GSXF pentru ca sunt mai multe la dezmembrat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Vreau sa stiu daca se potriveste pentru ca n-am gasit cutie de GSXR si asi vrea sa iau o cutie de GSXF pentru ca sunt mai multe la dezmembrat sa inteleg ca tu ai hayabusa si ai cutia tandari? vezi si tu cine mai crapa pe la accidente si daca are hayabusa. se pare ca sunt multi inconstienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reszeg Postat Iunie 17, 2008 Autor Share Postat Iunie 17, 2008 sa inteleg ca tu ai hayabusa si ai cutia tandari?vezi si tu cine mai crapa pe la accidente si daca are hayabusa. se pare ca sunt multi inconstienti. eu am GSXR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) lasati mah omu in pace ... daca stiti raspundeti unu si gata, va'ntereseaza pe voi repede ce vrea sa faca el cu ea ... vrea sa isi repare motoru, ca nu cred ca s-ar fi deranjat atat pentru altul cel mai bine iei cutia aia, iei si o si te apuci de sirubarit ... ce iese vezi la final si spor la treaba ! Editat Iunie 17, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate