DLI Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Dar faza cu omologarea individuala ,nu tine?! Eu stiu, ca prin procedura asta,se pot inmatricula toate artizanalele, singura problema (din cate stiu eu),este ca toate omologariile individuale,se fac la Bucuresti, si dosarul poate sa stea si 2-3 luni pana la solutionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dumy Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 nu mai omologhezi nimic.te f... in el de sistem romanesc de cacao.eu fac rar si itp pe motocicleta stock si apoi mut motorul pe custom si incerc sa ma feresc de filtrele rar.daca ma opreste vreun tablagiu de la politia rutiera nu stie el ce e ala un nipru.si daca stie inseamna ca e pasionat si imi da o bere Dumy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 18, 2008 Autor Share Postat August 18, 2008 Dar faza cu omologarea individuala ,nu tine?! Eu stiu, ca prin procedura asta,se pot inmatricula toate artizanalele, singura problema (din cate stiu eu),este ca toate omologariile individuale,se fac la Bucuresti, si dosarul poate sa stea si 2-3 luni pana la solutionare. m-am interesat ...acu 1 an iti cereau 2 exemplare in afara de ce este normal ( desen techic executie conform iso etcetc ) sa faci 2 exemplare identice ..unu sa il testeze meseriasii de la rar bucuresti pina la distrugere iar a doua pt tine mie unul mi se pare aberant ....total !!!! eu unul am traversat toata europa pe un dnepr fara nici o omologare cu tobe goale si nu ma intrebat nimeni minic ...singurii politai cu care am avut de aface au fost pt ca i-am intrebat in amsterdam cum sa ajung intr-un district anume ...in rest de cind am eu motocuicleta nimeni nu ma intrebat nimic de modificari sau serii sau etc basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Basty, e criminala. Imi plac mult si fotografiile. Eu vroiam un cadru pentru motorul de VF-750 interceptor, adika varianta sport a chopper-ului tau. Gandeste-te tu putzin, si vezi ce cadru crezi tu ca ar merge pe motorul acela. Imi place cum arata dr-ul dar datorita masivitatzii motorului de vf, ma indoiesc ca ai putea sa faci ceva asemanator. Deci, pune mana pe creion, ca poate iti cumpar chopper-ul si te pun la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Felicitari, e frumoasa motocicleta, dar am si eu o curiozitate: filtru de aer nu-i pui? Stiu ca merge si fara, si suna OK, dar totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 Felicitari, e frumoasa motocicleta, dar am si eu o curiozitate: filtru de aer nu-i pui? Stiu ca merge si fara, si suna OK, dar totusi... sunt comandate si filtrul si stopul ... basty Basty, e criminala. Imi plac mult si fotografiile. Eu vroiam un cadru pentru motorul de VF-750 interceptor, adika varianta sport a chopper-ului tau. Gandeste-te tu putzin, si vezi ce cadru crezi tu ca ar merge pe motorul acela. Imi place cum arata dr-ul dar datorita masivitatzii motorului de vf, ma indoiesc ca ai putea sa faci ceva asemanator. Deci, pune mana pe creion, ca poate iti cumpar chopper-ul si te pun la treaba. salut mersi man chestia e ca eu acum ma apuc sa fac un alt motor care ma va tine ocupat vreo 2 luni oricum eu o sa ma gindesc la un motor ....si o sa fac si un desen .... mai bine cu motorul de interceptor ca e pe lant AL MEU E PE CARDAN ..si nu cred ca e ok ca trebuie pastrata lungimea la roata basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 (editat) basty baga ochiu in linkul asta, un cadru facut asemanator cu asta facut pt dr de tine.... http://www.westburyhotrods.com/frame_specs.htm salutare Editat August 23, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 basty baga ochiu in linkul asta, un cadru facut asemanator cu asta facut pt dr de tine.... http://www.westburyhotrods.com/frame_specs.htm salutare dragutz si ieftin .....din ianuarie planuiesc sa ma apuc de ceva tare de tot cu motorul de indian cu care sa ma prezint la european bikebuilder contest .. ca sa pot si eu sa traiesc din asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulysse Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 ufff,numa ca si desen si e ceva deosebit,mai ales un motor monocilindric de 750 . abc dragutz si ieftin .....din ianuarie planuiesc sa ma apuc de ceva tare de tot cu motorul de indian cu care sa ma prezint la european bikebuilder contest .. ca sa pot si eu sa traiesc din asta e super tare simplu si frumos respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 dragutz si ieftin .....din ianuarie planuiesc sa ma apuc de ceva tare de tot cu motorul de indian cu care sa ma prezint la european bikebuilder contest .. ca sa pot si eu sa traiesc din asta SA MA IA DREAQ ! Acum am vazut pozele! Chiar vroiam sa te intrebi ce faci cu motorul ala de Indian dar vad ca deja (era si logic) tzi-a incoltzit ideea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 dragutz si ieftin .....din ianuarie planuiesc sa ma apuc de ceva tare de tot cu motorul de indian cu care sa ma prezint la european bikebuilder contest .. ca sa pot si eu sa traiesc din asta ala al Ungurilor? din Budapesta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ScareCrow Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 dupa ce am urmarit topicul asta...nu pot decat sa iti urez succes in continuare! foarte frumos ce iese din mainile tale... nu pot decat sa sper ca intr-o zi o sa ma apuc si eu sa incerc sa fac asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 ala al Ungurilor? din Budapesta? salut nu ....ala e un custom show ... inca nu stiu nimic ...voi vedea ce se mai intimpla mersi oricum pt sustinere:) basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Septembrie 18, 2008 Autor Share Postat Septembrie 18, 2008 salutare ...mi-a facut cineva zilele trecute nishte filmuletze faine pt youtube pt reclama ...cu motoarele atelierul si toate timpeniile ) hope you enjoy it:) http://www.youtube.com/watch?v=jGsL5FmA2Tg si cu dr-ul : http://www.youtube.com/watch?v=qJ0xruxa_co basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate