Sari la conținut

Accident Grav In Radauti


sil3nt_control
 Share

Postări Recomandate

eu azi am citit tot decretul de lege... vinovat e conservarul DACA acesta nu se oprise deja cand motociclistul a intrat in depasire (si nu cred pt ca daca se oprea si nu venea nimic din sens opus, ar fi intrat imediat in stanga...fara probleme... deci e clar ca nu era oprit cand motociclistul a intrat in depasire = motociclistul nu dapsea o coloana = conservar a intrat in motociclist care era in stanga lui = vinovat)

pe de alta parte...moto fara casca = sinucidere

 

l.e. ce se mai satie de baiat? sper sa fie bine...

Editat de Mike_sol
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ntz.... daca masina face viraj stanga, depasirea se face obligatoriu pe dreapta. Cel putin asa scrie in codu' rutier...

Din tot articolul ala imi place observatia de la sfarsit: "conducatorul auto purta centura iar motoristul nu avea casca".

Sper sa-si revina... prea multi mor (prosteste)...

 

motociclistul a inceput manevra de depasire inainte ca masina sa inceapa virajul la stanga. asadar ceea ce spui tu nu se aplica aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma intreb, cate pagini o sa faca topicul. nu va mai contraziceti degeaba. a fost politie, s-au facut constatarile. cel mai bine ar fi sa ne spuna cei din radauti concluziile celor de la politie.

sanatate multa motociclistului!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu cred ca aici s-a scapat ceva din vedere, nu ai voie sa depasesti prin intersectie, din moment ce ala cu masina vroia sa faca stanga si s-a incadrat acolo, nu ai voie CLAR sa-l depasesti prin stanga. Iar din punct de vedere al sigurantei tale este TOTAL INTERZIS sa executi asemenea manevra.

Daca iesea unu de pe strada aia si se uita doar in stanga lui, nu si in fata pe contrasens. Am carnet auto de 4 ani si moto de 2 luni. Nu am avut accident niciodata nu pentru ca am respectat legea ci pentru ca m-am protejat MEREU si fiecare moment. Poti sa mori cu legea in brate sau poti trece pe rosu fara sa patesti nimic. Trebuie ca noi toti sa avem grija de noi, sa-i respectam pe ceilalti participanti la trafic pentru ca daca noi ii respectam pe ei suntem mai in siguranta. Ma gandesc mereu oare de ce suntem asa grabiti, de ce mergem cu 200 si nu cu 130, de ce nu asteptam in coloana si incercam sa ne bagam in fata? Am ajuns la concluzia ca viata e mai importanta decat ORICE pe lumea asta, nimic nu ar trebuii sa te satisfaca mai mult decat faptul ca esti sanatos si poti face orice. Aveti voi grija de voi si o sa fim mai NORMALI cu totii. Asfalt uscat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred ca s-a scapat nimic din vedere, in linkul din primul post scrie ca masina a virat stanga intr-o curte, nu intersectie.

adevarul este undeva la mijloc: nu e recomandat sa depasesti in viteza coloane de masini dar nici nu poti sta in coloana cand ai spatiu rezonabil de manevre, te strecori in limita de siguranta si a bunului simt.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu cred ca s-a scapat nimic din vedere, in linkul din primul post scrie ca masina a virat stanga intr-o curte, nu intersectie.

ca a virat stanga intr-o curte sau intr-o intersectie tot viraj la stanga este , iar depasirea tot pe dreapta se face.Cu toti gresim , si este bine sa invatam si din greselile altora.Sanatate motociclistului , are careva vesti despre el?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cu riscul sa pornesc o cearta inutila , eu tocmai am luat permisul , si la orele de legislatie si in Codu rutier scrie clar "in cazul vehiculelor care au semnalizat si s-au incadrat pentru a executa virajul la stanga depasirea se efectueaza prin dreapta daca este loc suficient" sau , daca nu este loc suficient , astepti in spatele lui pana vireaza , daca gresesc , corectati-ma! pace

 

Tot in codu' ala scrie ca "trebuie sa te asiguri ca cel din fata sau din spate nu este precedat de manevra ta", inainte sa schimbi directia de mers...

La un accident in care este este implicat si un moto nici nu mai trebuie sa despicati firu'n 14...e clar ca de cele mai multe ori soferi sunt de vina pt ca sunt neatenti: nu se asigura, vb la telefon, asculta muzica la max sau mangaie piciorul pitzipoancei din dreapta. Asta ar fi prima categorie de soferi cealalta este predominata de nesimtire (mult mai grav), in care soferul se asigura se uita la tine (e clar ca te-a vazut) si cand ajungi la cativa metri de el pleaca fara sa-ti acorde prioritate.

Deci, da gresesti!

Asta e...

Traim in Romania

 

R>I>P, motociclistului

Editat de vajumic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am facut liceul in Radauti, Horia nu e o strada pe care sa te dai cu mai mult de 60-70 la ora decat daca nu o cauti cu lumanarea... Are o multime de stradute laterale si are destul de multe curbe. La viteza asta zic eu ca se pot evita destul de multe accidente. Nu toate insa.

Din punctul meu de vedere baiatul asta a incetat sa fie motociclist din momentul in care s-a suit pe motor fara casca.

Cand o sa intelegeti ca doar fotografiile pe motor fara casca sunt inofensive?!?!?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...