popicadi Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 salutare din decembrie am si eu un monster. nu am reusit sa-l inmatriculez decat de vreo saptmana si ceva. in principiu sunt multumit de el(e primul meu motor) si in afara de ducati nu ma intereseaza alceva. vreau sa pun si eu niste intrebari. monsterul meu e din 98 si e dark. ma intereseaza daca a pus cineva doua discuri de frana pe fata? si daca da, cum? si asi vrea sa pun un indicator de temperatura la ulei tinand cont ca bordul nu ma ajuta cu prea multe informatii. care e temperatura optima de functionare si care e cea maxima ? ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 felicitari, dar de ce la "motociclete de viteza"? sorry pt ca sunt rautacios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 felicitari, dar de ce la "motociclete de viteza"? sorry pt ca sunt rautacios din gresala...imi cer scuze. daca poate cineva sa il stearga de aici..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 bine ai venit in randurile noastre, te invitam pe canapeaua monsteristilor, locul unde mai mult ca sigur vei gasi raspuns la intrebarile tale ! /index.php?...0&start=320 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 [...] in principiu sunt multumit de el(e primul meu motor) si in afara de ducati nu ma intereseaza alceva. [...] Atitudine de Ducatist. Bun asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 (editat) Atitudine de Ducatist. Bun asa. Asa sunt "astia"..n-ai cu cine...ce sa le faci... Editat Iunie 17, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate